Prijava · Registracija
34 : 7
16 em plus     16 em minus
35 : 7
34 : 8

Samo za sina regruta...

Februarska klasa nije ni prošla celu obuku, a već su u rano proleće golobradi, kratko podšišani mladići sa zebenjom u drhtavim rukama držali puške.
Bio je kišan, težak, dan. Meci su prštali na sve strane. Svet stade. Ali samo u očima jednog od njih. Prsa su dočekala hitac. Srce stade, oči se sklopiše, mozak utonu u večni san.

...Tog dana se sa neba mogla videti crna fleka oko žutosmeđe ilovače. Borovi oko groblja upijali su majčin jauk što se odbijao o okolne spomenike. U njenim očima, u tri sekunde spuštanja sanduka u kovčeg od ilovače, stalo je čitavo detinjstvo tuđinskim metkom ubijenog sina. Od prvog plača, do prohodavanja, školovanja, početka rata, i do poslednje pod šatrom naručene pesme....samo za sina regruta...

480 : 46
16 em plus     16 em minus
481 : 46
480 : 47

Flešbek

Teške traume iz djetinjstva znaju od čovjeka da stvore psiha. Kockice u njegovoj glavi se pogrešno slože i umjesto prelijepe kule sa Lego kutije, ispadne neki falusni oblik zbog kojeg dobiješ batine od keve. Majku mu, čak je i Stalone počeo da pravi pizdiarije po brdima Vašingtona, zbog trauma iz rata, tako stvorivši Ramba, pa kako onda da mlađan momčić ne ostane oštećen kad ga stric svakog vikenda trpa ispod polja kukuruza.
Elem, psiho djeluje normalno na prvi pogled, vješto skriva svoju sjebanost i pokušava da se uklopi u masu crtajući Džokerov osmjeh na svom licu. Osmjeh ispod kojeg se krije um mračan poput analnog ambisa Tori Lejn. U njegovoj glavi čuči Baloteli i samo je pitanje vremena kad će da spali svoju kuću ili da gađa prolaznike izmetom. Ali, tako stižemo i do flešbekova. Flešbekovi su tu da razotkriju psihopatu. Maleni podsticaj iz okoline budi duboko zakopana sjećanja koja ga tjeraju da se otvori, da se nesvesno izlaje i da za sva vremena zacementira ulogu psihopate u društvu, nakon čega će ili ubiti sebe, ili pobiti sve ostale, Holms stajl.

Pismeni zadatak, iz Srpskog jezika (13. V 2001.)
Duh proleća u meni
Proleće je lijepo, cvijeće sveta, laste se vraćaju, vrapci cvrkuću. Ja volim proleće, volim miris procvetalih lipa, uvjek me podsjeti na vrijeme kad sam bio mali. Uvjek sam se igrao pored potoka sa bratom, i tu je bila jedna lipa. Lijepa je bila lipa. Igrali smo se rata, on bi mene pucao, ja padnem, ja njega pucam on padne. Jednom, više nije ustao. Možda jer sam pucao tatinim pištoljem, a ne mojim. Mama je vrištala a tata je psovao, ali ja sam pobjedio. Više se ne igramo rata, kažu da brat leži ispod te lijepe lipe pored potoka i da niko ne smije da zna za to. Uglavnom, dane provodim ležeći u podrumu, zavezan lancima i jedem supu. Puste me u jedino kad idem u školu. Ne volim supu. Hoću da se igram rata.

180 : 18
16 em plus     16 em minus
181 : 18
180 : 19

Šef

Osoba koja plaća.

-Majstore, može "Poslednji boem"?
(daje muzičaru 50 evra)
-Može šefe!

Ja volim život, kafane i žene,
Poslednji boem, tako zovu mene...

103 : 37
16 em plus     16 em minus
104 : 37
103 : 38

doom 3

Vrlo corava igra ,sa baterlampom za do vecea, dobro nisu dali stap za slepce pa da napipavam u mraku, i pumparica rasipa na metar u krug od 3 metra, i kako je to bacanje bombe, ko seka persa kad se napne baci je meter i po.
Jos nesto; lik na marsu teba da skoci bar 2 metra jer je gravitacija manja a glavni junak ne moze liniju nacrtanu na podu da preskoci.
i kakav je ono pistolj em slab em spor.

355 : 109
16 em plus     16 em minus
356 : 109
355 : 110

karanje

jebacina pusenje kurca svrsavanje,sperma.

404 : 50
16 em plus     16 em minus
405 : 50
404 : 51

MTS

Mreža koju posebno volim jer kad sam na njoj Novak Đoković mi zvoni na interfon i bole ga kurac i smara me da idemo da mrljamo koks iza arene i da plašimo babe na jacpi.

ZVRRRRRRR
-halooo
-BRATEEEE NOVAK OVDE, JAO JEBOTE AJ IDEMO GAELU NA GAJBU
-novače dobar si ti i sve to, al spavam brate...radim za dva sata
-AJ PLAŠIMO BABE BRATEEEEEE!!!!

