Prijava
   

Osakatiti

Naneti štetu i to ozbiljnu. Fizički preurediti osobu ili predmet. Finansijski ostaviti posledice k'o Jezda i Dafina. Emotivno upropastiti nekoga do te mere, da bi mu i Limeni pozavideo na 'ladnoći. Ono što Majka Priroda uradi mnogim ljudima.

-Krmača mala, ja je odveo u Mali Princ, ona pojela deset kolača... osakatila me, nemam za doručak do naredne plate! Umislila da sam ja sultan od Bruneja il' šta ja znam!

-Samo da mi dođe iz škole, magarac mali, zažaliće dan kad se rodio, ima da ga osakatim! A ti tu nemoj da mi cmizdriš, tobom ću posle da se pozabavim što si ga takvog rodila, jajnike ćeš u sisama da tražiš, ako me razumeš...

-Dramatično me je napustila posle najlepša dva dana u mom životu, tako nam je dobro krenulo, ja sam već isplanirao celu budućnost za nas! Ostala je samo prazna ljuštura posle nje...duša mi je osakaćena!

-Ja vam se unapred izvinjavam ako Ranko bude bacao svoje sline u rusku salatu, on je dobro dete, ali ga je priroda malo osakatila...takoreći, gura kocku u krug.

Komentari

Dobro je da se bar tebi sviđa! :D

ojsa, druga kvalitetna danas, podržavam, +čina

Sviđa se i meni, primeri pogotovo...
+

Hvala Gujice i Pacovčiću! :D

Кишо, само плусОве заслужИВАШ. :)))

Vrlo dobri primeri al' definicija je čini mi se mogla malo bolja da bude. A možda sam i ja snimao 3h u studiju neko pop sranje pa sam popizdeo. Mož' biti, jebiga.+++ :)))

:+D
@Тхе Проф
Osakatio te pop, a nije Pahomije.

Hvala vam. Profe, nisam htela da se rasplinem kako umem, da ne davim narod vazda. :D