Prijava
 1.    

  Durin

  Tvoj predak koji je živeo u vremenu pre Hrista koji je zbog slavnih stvari koji je učinio za života tebe osudio da zauvek živiš u njegovoj senci. Još od rođenja te upoređuju s njim (kao beba su gledali da l' imaš njegove oči ili su uzimali lenjir i merili tvoju muškost dok su te kupali pa upoređivali tvoju veličinu sa njegovom iz opštinskih zapisa iz njegovog vremena) pa ako misliš da napraviš svoje ime koje će svi pamtiti znaj da ćeš jedino stići do toga da ti prilepe redni broj, jer je on oduvek bio prvi i on je sve to radio prvi, a ti samo ideš njegovim koracima kao njegova reinkarnacija pod rednim brojem.

  U Gospodaru Prstenova Durin je otac cele patuljačke rase koji je živeo skoro hiljadu godina, izgradio silne patuljačke gradove (najpoznatija Morija) i smatra se međ patuljcima da se reinkarnira kad god krenu neka sranja u civilizaciji patuljaka pa treba da se pojavi vođ' koji će ih voditi kroz teška vremena. Patuljci te Durine prepoznaju, daju im redni broj i onda ovi vode patuljke kroz teška vremena koja se često završe smrću dotičnog Durina. Pa tako jovo nanovo do sledeće krize.
  ------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Iz običnog života :
  "Deda jebo sam !"
  "Bravo unuče, pričaj sa mnom ponovo o tome kad budeš jeb'o dve čehinje. Od onda s ponosom možeš da uzmeš moje ime koje je moj deda meni dao kad je jebo dve Bugarke iz Plodova, a on od svog dede kad je jebo... zaboravio sam al' ih je bilo dvoje !"