Prijava
 1.    

  Vest od 3 dana

  Vrlo važna vest, takva vest dolazi jednom u 3-4 meseca, a kada dođe svim novinarima se izdaje naređenje „ful atek, fajr et vil“, tj. objavljuj sve što nađeš o tome. U odsustvu ostalih vesti iz ove vesti se izvlači maksimum, ali to ceđenje ne sme trajati duže od 3 dana kako se ne bi desila situacija da neko od gledalaca zaista ostvari pretnje koje je za vreme drugog i trećeg dana najavljivao. Takve vesti su npr. hapšenje haških begunaca, smrt važnih ličnosti, izuzetno jake elementarne nepogode, i veliki sportski uspesi.

  Dan prvi: Vest objavljena, uglavnom nas zainteresuje i čekamo nove informacije koje se pre ili kasnije u toku tog istog dana i objave.

  Dan drugi: Znamo sve o tome, a to nam se ponavlja više puta, slede informacije šta o tome piše na sajtu CNN-a, BBC-a, Independent-a itd., intervjui sa raznoraznim ličnostima, što javnim, što običnim ljudima, a izjave su obično tipa:
  -Pojma nismo imali o tome da se on skriva ovde
  -Tužan dan, otišao je jedan veliki čovek
  -Ni sanjali nismo da će cunami krenuti iz Velike Morave
  -Jako smo srećni zbog njegove pobede, hi iz d čouzn van, i treba ga postaviti za predsednika

  Dan treći: Najkritičniji dan, najbolje je uopšte ne čitati vesti i ne gledati tv jer može uslediti slom živčanog sastava, ali taj dan je obično i dan raspleta, ko je mrtav sahrane ga, ko je uhapšen isporuči se, posle cunamija ogreje sunce, a ko je napravio uspeh dočekan je dana drugog pa se o dočeku raspreda celi dan.

  Dan četvrti: Poskupelo gorivo.