Prijava
   

gej lobi

Gej lobi je nešto sa čime sa svakodnevno susrećemo na evropskim televizijama fonda za otvoreno društvo. S obzirom na to da se homoseksualizam u vreme komunizma smatrao protivprirodnim bludom i bio anatemisan padom berlinskog zida pali su mnogi tabui i ovo je postala manje više normalna, zatim popularna i na kraju krajeva poželjna pojava u modernim razvijenim evropskim zemljama.
Dobrobiti i blagostanje koje donosi homoseksualizam ogleda se u tome što muškarci umesto da se mačuju puškama i tenkovima oni to čine svojim penisima i time sprečavaju hipotetički rat u budućnosti.
Gej lobi se zalaže da pederitet neuporedivo nadjača natalitet modernih evropskih naroda što nacionalističke i fašističke organizacije sprečavaju uvozom Turaka, Srba i ostalih nesavremenih i zaostalih naroda da bi im se povećavao natalitet, misleći na svoje žene kao na dragoceno blago koje zaslužuje čistokrvni obrezani ili pravoslavni penis čijim će semenom da se poboljša kvalitet modernih evropskih nacija.

   

Krstivoje

Lik čije noge smrdu na banovom brdu.

   

Skup sport

Svaka materijalno ili emotivno skupa aktivnost, ne nužno sportska.

Imati decu je danas skup sport.

Dobra kurva je skup sport.

Pecanje je skup sport.

   

Internet

Sistem sveznanja radi širenja neznanja.

   

Fejdovanje

Davanje jednog univerzalnog odgovora na svako pitanje, svaku konstataciju. Usled totalnog bole me ku•ci odnosa prema svemu.

zvoni telefon, momak diže slušalicu, sa strane se čuje ženski glas

-Ljubaviiiii

-Da

-Beboooo, nisi nečim zauzet sad?

-Da

-Šta da?

-Da

-Ok ljubavi, e slušaj šta mi se desilo danas kreće priča od minimum 20 minuta

-Da

-A ljubavi jesi ti mene slušao uopšte?

-Da

već malo sumnjičava i ljutita devojka nastavlja

-Bebo, reci ti meni koji je danas dan?

-Da

-Usput zovem te da ti kažem da si stoka koja je ladno zaboravila moj rođendan!

-Da

-PREKINI VIŠE!

-Da

-To je to, Jovane, raskidamo!

-Da

oktoberfest vukajlija 2018

   

Završiti školovanje u Srbiji

Realizacija dugogodišnje aktivnosti u političkoj partiji zaključivanjem ugovora o radu u kakvoj društvenoj firmi.

.

Noćna smena. Vozač u bolnici spava.
Lekar sav krvav ulazi : Spavaš mali a ? Boli te kurac !
Vozač : Epa majstore ja sam zato školu završio...

   

Žene kroz fiziku

Fizika je, pa, jedna vrlo zajebana stvar.

Profesorka fizike, divna jedna žena dala mi dvojku, vrlo verovatno jer mi je bila razredna, je jednom prilikom rekla da fizika može da objasni sve. Bukvalno sve, bez izuzetaka. Kao i svakog normalnog, pubertetom zaslepljenog momčića, boleo me je kurac za njutnove zakone, Arhimeda i bernulijeve jednačine ali kako da jedva 16cm dugački kurac negde uvalim eee to me je zanimalo.

Krenuo sam u dugačku opservaciju, nadobijao se korpi i pedali, potrošio vremena, para, nadobijao batina, najebao gabora, nakupovao raznih gluposti, nabežao od ljubomornih babuna ali eto, formule su tu za sve vas mrzovoljne i sa nedovoljno resursa za ovo istraživanje. (šalim se naravno, nema te koja je mene odbila, nikad bežao nisam i ne kupujem poklone ali tako sam napisao pro forme hehe)

-Zakon veće želje: što je više želis ona tebe manje želi. Jbg. Obrnuto proporcionalno. Ono 1 kroz pa to dole.

-Nezasitost u pažnji: što joj više pažnje posvećujes i jurcas za njom to njeni apetiti teže beskonačnosti. Možda i jebeš na kraju ali ćes se osećati kao govno beliv mi.

