Prijava
 1.    

  Roditeljske fobije

  Pojava koja se javlja kod gotovo svakog roditelja. Prepoznaje se u raznoraznim situacijama po krajnje sokantnim pitanjima, naravno retorickim, i preteranoj brizi za svoje dete. Odatle proizilazi izreka "Ne daj Boze da ti se desi ono sto ti roditelji pomisle"

  1. Ides u grad
  "Cero, jel se drogiraju tamo gde izlazis? Pazi molim te da ti ne stave nesto u pice!"

  2. Ides u teretanu
  "Sine, jel' pijes ti steroide? Mnogo si narastao od kad ides da vezbas, nemoj molim te jetru da upropastis tako!"

  3. Ides na put
  "Jesi poneo pasos? Cuvaj se molim te da ti ne ukradu dokumenta i pare, rasporedi pare na vise mesta, strpaj 100 evra u carape za svaki slucaj..."

  4. Ides na ispit
  "Jel' to polazes kod onog profesora sto gadja indeksima kad ne znas? Cuo sam ja za njega, pazi da te ne pogodi u glavu..."

  5. Sedis za kompom i blejis na netu
  "A jel' imas profil na facebooku? Tako su kidnapovali devojku i silovali je tri dana kad je isla da se upozna sa nekim sa tog cuda... Pazi se molim te!"

  6. Ides u inostranstvo na studije
  "Jesi li siguran sine? Milojkino dete je radilo dan i noc sa nekim crncima u McDonald's-u da bi moglo da prezivi na onu skupocu..."

  7. Ides na rostilj sa drustvom
  "Necete valjda u onu sumu? Ima krpelji da vas izujedaju, tako je jednoj maloj usao krpelj skroz pod kozu, nisu mogli 7 dana da saznaju sta joj je. Onda je umrla."

  8. Ides na bazen
  "Jel' se spustas ti na one tobogane? Samo da znas cigani lepe zilete na zvake, pa se zabavljaju tako sto seku takve kao sto si ti..."

  9. Ides sa nekim negde kolima
  "Jel te to vozi onaj mali Joca? Crno dete, bolje taksi da uzmes kad se budes vracao, ima u jarku nekom da zavrsite, ne daj mu da popije vise od jednog piva, secam se kako se od dva napio na tvom osamnaestom i povracao nam po kadi..."

  10. Ides kod novog decka/devojke
  "A ko su njeni/njegovi? Sve to treba odmah da se raspitas, tako se ona mala Marinkova udala za onog njenog, mislila fin mladic, a ono ima sizofreniju na dedu..."