Спе®мерска екипа 3

1. Vi o vuku, a "pacov" na vrata :)

AJd, ajd, neprilagodjena, da staviš tamo lepo datum, da mi upotpuniš temu, mojne da si na kraj srca :)

2. Precvetala, Javio! :))
    Hahaha, ova kafanska pesma se odlično "uklapa" u moju jutrošnju glavobolju! :))

3. jednom sam kazivala i nikad vise, gadjali su me zelenim jabukama, nedozrelim komentarima i zivim jajima :)

4. кажи јој бре предраже..виш да се фемка ко сеоска млада..:))

5. Javio, ako je ti nisi ubedio, teško ću ja da uspem... al' ajd ko velim, da probam :)

Ćuti, ako je ko Mici, će da dobiješ još jednu ćerku ti ovde :)))

6. nema meni on sta da kaze, raskrstili smo mi to odavno :D

7. Ajde, da vidimo koliko ste ubedljivi!

8. s obziro da ste mi avatar uzimali u usta, mislim da mogu da pisem bilo sta bez ljutisa :))

9. види овако...ако не кажеш има да кажем свима и спермерске екипе да те бојкотују...мене они сви слушају...има будеш изигнорисана ко песма евровизије...:))

немо ме тераш да предузимам те нељуцке мере...

10. Ih, pa kakvi bi mi to muškarci bili da ga nismo uzimali u usta :))

11. Ništa ne kapiram, a danima čitam o tom avataru!
    Šta sam propustila?
    Radoznala sam! :P

12. тако је предраже...мислим ко не воли тај аватар да узима у уста, остала му пуста..:)

13. javio, sto me ucenjujes :(((

14. Evo javio će da ti objasni... on je i provalio o čemu se tu radi :)
    U potpunosti se slažemo, profesore :)

15. muskatla, to su tinejdzerska posla, svuda vide ONO, cudi me da tebe nisu potkacili.

16. Sa mnom su na distanci! :)))

17. Odavno je muškatla bila na tapetu :)))

18. машкатлице дизвинеш, тај њен аватар подсећа на ОНО..оно кад жена рашири ноге...дизвинеш..горе жуто фриз, велике усне, мале усне, клиџа, и рч...дизвинеш

19. Hahahaha, bolesna mašta vidi svašta! :)))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.