-Protok atoma kroz usnu duplju ima maksimalnu vrednost: ne slušaj sta priča jebo te dan ludi. Pa kad bi slušao sve sto priča podilkanio bi, em što menja mišljenja svakih 15 sekundi em što ni sama ne zna šta hoće.

-Ti si konstanta, ona gowno: radiš šta ti se radi i kada ti se radi. Ovaj zakon se nadovezuje na gornji koji nema efekat bez ovog. Kada pričaš, kucaš, pišeš ženskoj osobi i ona "nema vremena" za da se vidite ne slušas već gledaš(ako je lajv) ili osećaš u ostalim vidovima. Planiraj ti to već u glavi jer hoće ona samo joj ti to još nisi objasnio.

-Početna tačka u koordinatnom sistemu vektora: kako se postaviš postavio si se, vektor ne može da se okrene na drugu stranu. Ako joj na prvu staviš do znanja da će biti jebana biće tvoja futrola za kurčinelu a ako kreneš sa poklonima bićes njena dobra vila(znam da vila ima pičku ok)

-Fejdov zakon: slobodno traži de je gola. Neće se naljutiti brt, jasno joj stavljaš do znanja da ti je privlaćna i da bi je jebo. Mnogo bolje od zvanja na kafu haha pa jel stvarno nemaš s kim da piješ kafu?

-Broj &: broj pominjanja dečka od strane tebe. Ok ima dečka, skapirali smo. Ipak sedi sa tobom, piše ti ili sta već nebitno kontakt je tu. Ako ga ona ne pominje nemoj ni ti. Ako ga ona pominje ti OPET nemoj. Nemoj si glup što ga vise pominjete zaboraviće da joj je razvalio šiške sinoć(razlog što će se večeras jebati sa tobom) i setiće se kako je onomad odveo u Čanj preko sindikata i ode da ga zove.

-Iskrivljena gravitacija: izbaci je iz njenog prirodnog okruženja. Nemoj ići na splavove/muzeje/sajmove knjiga/bioskop ako im nisi fan. Šta ces na klizanju majmune? Idi gde si svoj na svome.

-Iskrivljena gravitacija vol2: ako je ovo gore imposibl(numeš jbg) onda makar njen svet prilagodi sebi. Zapela za klizanje jebalo je klizanje? Ok, ponesi flašu smirnofa i red bula malo-stucite to pre, bolje ćes se od nje snaći pijan pogotovo na ledu pa ima samo da te stišće. Ili sedi na led dole i deri se na klizače, nije bitno kako bitno da prilagodiš.

-Ne obećavaj nikakvo obavezivanje dok joj ne vidiš sestru. Ovo ne treba da se objašnjava.

nastavak posle doručka gladan sam jako

evo me ćao ćao

-Suprotna konvertibilnost: ne slaži se sa njom. Takvih oko sebe ima pun kurac...ima drugarice i drugove koji razmišljaju slično kao i ona i slažu se sa njom koji ćeš joj ti onda kurac? Kontriraj joj, imaj suprotno mišljenje, uđi u raspravu. Ako ne možeš da je nateraš da se zapita da li je Nataša Bekvalac kurva kako ćes je ubediti da je sperma zdrava za bore?

-Atmosferski uticaji: flertuj joj sa drugaricama i sestrama. Najbitnije je da li se sviđas njenim drugaricama jer one zasednu pa razglabaju o svemu pa ako te naruže ne čupa te niko živ. A ženama ne možeš da se svidis ako ne flertujes sa njima jer imaju to kurvanjsko u sebi. Zato flertuj sa celom njenom ženskom okolinom(ali ne preteruj jbg sjebaćeš se) da bi te gotivili i da bi njoj drobili kako si do jaja.

-Neću pravilo: povremeno joj odgovori samo sa "neću". Ovo je aksiom i ne dokazuje se jer ne postoji objašnjenje ali čuda im neka pravi u glavi i promena načina na koji te gleda je momentalna i jasno vidljiva.

-Nemoj nikad da me lažes pravilo: najveća zabluda. Laži bre brate jebote. Laži uvek, laži masno, laži i kad nema potrebe. Kaži joj ono što želi da čuje i ako zna da lažes. Njihova podsvest je jaka i čak i kad je svesna da lažes podsvest se poigrava sa njom i stvara joj sliku koju si joj servirao i ide do toga da te vidi pred oltarom.

