Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Reservoir dog је победник претходног кола...
Да видимо ко ће сад да победи...
ААААА замало!
Čestitamo, Tigre!!! :))
Ја сад идем, пошто нисам победила, нећу ни да бежим из школе :)
Sad ćeš i na predčas da odeš! :))
Hvala Muškatlice, a čestitke i tebi na uspešnom vaspitnom radu sa omladinom.
Ma, kakav vaspitni rad! Lepo je Mici rekla zašto neće da beži iz škole! :))
Aaaa, i za to sam ja pobrao zasluge! :-)))))))))
RD čestitam...svaka čast nakon nekoliko foto-finiša:-)
Kao što vidiš - jesi! :)))
Hvala Dio.
Vidim Muškatlice. Da l' će da me pohvali i ministar Obradović?
Aaaa, kakva blistava pobeda mladog, ali nadasve talentovanog Reservoir doga... iskrene čestitke :))
Nadam se da nisam talentovan kao "Talentovani gospodin Ripli" ;-)))))
Bogme, kakav tajming imaš za pobedu, snimiće oni i "Talentovani gospodin RD" :-)))
Sve cestitke talentovanom i uvek inspirativnom, mladom gospodinu sa moje leve strane, obucenom u tigrovo odelo.
Kakav fer plej na omiljenoj nam temi :)
Kakve reči hvale:"mladom gospodinu" :-)))))))))))))
mlad ko' rosa u džumi :-)
Ha, vidi ovo... nisam znao da je to bilo "prvenče" :)))
Možda je mislila da sam "mlad u pamet" ;-)))