Prijava
 1.    

  On/ona bi ovo željela

  Još jedna fraza koja pokazuje da kandže kapitalizma ne poznaju granice dobroga ukusa. Osoba se nije još ni ohladila u grobu, a odjednom svi imaju paranormalne sposobnosti i znaju namjere pokojnika/pokojnice. Bilo da je riječ o obiteljskom krugu ili multinacionalnoj kompaniji, recept je isti. Preminula osoba ne želi da očajavamo za njihovom tragičnom sudbinom, već žele da slavimo život i nastavimo njihovo nasljeđe jer im na takav način najbolje odajemo počast.

  ☆ Okupili smo se ovdje kako bismo odali posljednju počast preminulome. Možete reći pokoju riječ prije nego što spustimo lijes.
  ☆☆ Tajo, tatice. Prerano si nas napustia. Zašto Bog uzima uvik najbolje? Kuku kuku (stara oprdino nadam se da si mi nešto ostavia).
  ☆☆☆ Tata (šmrc, šmrc, treptaj, treptaj). Ja neemaaam ričiii. Ništa mi ne može tebe nadomjestiti (osim stana u centru grada i vikendice na otoku; siti se ko se brinua o tebi zadnjih godina umisto da tvoje smežurano dupe potira u starački).
  ☆ Vaš otac i ja smo bili bliski i zamolio me da vam pročitam njegovu posljednu volju, testament.
  ☆☆,☆☆☆ (opći potop brata i sestre od suza).
  ☆ Stan u centru grada ostavljam svojoj diki i ponosu familije, Nediljku. Ujedno, na povjerenje mu ostavljam i obiteljski biznis. Mojoj dragoj kćeri ostavljam vikendicu na otoku i auto.
  ☆☆ Poštovat ću tvoju odluku. On je oduvik želia da nastavim obiteljski biznis (tresa sam se ko budala do zadnjeg trena radi tebe, stari prevrtljivče).
  ‐-----------------------------------------------------------------------------------------------

  ☆ Danas se opraštamo od zvijezde NBA košarke Kobea Bryanta. Ovo je veliki gubitak za košarkašku zajednicu i za sport općenito. Kobe je bio jedan od najprepoznatljivijih pojedinaca u povijesti naše franšize. Njegova požrtvornost, velika radna etika i vanserijski talent su mu omogućili da bude ono što jest. Istinski šampion i uzor mlađim generacijama. Ovakva veličina će trajno ostati urezana u našim sjećanjima, ali i u našim srcima.

  Znamo da nije lako, ali moramo nastaviti dalje. Kobe bi tako želio.