-Maniri kao nepoznata: nemoj uvek biti kulturan. Pa zna ona da nisi sa bečkog dvora i ne očekuje to... Povremeno budi stoka, ubaci ono seljačko sto čuči u svakom od nas. Pa nećes valjda da pomisli da ćete se pre jebanja mazati antibakterijskim sredstvom i da ćes dok je držis za kosu izbaciti mali prstić ko da piješ čaj sa Elizabetom?

-Svetlost brža od zvuka: samo je gledaj. Rekli smo već da slušanja nema, samo je gledaj. Gledaj ponašanje, reakcije, gledaj gde gleda, gledaj kako hoda i kako te gleda i sve će ti biti jasno.

Eto dosta jbg, dodatne savete naplaćujem.

   

Izuvanje

Kad odeš nekom u kuću treba da se izuješ i tako pristaneš na normu izuvanja koju domaćin određuje tebi kao gostu.
Njemu ne smetaju tvoje cipele, materijal od kog su napravljene ili boja. Njemu smeta ono što nosiš na njima, smetaju mu tragovi puta kojim si koračao, a cipele su ga ponele. Smeta im smrad koji je ušao u njih, ako ti put nije bio lak.
Neko će želeti tragove i smrad sa njih što dalje od sebe i reći će ti da se izuješ ispred kuće. Onaj koji te poštuje iako su ti cipele kakve jesu, pustićete da se izuješ unutra i malo ih ugreješ. A onaj ko te voli pustio bi te sa njima i u svoj krevet, možda ih kasnije čak i opere.

Uđite u čekaonicu, slobodno, nemojte se izuvati.
Nema veze što vam sa pertli vise volšebni likovi iz mangi, što su vam đonovi umazani porodičnim problemima, a šavovi pokidani frustracijama.
Uđite slobodno, nemojte se ustručavati, jer ni naše cipele nisu bolje.
Sve je već toliko prljavo, da ga ne možete još više isprljati.

   

Uvek podignuta daska

Kuća bez žene.

   

Aj napusti halu

Izraz se upotrebljava da se oteraju pozeri i pičke koje svojim prisustvom kvare ambijent. Lickaju se i mirišu, gejevi. Mrš.

Zabit studentskog doma treće kategorije pored šume, čitaonica

- Alo dečko. Ti, ti nalickani. Aj napusti halu!
- Molim? Mislite čitaonicu?
- Ajde napusti, izađi došao si ovde sa knjigom lagune ovde smrdiš na cveće. Samo te gledam ovde pono si 2L vode i samo guckaš tu ljudi ne mogu da uče. Izađi napolje da guckaš.
- Ali ja sam...
- Izlazi bre! Vidi da si pokupio odma te bombone i red bule i instagrame i mrš u šoping centar pa tamo poziraj... Vidi pa ti koristiš i flomastere!
- Markere...
- Čibe!

   

Sveže opran patos

Da su u XIX veku postojale debeljuškaste tetkice koje su prale pločice na javnom mestu Dostojevski bi verovatno rekao da svi ideali ovog sveta ne vrede suze jedne debeljuškaste tetkice. Tužna i srceparajuća scena je gledati ovu, verovatno majku nekoliko dece, kako sa melanholično pognutom glavom gura mokru krpu po patosu, besciljno, mislima i fizički daleko odsutna. Šta li misli, samohrana majka, detetu njenom treba novac za užinu u školi, na pijac svratiti kupiti 2 glavice crnog luka za čorbu, treba srknuti nešto, ova zima biće jako hladna valjalo bi uzeti nekog ogreva, jeftinije nešto naći. Drugo dete je jako bolesno već nedelju dana ne ustaje iz kreveta, oni lekovi ne pomažu ništa a skupo ih plaća... jadno dete. Samo da ovaj bol u levom kuku prođe pa ću moći da radim i drugi posao... da onda će sve da krene. Gadno boli al trpi. Proći će, uvek prođe. I ona sestra njena iz Nemačke mogla bi neki dinar da pošalje ko da joj nikad valjala nije. Šta su ti ljudi, ode tako, ima svoj život i zaboravi na najrođeniji rod. Majka se u grobu prevrće. A otac? Otac stari joj na samrti, sigurno sad puni pelene govnima. Kad će da umre? Da olakša i sebi i njoj. Te pelene smrdljive uhh.

