Kako glasi poslednji SMS koji ste dobili?

1. al su vam zivoti dramaticni jebemusve :)

2. Кад идемо у школу у четвртак?

ЕДИТ: И мој одговор: "У четвртак"

3. Evo kuci sam

Ццц...

4. Jasmina JaMy Nikolić wants to be friends on Facebook. Имате 176 заједничких пријатеља. Reply "add" to confirm.

5. ok,dolazim najverovatnije

6. ahahaahaahha, sad me zvala i teodora, isto to kaže. Ja nisam gledala, moram reprizu tražiti. Ahahahahhahah jebala te kita :)

7. Еклипс, ниси гледала серију због нас.лололо

8. 29/08/2011 18:01
    You were called by:
    +38163436*
    <1> times.

9. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА ово морам да поделим са вама .... посло ми ортак сад , хохохох

Матори дођи по мене у Богатић кад те молим срања ми се дешавају из минурта у минут.Стопиро сам и нека рибона ме повезе и КУЧКА МИ ОПЉАЧКА И ИЗБАЦИ ИЗ АУТА.Сад ме страх и да стопирам а немам ни динар , а ово ми задњи динар од кредита.ДОЛАЗИ!

ЕДИТ: Нисам мого да одем јер немам ни чорбу а ни пара за чорбу па сам га звао на моб са фиксног и реко му да сам послао другог ортака по њега..... јееее

10. Ај напоље на баскет

Коле

11. Курде, где ти живиш?

12. Hahaha da vidiš kakve sisetine gledam u 84 - ci ! Jebo leba idem do galenike !

13. Кад долази Драган Тодоровић из Кине?

14. @Eddie

Grand Duchy of Luxembourg
    ,a po domaći, Groussherzogtum Lëtzebuerg

(Obratiti pažnju na pridev "veliko", molim! 40x80km!) :-)

15. U 8 na toplim, pa cemo do grada.

16. Grand Duchy of Luxembourg

Не сеееееееери. :))

17. Pa ne serem, nego tu živim... :-))))

18. лололо
    Боле те курци. :)

19. Наћи ћемо те, где год да се завучеш. Више ти ни паре не помажу, мртав си човек!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.