Prijava
   

Komentator na Eurosportu

Ne onaj koji prenosi azijsko prvenstvo u fudbalu za žene mlađe od 17 godina, taj je dobro prošao. Mučenik kome za kaznu što je okasnio na pos'o uvale da prenosi kvalifikacije za svetsko prvenstvo u krbanju ruke, englesku ligu u stonom fudbalu ili skijaško trčanje koje traje koliko i kafanska rasprava o Titu i savezu nesvrstanih.

Dok piplmetri pokazuju tačan broj zaljubljenika u te sportove kojih ima koliko i glasača LDP-a u Pukovcu on palamudi o taktici koju primenjuju takmičarke iz Ajove pri prevlačenju kanapa. Nervozan k'o gladna kerina, polupijan ili pod uticajem lakih opijata proklinje dan kada je slavio što je ostvario svoj dečački san i postao sportski komentator.

Još pet sati traje takmičenje u brzom hodanju nadomak Segedina, nakon toga može ići kući da mu se opet ne digne na ženu, da ispuši šesti cigar iz četvrte kutije i legne da se naspava. Mora biti odmoran, sutra je veliki dan -počinje svetsko prvenstvo u igranju domina.

-Pogledajte kakav potez mladog Gruzijca, pogodio je obe patke iz prve. Publika frenetično navija da taj poduhvat ponovi još jednom.

:gasi mikrofon i uzima telefon:

-Vojkane kaži mi jel još mesto mesto kasapina u tvojoj klanici upražnjeno? Treba mi neki manje dosadan posao.

Komentari

a onaj što komentariše snuker....smoren je čak i kad selbi napravi senčuri ahahahah

Ja sam gledao to takmičenje u dominama. Mislio sam da će lik da se ubije pepeljarom. :)

ali obaranje ruku...ono je prajsles. ali ja im skidam kapu za trud ahaha

Šta će ljudi. Plata, socijalno, zdravstveno, ali brate dosadno da se ubiješ. Još što oni nikad ne rade osam sati, nego bar 12. :)

А како се зове онај спорт што неке мале плочице прстима пуцају по табли? Не знам ништа више од тој игри осим тога... Лажем, знам и да нешто размишљају пре него што опале.

Nemam pojma o čemu govoriš, ali verovano ima armiju sledbenika. :)

Boćanje je takođe veoma interesantan sport,pogotovo huliganska publika,cijia je prosecna starost izmedju 80 do 90 godina.

Јој, сад нећу имати мира док не сазнам о чему се ради... Елем, +

Биће. :)

Да не спамујемо овде, пребацио сам све овамо.

Бинго! Замислите несретника који треба да коментарише ово:

http://www.youtube.com/watch?v=vp2CnAQ4WRk

http://en.wikipedia.org/wiki/Carrom

Joj, umreću od smeha. Svaka ti čast za klip. Neverujem šta rade.

Šta imaš protiv kros kantrija? Prošlu zimu sam se odvalio od gledanja toga na Olimpijadi XD + inače

Ništa protiv kros kantrija, strašno je kul i teo bi da ga igram. :)

ne znam prikazuje li se u srbiji takmičenje za japanskog nindžu, ali ako da ti komentatori su nenadjebivi... možeš misliti prenosiš kako retardi prelaze preko balvana
+

Ma prikazuje se, al to je zajebancija -mogu da seru šta hoće. Ovde ipak kao moraju da budu malo ozbiljniji, jebiga, žaliće se LOL direktoru da mu se komentator sprda sa Kros Kantrijem. :)

За насловну је ово.. ++

idi bre u kurac! ješ čuo? :) odlična!