I onda dođeš ti dasa i izgaziš po mokrom tragu upravo prebrisanom. To radiš rabe božji? Mrzi te da sačekaš 2 minuta da se osuši, je li? Pa pička ti materina majmunska.

   

Zbog mene

Jedan od najboljih izraza za emocionalno ucenjivanje.

- Aj još jedno pivo.
- Nmg, radim prvu.
- Ajde brate zbog mene još jedno i palimo.

-PUSTI ME BRE DA MU JEBEM KEVU. ALO DEČKO, MRTAV SI!!!!
(drugar) -A NEMOJ BRATE, ZBOG MENE. ZBOG MENE BRATE NEMOJ!

   

Sveti Jebem

Najcesce pominjan svetac u Srba. Priziva se u svim prilikama: ushićenje, panika, neverica, nervoza, bes...

   

Augustejmsovati se

Izvršiti samoubistvo zbog zadirkivanja na internutu.

-Pozdrav drugari sa ana.rs foruma, doktor mi je ustanovio da imam kandidijazu, ali mi nije baš najjasnije objasnio kako da je lečim, samo je rekao nešto na foru da gljivicima odgovara kiseo organizam i da je potrebno da ga alkalizujem. Pa ako može savet kako to da uradim, bio bih zahvalan.

-Ubij se plz i rešen problem!
-Nadam se da imaš kandididu u svoja četri zida, bolesniku!
-Zbog vas, kiseljaša, je ubijen Zoran.
....
....
Brate, jel si čuo da se kandidar obesio? :'(

   

Ovoj zemlji su potrebni pametni ljudi

Hahahaha. Koji vic. Nije bio vic dok ste bili mali, i dok su vas roditelji čuvali. Tada ste verovali da su oni najjači i najpametniji, pa ste želeli da budete isti kao oni, ili još bolji. Ako vam je otac magistrirao, vi treba da doktorirate. Tako su nama govorili. I sada kad ste došli dotle, vidite kakva je to glupost. Krenuli ste putem intelektualnog razvoja, niste želeli da živite bez mozga, a doživeli ste da vam se smeju ljudi koji ne znaju ko je Garibaldi, ili Klod Mone, ali su naučili tri akorda i od njih prave pare i kupuju skupe automobile i dižu sprat na kući. E, tako vam i treba. Sami ste birali svoj put, i sada nikome ne trebate.
Smejali ste se Karleuši što ne zna koliko padeža ima u srpskom jeziku, ali vam nije smešno što mažete za ručak paštetu, a ona dere neku novu egzotičnu životinju da bi je prebacila oko ramena. Dobro je da ste shvatili da živite u Srbiji. Samo vas molim da ne govorite o poremećenom sistemu vrednosti, i da ne prozivate farmere i velike bratove. Vi ste gori od njih.

- E, 'de si školski? Šta radiš?
- Evo brate. Spremam prijemi.
- Super. Šta upisuješ?
- Istoriju.
- Svaka čast. Ti si brate rešio da umreš od gladi.
- Što?
- Pa kako misliš da jedeš istoriju, 'leba ti?
- Pa brate, meni su roditelji pravnici. A našoj zemlji trebaju pametni ljudi, pa ja ono...
- Ma kome ti sa tim trebaš, si lud? Ja bio kod Sime Sline, naučio moleraj za par dana. Para kaplje, ne znam šta ću s njom. Vodim Anu na letovanje. A ti uči, trebaće ti.

   

Sitno kaluđerski

To vam je sleng iz neke narodne pesme.
Zaigrati sitno kaluđerski, na primer.
Kaluđeri moraju da budu smerni, bogojažljivi, ne smeju da se bahanališu, da arluču, dižu ruke i sve ostalo što ide kad se igra kolo na primer, nego moraju da igraju sitno, smerno, bez vidljivih znakova oduševljenja.
Znači nešto što se radi smerno i bogobojažljivo.

Popušiš mi kurac malo, ali onako sitno kaluđerski.

   

Gostovati kod Marića

Biti obeležen kao osoba koja ima šta da kaže. Kao osoba koja zna neku tajnu koju niko ne zna. Teoretičar zavere.

- Brate, znam tačno s kim se direktor švaleriše u slobodno vreme. Tačno se vidi zašto stalno menja sekretarice.
- Au, kako to da još nisi gostovao kod Marića?

