Prijava
 1.    

  H/Lemaje po istini

  Formula = H/LpI

  Gradacija istinitosti podatka u poređenju sa dotičnom gospojicom Lemajom. Elem, gradacija polazi od 1 a završava se sa 20, pri čemu je 1 maloverovatna istina a najverovatnije izmišljotina tipa naslovnica Kurira, fejk vest izmišljena da zabavlja otupele narodne mase. Dok je 20 apsolutna i neoboriva istina, aksiom, recimo kao da su svi političari govna ili na primer činjenica da Marija Kilibarda jebe oca kolk'o je dobra riba.

  Pošto se gorepomenuta Lemaja (samo da dodam da je k'o puce) istakla u prenošenju neverovatnih i sramnih činjenica domaćeg, takozvanog džet seta red je da se uvede mera koja joj odaje počast, slava joj 'bem joj sisu domaćinsku. RO DI LO!

  3/LpI

  ESKLUZIVNO! Pres obaveštava građane Sorabije! Precednik Tomislav Nikolić očuvao suverenitet i teritorijalni integritet Kosova i Metohije i izjavio da je neodvojivi deo naše zemlje! Slavite geaci!

  11/LpI

  SKANDALOZNO! SEKA ALEKSIĆ UHVAĆENA KAKO NE NOSI GAĆE! Samo za naše novine izjavljuje: "To je istina i ja se toga ne stidim! Znate kako u Garmišpatenkirkenhofu ume da bude vrelo u diskoteki a neču da mi se matchkitza oznoji i vonja posle jer spavam u ostavi za metle, nema ni česma da se zaperem! Težak je život nas estradnih umetnika." Rekla je i otišla u novom bencu tipa SL.

  20/LpI

  ŠOKANTNO! ERA OJDANIĆ I VELJA ILIĆ SNIMLJENI KAKO JEBU KOZU U MRČAJEVCIMA! SNIMAK PROCUREO U JAVNOST KADA SE ERA ONESVESTIO U TOALETU OD PREVELIKE DOZE VIJAGRE A NEPOZNATI MLADIĆ MU UKRAO MOBLINI TELEFON! Od učesnika još niko nije dao izjavu za javnost ali saznajemo da je koza dobro i da nema trajna oštećenja, takođe prijatelji bliski obojici učesnika ovog nemilog događaja su rekli da im je teško i da ne znaju kako je do tog događaja uopšte i došlo i tvrde da je uzrok metil alkohol koji su konzumirali direktno iz tabarke kod Miroslava Ilića na imanju. Popularni Slavuj nije imao komentara mada kako nezvanično saznajemo Velja Ilić je kontaktirao našeg urednika i pominjao neke seksualne odnose sa njegovom bližom i daljom rodbinom.