Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Rek'o je braćala da dođemo između 4 i pola pet na basket. Aj da se nađemo u 4 i 20 kod vilijamsa.
aj ispred ulaza u 9.
Hahhahaha, e ne vidio se :)
Ima li leba kuci?!
2002 -GG3+
2003 -1
2005 -1
2102 -GG3+
2108 -1
2111- GG
2207 -3+
Cara, reci Kostiću da prekine sa sranjima.
ZMIA
Ma ti bre nisi normalan xD
Pus pauza? Ja izlazim sad, ti ako mozes.
e čkopi aj napolje
Caro, reci Stefanu da se ne igra sa kulenjem
Kaizen
"Hristos Voskrese"
"Ваистину се роди"
ШКК???
E gde si?
Nije pslednji ali pre pola sata stigao ćale i keva otišli kod nekih rođaka da se tucaju a ja trebam na neko prelo ići:
Sine nemoj da piješ znaš i sam da nisi svjestan svega šta radiš kada si pijan, budi dobar fin i polako vozi i de molim te nemoj igrati kolo večeras ne znaš ga igrati nogu ćeš slomiti.
http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/7490757/-FOREVER-ALONE.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Forever-Alone
ајмо онда оним у 14:25. Ваистину!