Prijava
 1.    

  Ravan k'o Holandija

  Osoba koja je, po svim standardima, glupa k'o noć, osoba čije su, ionako nezavidne, intelektualne sposobnosti stagnirale i vremenom ušle u ler.
  Ove osobe su u stanju da satima pričaju, a da ništa ne kažu. Najčešće teme za monologe (pošto ih niko ne sluša) su teme koje su toliko očigledne da izbijaju oči, a od njih Holanđani prave nešto sasvim neverovatno, time stvarajući iluziju da su zaista u'vatili Boga za muda.
  Pojedine individue manjak mozga znaju da kompenzuju drugim talentima, a oni koji nisu imali taj luksuz da se okite bilo kojom od ove dve osobine, mogu samo da uzmu kanapče i na prvu vrbu, jer su ovi prvi kol'ko-tol'ko prihvaćeni od strane društva.

  U kolima gruva Kilsvič Engejdž. Lik koji vozi blago hedbenguje uz umirujući tonalitet muzike dotične grupe, ostali likovi na zadnjem seidštu i suvozač bez reči slušaju, utom se sa zadnjeg sedišta oglašava Holanđanin (sedi u sredini jer mora sve da vidi, kako bi komentarisao):

  H: Braateeee, kako peva crnja, rastura! Stvarno ne razumem ljude koji ne slušaju ovu vrstu muzike, stvarno su primitivni!
  Lik sa mesta suvozača: Znači, ti hoćeš da kažeš da sam ja primitivan?
  X: Ne, samo kažem...
  Suvozač: Nemoj ništa više da pričaš, molio bih te.

  Ignorišući prijateljska upozorenja, Holanđanin nastavlja da hvali vokalne sposobnosti crnca koji peva, dok suvozač i co. krckaju zglobovima.