Prijava
   

Čovek, kako to gordo zvuči

Čovek, kako to gordo zvuči, penduza uzdahnu i reče naglo.
Prestala je da se druži sa drugarima čovecima odavno, povredili su je kad je krenula u školu.
Njen strikan je izdavao kuću ćiftarima i onda su oni otišli tamo da žive i živeli su dosta godina, ali nisu platili struju i stanovanje skoro nikada, samo ponekada, a onda se strikan nalutio ali nije ništa rekao.
Onda je penduzin tata pošao kod ćiftara i video prinkolicu od traktora i video je da totošarka pomaže ćiftarima da utovare neke stvarčice.
Totošarka i ververica su utovarale stvari i vikale su pesmice iz škole iako nisu bile u školu nikada, samo u treći razred nekada.
Ćiftari su hteli da utovare crnca što seksa robota kineza i da pobegaju negde drugo da žive i da ostave dugovanjo penduzi, ali penduzin tata to nije dozvolio nego je vikao na njih!
Onda je neki čika uzeo kosir i gađao penduzinog tatu i pogodio ga u ruku jer je on hteo da mu izduši gumu na prinkolici i da mu istera traktor odatle!
Na kraju je došla palicija i odvela ćiftare u ćuzu, a penduza se naljutila na totošarku i ververicu što su vuntovarali traktorćino.
Ja sam svo vreme to gledao iz garaže i bio sam tu sa devojkom, ona je lažovica, rekala je da ćiftari nisu imali klampezu, a imali su, videli smo kad su je utovarili, ja sam se tada naljutio i pošao sam da vidim da li je prava klampeza!
Kada sam video da mali ćiftar drži klampezu, ja sam mu je tražio, a on nije hteo da je da, pa sam ga ja ogulio i pojeo.

Definicija je napisana za takmičenje "Rođaka od totošarka škola."

Komentari

Jebote, penduzaaaaa :) +

Ćiftari hahahahahaha +++

E'o plusa, Salvadore Dali! +

Jašta! Neko je morao biti oguljen i pojeden. Meni ovo ni prvi put nije bilo zanimljivo.