50 : 14
16 em plus     16 em minus
51 : 14
50 : 15

Voli je, ali ima svoje planove

Zajebao se onaj ko je rekao da prava ljubav postoji.
Jeste, super je sve to, emocije, strast, ljubav, pa i nešto mnogo više, ali šta nakon svega toga?!
Šta kada prođe zaljubljenost i čudne okolnosti vas razdvoje i unište ono što ste dugo, strpljivo gradili, korak po korak?
Evo da vam kažem- jedno veliko NIŠTA. Ko se u vezi više prepusti i da sve što može i iskreno želi, trudi se i radi ono za šta je mislio da u životu neće ni pomisliti da bi mogao da uradi, na kraju ostane bez ičega vrednog. Uložio je mnogo suza, krvi i znoja, borio se za ono što je smatrao vrednim i posebnim. Ostanu vam sećanja, uspomene? Od toga se ne živi. "Seks je bio odličan"! Dragi, ako ti je seks na prvom i najvažnijem mestu, živeo si u zabludi i sa pogrešnom osobom.
I dokle više?! Kuda ide ovaj svet... Zar su na ceni pogrešne vrednosti?! Zar je važnije koliko keša imaš, ili je bitnije ono što čuvaš i nosiš u srcu. Da li je moguće da je sve otišlo u kurac. Foliranja, pretvaranja i prenemaganja je dosta. Da li još uvek neko može to da sluša i trpi!? I kako da verujemo u ljubav ako nam uporno nameću svoja mišljenja i model ponašanja koji trebaš pratiti da bi bio kul u društvu. I kakvo je to društvo koje ne prepoznaje prave prijatelje? Imaš gomilu poznanika, svi ti se javljaju, šatro cenjen si u odredjenom krugu ljudi. A ko su oni, i čime su zaslužili da njihovo mišljenje bude vredno?! Time što su im roditelji obezbedili lagodan i fin život ili su jednostavno rođeni pod srećnom zvezdom?
I kako posle verovati bilo kome? Kako verovati da ipak postoji neko vredan truda?
Ne postoji.
Možda su pametni oni koji samo na sebe mislie. "U se' i u svoje kljuse", pa dokle doguraš.

Zbogom najlepše, jedino moje!

452 : 71
16 em plus     16 em minus
453 : 71
452 : 72

Valkira sindrom

Valkire, kaže wikipedija, nije da sam stvarno obrazovan, da su to neke premoćne ribe što vode pale ratnike u Valhalu da tamo loču, žderu i jebu uz jednookog Odina sve dok vuk ne uđe međ' ovce i dođe sudnji dan. Ragnarok se to zove, valjda.

E sad, te Valkire imaju poseban modus operandi, kad neki delija zagine u svijetlome boju sa mačem u ruci one siđu sa neba u vatrenim kočijama i obrati pažnju sad, ZASENE sve ostalo svojom moći i lepotom. Natovare rahmetli vojnika i odvezu ga na bahanalije sa Torom i ekipom.

Ako si obratio pažnju skapirao si poentu, Valkire zasenjuju. Objasne sve samom svojom pojavom, nije da moraju da pevaju i pokazuju sise kao sirene da bi navukle zagorele mornare na stenje. One dođu, kobjasne i odu.

Da se manem mitologije i jednoroga, sine, ima i takvih žena. I to kakvih sunce ti jebem. One ne da poseduju "ono nešto", faktor iks ili koji kurac već, nego ga imaju na tone. Unajmljuju kamion sa prikolicom da im ga vuče koliko je masivan. Nije to lepota, nije ni inteligencija, ma ne pomaže tu ni guzice i čmara ni diploma filozofskog fakulteta, jednostavno takve su. Dođu tako, ozrače te tim Valkira sindromom i ostave te rastegnute vilice do poda, onda ti se obrate pa na pitanje "Imaš upaljač?" ti odgovoriš "Imam tri 'ektara njive".

U stanju su da najmoderniju, po svim sadašnjim standardima "prepičku" spuste na nivo ovce oguljare tipe Suzane Mančić samo svojim prisustvom. Kao što pre rekoh, prepička se lomata, maše pičkom k'o Titov pionir zastavom 76', slomi se da pokaže kako se na nju svršava, onda dođe Valkira, kobjasni šarm i seksipil i ode kući da zavija sarmu, ili da gleda Žikinu šarenicu.

Koji je taj faktor iks ne znam, nisam pismen da to objasnim ali zato znam da ću zdušno da balavim po podu na ovakve pojave dok sam živ.

Ideju za defku sam dobio gledajući ovu sliku. Nerealno kako je Kristina Hendriks IZDOMINIRALA ovu cavu, čak me mrzelo da guglam i kako se zove, koga zabole kurac za to kad pored Kristine ne postoji, nema je. Stoji tu kao rekvizit da se uhvati što bolji kadar na Hendriksovu.

111 : 4
16 em plus     16 em minus
112 : 4
111 : 5

Bonton

Kada se po povratku u studenski dom kao slučajno nakašlješ ispred vrata taman da daš dovoljno vremena cimeru da ugasi pornić i vrati bitangu u gaće.

- Ćao, šta se radi?
- Evo malo gledam u prazan desktop. Ova Vindovs livada je tako opuštajuća...

44 : 13
16 em plus     16 em minus
45 : 13
44 : 14

Čmar

Rupica na krofni gde je ušpricano punjenje(džem, krem, marmelada...). S obzirom da postoji realna opasnost od "proseravanja" prilikom malo jačeg stiska, najpametnije je krofnu jesti otpozadi.