Prijava
 1.    

  GSP Wars

  Nekada davno, u dalekoj, dalekoj galaksiji...

  Besneo je rat između Imperijalnih Kontrolora i Švercerskih Pobunjenika. Imperija je poslala horde Fluoroscentno Zelenih u sve krajeve svemira u nameri da suzbije otpor Švercera. Šverceri su pronalazili nove metode u borbi i razvili nekoliko vrsta boraca....

  Striptizeta

  Ne odvaja se od šipke sa aparatom. Po ulasku u autobus hvata pol-poziciju uz šipku za koju se drži jednom dok drugom rukom drži kartu spremnu da uleti u aparat u deliću sekunde ako se "Zeleni" pojave. Ponekad će da sedne ako je slobodno mesto pored aparata iako je to često rizik koji ne može da priušti. Osmatra, spreman da repetira trudeći se da ne izgubi razum.

  Portir

  Prepoznaje se po tome što se ne odvaja od vrata kako bi izleteo u slučaju opasnosti. Pogled mu je usmeren u pravcu sledeće stanice a radar uključen na "zeleno". Ako spazi Fluoroscentne izlazi i čeka sledeći autobus. Nekad ga preseče lažna uzbuna pa u sebi jebe majku klincu u drečavo zelenoj jakni.

  Kratkoprugaš

  Ne beži od "Zelenih" već im u lice sasuje ono čega se ovi najviše boje: "Idem jednu stanicu". Zeleni će da kenja neko vreme ali Kratkoprugaš mirno izlazi na sledećoj stanici praveći se da mu je ona odredište.

  Nemanja

  Mudonja. Ratnik koji nema ništa kod sebe.

  Kontrolor: Kartu, molim.
  Nemanja: Nemam.
  Kontrolor: Kupi kod vozača.
  Nemanja: Nemam pare.
  Kontrolor: Ličnu kartu?
  Nemanja: Nemam.
  Kontrolor: Zvaću Komunalnu Policiju.
  Nemanja: Haha, Miko ludaku. Nego, šta ima?
  Mika: Ma ništa, evo šljakam ovo sranje dok ne počnu ispiti.