Prijava
   

Porodica iz reklama za praškove

Skup idiota. Ujedno retardirane i krajnje pokvarene reklame, sa subliminarnim porukama.

Retardirane zbog toga što ne postoji dovoljno veliki moron koji će da nosi belu majicu o koju će obrisati ruke isprljane uljem za podmazivanje šina ili dete koje je toliki idiot da će fudbal da igra samo u čarapama.

Sa druge strane, reklame imaju dozu krajnje pokvarenosti, jer idu na impulsivne nagone žena kojima su upućene, a koje svoje muževe vide kao debele retardirane svinje, a decu kao prasiće koji se non stop valjaju u blatu, i posle one (žene kojima su reklame namenjene) to moraju da peru.

Međutim, kao u Telešop reklamama, ima još: Majka sa reklame za prašak nije nimalo ljuta na svoju porodicu (po čemu se veoma razlikuje od majke iz stvarnog života), jer ona ima čudesni prašak koji pere sve, pa može da bude ladna ko na heroinu. Pored toga, reklama joj odaje priznanje za kuvanje, domaćinluk, čuvanje dece, i sve ostalo, po čemu se oseća veoma posebno, kao retko kada u svom životu. Ustvari, nikad nije tolko posebna, bez kad kupi glupi prašak koji čini da belo bude belje od belog, što po metodama navlačenja na proizvod hemijske kompanije stavlja vrlo blizu dilera droge.

- Hehehe, draga, kolko je ručak bio dobar! Toliko dobar da sam posrao ruke, obrisao o majicu i nabio ovaj šrafciger u nos! Imaćeš posla! Hohoho!
- Mama, a ja sam opet trčao po blatu u belim čarapama! A onda ih umočio u ono otvoreno bure katrana što smo ostavili da nam stoji ispred vrata! A sad oću opet da ih nosim, ali kako kad nisu bele?!
- Mama, ja gledala Đošu i Kursadžije dok sam popravljala kola, pa mi ulje za podmazivanje palo na venčanicu koju sutra moram da nosim na svadbi! Šta ću kad znaš koliko volim da nosim venčanicu dok popravljam kola! Pomozi mi, mama, ti možeš sve!
- Hihihi, baš ste šaškasti! Dajte to ovamo, sve će to mama da opere da bude belje nego belo, a vi ubuduće pazite, nestašci jedni! Hihihi!

Komentari

hahahahahahahahahahahaha, kakva pojzeeeen keva
pljus i zvezda!!!

Svi šmrkaju prašak, lolololo! +++

Не шмрчу прашак, него су ретарди, једино се мајка пуца прашком :)

Опасно добро
+++

Mislim da si ovu pojavu izdefinisao do maksimuma.
Može se konzumirati uz ovu moju defku.
+++

A šta ćemo sa tečnim praškovima koji se sasvim prirodno uklapaju u unutrašnji džep svakog sakoa?
+++

Johnny Kurajber
Mislim da si ovu pojavu izdefinisao do maksimuma.
Može se konzumirati uz ovu moju defku.
+++

Везо линк. Скроз се уклапа.

Natnat
A šta ćemo sa tečnim praškovima koji se sasvim prirodno uklapaju u unutrašnji džep svakog sakoa?
+++

Нисам тео баш толико да унижавам мушки род. Некад су прави мушкарци ту носили пљоске, да би се стигло до ових Ђастина који у биоскопе носе срецва за чишћење.

Čitajući nenapisane defke, zaboravio sam one napisane, a u tim sam defkama mogao da pročitam da su retardi u svakoj reklami retardirani. Čini mi se da potrošačko društvo u celini nema nade da će da izgura još koju generaciju. Od sutra sadim drvo sa praškom. Kalemim na viršlino.

Da, vrhunski uklopljeno :)