   

Neimastina

Kontra od nemaštine, nadasve jopet kontra od imaštine.
To je koren iz minus jedan. Imaginaran broj.
U matematici se označava sa i.
Naime, svedoci smo teških vremena i nemojte se uplašiti što je ova definicija malo jača od proseka, kad kažem jača mislim duža.
Danas, problem najveći je ona standardna Manulaćova floskula: SD SU SKUPE PARE SD JE OSKUDACIJA.
Oskudacija u svakom smislu te reči.
Ljudi se žale na nemaštinu žale se da imaju dug za SBB od 5 hiljada, da im je dete došlo sa pričom o Ajfonu i oni su nesrećni kako nemaju zAjfon.
POBOGU.

Rumuni ne znaju šta je veš mašina a mi imamo jednu staru koja radi al jebi ga kupili novu.
Imamo dva tanka televizora od metar osamdeset svako ima po jedan telefon plus ko radi službeni i jedan pride stari koji i dalje radi al jebiga kupili novi.
Isto tako svako od nas ima sve ono što imaju stanovnici evropske unije plus imamo za polovinu više od njih. ZAŠTO? Pa koren iz minus jedan.
Ko će ga znati...
Odeš na svadbu, budeš kum, pukneš 3000 evra što na muziku tako na pevaljku,
što na jebene običaje koji iziskuju pare (Svaki običaj na svadbi iziskuje pare)
I ŠTA JE JOŠ PROBLEM? Vratiš se kući, ko da na svadbu nisi išao.
Što bi Muta rekao: PA SVE JE TO NOVMALNO ALO BVE LJUDI SVE JE TO NOVMALNO!
Kredit ko kredit, imaš ga dva al to je bolna tema, svakako svaki Švabo ima tri kredita i dva lizinga pa ne živi toliko dobro kao ti!
Ideš svaki dan na vops u kafanu, espreso koji košta isto kao u Švabiji, ideš kolima na posao jerbo si faca, imaš net. imaš dva kompa plus laptop i tablet i studiraš.
Neimaština je ono sa čime živimo svaki dan. NE ZNAMO POJMA. Nema te definicije koja bi mogla ovo da reši.
A Rumuni ili Bugari...
Pa jebo te mi smo njima zapad svakako...
Šta te čudi?

   

Rashladi ruku

Košarkaški plizić na kubni igrača nadmoćnijem protivniku tj. pojedincu kome sve polazi od ruke, često ne samo poeni već i asistencije.
Poslednji pokušaj slabije ekipe da natera silovatelja njihovog koša da o'ladi ruku i tako da priliku njima da se vrate u život iz dvocifrene razlike.

-A Vojo brate daj rashladi ruku dao si nam 20 poena u 8 minuta..
-DA, DA zamoli me na koljenima nejaču..

   

Vreca novca

Dve reči koje su ukor fudbalu godinama unazad.
Plaćenici obični tj. fudbaleri danas..
Najčešći naziv za igrače sa 33+ godine u Kineskim, Arapskim i Američkim ligama, što nije ništa čudno i loše, štaviše pametan potez istih, odeš da igraš u neku tamo fudbalsku velesilu vrste Kina u Gvangdžou Evergrand za 13h veću plaću nego što bi dobio npr. u Olimpik Marseju.

No, ima i igrača kojima je vrednost toliko velika da povraćamo od iste.
Jerbo, danas bi za 25 miliona plus bonusi, znači 30+ milki.
Kupio nama prosečnog, novinarima i skautima privatizovanih ekipa
ultra mega giga super duper uber talentovanog zadnjeg veznog iz La Masije koji će igrati svuda samo ne u klubu koji ga je kupio, i naravno propasti(pohlepa).. Dok si pre nešto više od jedne decenije kupovao igrače sačinjene od kvaliteta tipa Kaka, Ronaldinjo...

Najveći plaćenici današnjice su fudbaleri ekipa kao što su P$G, Mančesta Siti itd..
To je ona vrsta igrača koje niko ne želi da gleda, ali zapravo svi ih pratimo po Ligama Šampiona, Premijeršipu itd... Jerbo eto navika, zabava, ćeif.
Nema nam druge nego da se čeka neki novi Lester, Malaga...

Johan Krojf: Kako to mislite ne možete da pobedite bogat klub? Pa ja nikad nisam video da vreća novca postiže gol..

?
+585
39
definicija