Спе®мерска екипа 3

1. Vi o vuku, a "pacov" na vrata :)

AJd, ajd, neprilagodjena, da staviš tamo lepo datum, da mi upotpuniš temu, mojne da si na kraj srca :)

2. Precvetala, Javio! :))
    Hahaha, ova kafanska pesma se odlično "uklapa" u moju jutrošnju glavobolju! :))

3. jednom sam kazivala i nikad vise, gadjali su me zelenim jabukama, nedozrelim komentarima i zivim jajima :)

4. кажи јој бре предраже..виш да се фемка ко сеоска млада..:))

5. Javio, ako je ti nisi ubedio, teško ću ja da uspem... al' ajd ko velim, da probam :)

Ćuti, ako je ko Mici, će da dobiješ još jednu ćerku ti ovde :)))

6. nema meni on sta da kaze, raskrstili smo mi to odavno :D

7. Ajde, da vidimo koliko ste ubedljivi!

8. s obziro da ste mi avatar uzimali u usta, mislim da mogu da pisem bilo sta bez ljutisa :))

9. види овако...ако не кажеш има да кажем свима и спермерске екипе да те бојкотују...мене они сви слушају...има будеш изигнорисана ко песма евровизије...:))

немо ме тераш да предузимам те нељуцке мере...

10. Ih, pa kakvi bi mi to muškarci bili da ga nismo uzimali u usta :))

11. Ništa ne kapiram, a danima čitam o tom avataru!
    Šta sam propustila?
    Radoznala sam! :P

12. тако је предраже...мислим ко не воли тај аватар да узима у уста, остала му пуста..:)

13. javio, sto me ucenjujes :(((

14. Evo javio će da ti objasni... on je i provalio o čemu se tu radi :)
    U potpunosti se slažemo, profesore :)

15. muskatla, to su tinejdzerska posla, svuda vide ONO, cudi me da tebe nisu potkacili.

16. Sa mnom su na distanci! :)))

17. Odavno je muškatla bila na tapetu :)))

18. машкатлице дизвинеш, тај њен аватар подсећа на ОНО..оно кад жена рашири ноге...дизвинеш..горе жуто фриз, велике усне, мале усне, клиџа, и рч...дизвинеш

19. Hahahaha, bolesna mašta vidi svašta! :)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.