види овако...ако не кажеш има да кажем свима и спермерске екипе да те бојкотују...мене они сви слушају...има будеш изигнорисана ко песма евровизије...:))
машкатлице дизвинеш, тај њен аватар подсећа на ОНО..оно кад жена рашири ноге...дизвинеш..горе жуто фриз, велике усне, мале усне, клиџа, и рч...дизвинеш
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Vi o vuku, a "pacov" na vrata :)
AJd, ajd, neprilagodjena, da staviš tamo lepo datum, da mi upotpuniš temu, mojne da si na kraj srca :)
Precvetala, Javio! :))
Hahaha, ova kafanska pesma se odlično "uklapa" u moju jutrošnju glavobolju! :))
jednom sam kazivala i nikad vise, gadjali su me zelenim jabukama, nedozrelim komentarima i zivim jajima :)
кажи јој бре предраже..виш да се фемка ко сеоска млада..:))
Javio, ako je ti nisi ubedio, teško ću ja da uspem... al' ajd ko velim, da probam :)
Ćuti, ako je ko Mici, će da dobiješ još jednu ćerku ti ovde :)))
nema meni on sta da kaze, raskrstili smo mi to odavno :D
Ajde, da vidimo koliko ste ubedljivi!
Opa, prešli smo na TI :)))
s obziro da ste mi avatar uzimali u usta, mislim da mogu da pisem bilo sta bez ljutisa :))
види овако...ако не кажеш има да кажем свима и спермерске екипе да те бојкотују...мене они сви слушају...има будеш изигнорисана ко песма евровизије...:))
немо ме тераш да предузимам те нељуцке мере...
Ih, pa kakvi bi mi to muškarci bili da ga nismo uzimali u usta :))
Ništa ne kapiram, a danima čitam o tom avataru!
Šta sam propustila?
Radoznala sam! :P
тако је предраже...мислим ко не воли тај аватар да узима у уста, остала му пуста..:)
javio, sto me ucenjujes :(((
Evo javio će da ti objasni... on je i provalio o čemu se tu radi :)
U potpunosti se slažemo, profesore :)
muskatla, to su tinejdzerska posla, svuda vide ONO, cudi me da tebe nisu potkacili.
Sa mnom su na distanci! :)))
Odavno je muškatla bila na tapetu :)))
машкатлице дизвинеш, тај њен аватар подсећа на ОНО..оно кад жена рашири ноге...дизвинеш..горе жуто фриз, велике усне, мале усне, клиџа, и рч...дизвинеш
Hahahaha, bolesna mašta vidi svašta! :)))