кажи јој предраже...ко се бре смара нама је суууууупппеееерррр..
ја кад сам био млад, терала ме девојка да гледам ту серију Пријатељи...и ту био неки Џои који мувао рибе само на то нешто hоw yuo doing (ваљда тако, исправиће ме лемајић) што су ови наши превели као ШТА ТИ РАДИШ...па одатле та моја потреба да питам рибе шта ти радиш...откуд знам можда упали...:))
јавио, ако написем хаха, биће да си успео, па ћу морати да сложим озбилјну фацу;)
чича, не брини дешава се сваком, бар једном дневно слична грешка, ја код другарице оговарала једног младића и уместо њој пошаљем поруку њему, то твоје је ништа.
ја једном отишо код рибе, пуна кућа, њени, неки гости, тако... и лудак с врата почео да откопчавам фармерице...гледа ме њена кева шта радим...шутнула ме убрзо...
мајке ми бре неприлагођена...нешто се био замислио...и оно без везе као код себе у гајбу..откопчавам каиш, било лето, контам да навучем неки шорц..она се жена забезекнула...
ma msm, ono, kao blejimo... u tom fazonu.... ne kao "smaracina".... ono.... bleja.... :)))))
лаку ноћ....
Блеја, теретана... теретана, блеја :)))
de ces ti?
лаку ноћ чича.
како да цитате кад сам обрисала, да бих ону поруку писала.
кажи јој предраже...ко се бре смара нама је суууууупппеееерррр..
ја кад сам био млад, терала ме девојка да гледам ту серију Пријатељи...и ту био неки Џои који мувао рибе само на то нешто hоw yuo doing (ваљда тако, исправиће ме лемајић) што су ови наши превели као ШТА ТИ РАДИШ...па одатле та моја потреба да питам рибе шта ти радиш...откуд знам можда упали...:))
а, да, сећам се, као кроѕ маглу, давно то беше :))
Из широког спектра својих тактика, професор се вечерас одлучио за једну :)))
Чиле, лаку ноћ (ја реко ти отпоздрављаш другима, кад ти оде) :(
ел се сећаш неприлагођена?па....
ШТА ТИ РАДИШ?
јоој ма ја лаку ноћ хтио написати другу на мсну...кад анписа овдје...хахха о Боже ххаххаха....каква глупост...
Dobro je, Čile, uplaših se da si postao ko oni što idu na spavanje rano kao kokoš :)
не дао драги Бог предраже...никада нећу бити као те дукатлије...:)))
јавио, ако написем хаха, биће да си успео, па ћу морати да сложим озбилјну фацу;)
чича, не брини дешава се сваком, бар једном дневно слична грешка, ја код другарице оговарала једног младића и уместо њој пошаљем поруку њему, то твоје је ништа.
ја једном отишо код рибе, пуна кућа, њени, неки гости, тако... и лудак с врата почео да откопчавам фармерице...гледа ме њена кева шта радим...шутнула ме убрзо...
:lektor u akciji:
"how you doin'". americki sleng, u kojem je izostavljem pomocni glagol to be, korespondira nasem "sha ima" :))))))
Mogao si tako kevu da joj namamiš... uplašila se ona za ženu, zato te šutnula :)))
где ти се то десило, у сну ;)
лемајић ови превели као Шта ТИ радиш...са нагласком на ТИ...мозе и то ша има...виш да ово не пали...
неприлагођена...
Ша има...:)
мајке ми бре неприлагођена...нешто се био замислио...и оно без везе као код себе у гајбу..откопчавам каиш, било лето, контам да навучем неки шорц..она се жена забезекнула...
коме ти ша, ша ...:P