Prijava
   

Trasiranje

Neko zaglavi u slepu ulicu i tu se njegovo putovanje završava, neko uleti u kružni tok i tako kružeći ostane bez goriva, neko piči 130 na sat dok sluša Sinana, a neko lomi noge po neravninama dok ne padne umoran, ali bilo kako bilo svako od nas ima svoj put i ima priliku da bude Mrka svog puta.
Jebao si mu kevu kako si ga istrasirao. Ni Velja u Čačku ne bi bolje napravio. Krčio, ravnao, tabao, asfaltirao, obeležio linije, u krivini punu, preko mosta duplu, napravio ve-ce pored puta jer bude nekad sranja u životu, i proširenja da se odmoriš posle sranja, napravio prodavnicu da kupiš ladno pivo na +40 na vrelom asfaltu.
I dok se tako diviš kontrastu belih linija na crnom asfaltu i njegovom vijuganju kroz zelenu dolinu, jedno pitanje te baš pogodi u centar, posred one bele isprekidane: Koji si kurac trasirao kad auto nemaš?

- Prijatelju, došao si iz belog sveta, kao uspešan poslovni čovek, ovde u Pičku Materinu, daleko od familije sa kojom si izgubio svaki kontakt, u svađi sa jedinim, rođenim bratom, bez žene i dece, a kako si već ušao u sedmu deceniju verovatno ćeš bez njih i ostati. Došao si, podigao kuću od 200 kvadrata, ne računajući pomoćne objekte, iskrivio vrat seljacima dok halapljivo gledaju u ovu vilu na brdu i sad me, na sve to, pitaš kako bi bilo da podigneš još jedan sprat. Pa diži, prijatelju, samo kad otegneš papke ostavi kuću otključanu da se bar međedi i vukovi nasele u njoj.

Komentari

Добро је. Другачије од противника, али има поенту. Плус, дакако.

Obe dobre. Svaka cast ljudi +

Kraj tela defka najbolji. +++

Ни Веља у Чачку не би боље направио.

Претпостављам да је ово стандард за квалитет? :))
Фино поређење, даје дозу хумора иначе озбиљној дефиницији. +++

Bravo Hause, ojebao si +

Svaka defka sa turnira ti ojebe.
Nadam se da ćeš proći dalje...

uf, odlicna defka.
mada, izraz si uzeo mozda presiroko, tesko da se to moze nazvati trasiranjem, a mozda ja samo jedem govna.
ALI to ne mjenja cinjenicu da defka kida, svidja mi se te paralela koju si povukao, svaka cast, iznenadio si u ovom turniru. mene barem.

Super urađeno, skidam kapu.

Defka je vrhunska i jedno si od otkrovenja ovog turnira. Svakako počinjem da te pratim.
+++

Очекив'о сам више после онаквог кобјашњавања у првом кругу. Ово ми некако има лоше тело, не објашњава израз онако како би то требало да ради једна дефиниција.

Sirovije, sviđa mi se.