Спе®мерска екипа 3

1. Sreća te se mici nije namestila :)))
    Bravo, Dankane, ne zaboravlja se to... k'o vožnja bicikla :)

2. Куш Придржињо дукатлијо издајнички ;))))

3. Sa velikim zadovoljstvom :)

4. taj rad...kao voznja bajsa,a mnogo lepo izgleda mamu mu spermersku.Definisah jedan od dva slenga,ovaj drugi ne mogu nikako da uklopim,jbg...

5. Е спермашу Предражињо, само да ти кажем да ја у животу стрпљивију и блажу особу нисам упознала мајке ми, колико пута сам видела нешто за шта бих попиздела а ти на то одговиориш кул, још и смајли ставиш. Свака част, морала сам ово да ти кажем :)

6. Takav utisak dobija na težini jedino ako čovek to potvrdi kad me i stvarno upozna... do tad nek' bude da je ovo samo jedan tvoj virtuelni utisak :)))
    Ali hvala u svakom slučaju, drago mi je da tako misliš :)

7. i mnogo se smeje preko telefona :)))Pusi neke cudne cigare :)

8. Е али предражињо, ја знам да је све ово виртуелно бла бла, и да те не познајем ама баш ни мало, али ја о теби не могу да створим другачију слику.
    Е Данкане, то си му ти дао те цигаре лажљиви створе, одакле њему :)))))

9. Što reče Sergej Trifunović jednom, Dankane: "Ja sam svoju livadu odavno popušio!" :)))
    Ali evo, samo za Mici, jedna definicija da vidi da ne misli samo ona tako :)))

10. Етоооо, знала сам да нисам усамљена у свом утиску о теби :)
    Е али сад озбиљно један дан кад будеш имао времена нађемо се у ''Срцу'' де се упознамо к'о људи :)

11. Хахаха,могао си мало да уштекаш,сисо :)))).Ја се вратих са два сленга мислим да је доста за почетак...

12. Braćela, onaj za Petra Kralja je genijalan, baš sam se slatko nasmejao, moram priznati (znam da nije jedan od ta dva koje spominješ, al eto) :)

Mici, sad bez zezanja, kad prvi put idem išao za Batočinu, skoknuću popodne do KG-a za vikend, pa ću da ti se javim, da te častim jednim velikim kupom u Srcu... ako moraš, povedi i roditelje, hahahahahahaahah :)))))

13. Е одличне су, али ови што ти дадоше минусе ми нису јасни кеве ми!

14. Mici, nemamo svi isti smisao za (h)umor, jebi ga...:)

15. Ма,знам Ђапе,али изгледа се то само по БГ-у та прича тад причала,видиш да је само јавио још чуо.

Мици,одавно ја не берем бригу око скора,ја сам као и пеђа и влајко,ризничар.Слушам језик,а људи који дају минус на сленг маше поенту сајта,а таквих има подоста и не оптерећујем се тиме много.

16. Nego braćela, pusti sad to... reče mi Čile da si u neku ruku bio zahvalan Surovom što te banovao, malo si se razleteo, real life i te fore :)))

17. ух,братињо...да знаш само...уторак,среда и данас до 21х уопште нисам био гајби,било и секса и алкохола и калемегдана и блеје у обреновцу поред Саве,и по кафанама и по гајбама...Ма,живот као пре Вукајлије хахаха

18. Hahahaha, e neka si vala, živ ti meni bio :)))
    E sad, da li bi mala trebalo da se zabrine zbog ovog pre alkohola, ili je bila učesnik u tome, ostaviću tebi na savest, hahahahahaahaha :)

19. Хахахахахаха,учествовала још како...толико је била срећна да сам данас смео да циркам пред њом хахахахахаха

20. Hahahahaha, dobro je, ostao si dosledan svojim manirima u kojima se ističe vernost :)))
    A za tu bleju na Kalmegdanu si mogao i da se javiš (poslednji pasus ovog posta nema smisla, ako je ta bleja bila sa dragom) :))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.