Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Buri, gledaćemo ja i Slavko da se oslobodimo obaveza. :) Zajebavam se, što se mene tiče, kad god 'oćes...
To nije istina :) Al' bolji si ti s njim, pa zovi.
Ajd nešto se dogovorite pošto se već znate! A da Kuvajlija je čak i ovdje negdje ostavio broj tako da ... Ma ja to zbog yomaxa
Pa brate, ako se pališ na yomu, imaš PVT pa opleti. Ha ja!
Šala opet, dosadno mi nešto pa moram zajebavat' pošten narod. Ne'š zamjeriti :)
Uglavnom, čućemo se i s njom, pa ćemo ti javiti.
Svi koji su za skup u BL nek se prijave odje, a da ne znamo za njih!
Imam i ja Kuvajlijov broj...šta se praviš važan SlavkO:p
Vidiš vi se svi znate a ja ko siroče nidje nikog!
i SERGOV....pa jbt ja radim na informacijama! :PP
A ti to zbog mene buri...
pa jbg...uključi se :P
Kako se uzme, ali izmedju ostalog... :D
A gde se okupljamo?
Ej pa ne znam ali mi je faca rek'o javiti!
Pa yoma co'ece, na tebe cekamo :)
Poslao sam ti poruku na face-u, ne odgovaras... :P Prvo sam kontao da tebe potvrdimo, pa onda. Mozemo tamo gdje ste se okupljali prosli put... Ili ako imas nesto drugo na umu, reci. Sto se termina tice, recimo 7 ili 8 navece, ako svima odgovara.
Kuvajliju ce zvati serg, to nije frka.
Vabam vabiska ip pit tah! (džaba vam gugl translejt, nema indijanskog iz okruga rijeke Mekenzi)
Prijem!
Pozdravio bih sve one koji me poznaju. čitav moj razred IV2, učiteljicu Nadu, ćaću, mater, ćiću, strinu, komšinicu Miku...
Pruka za FACU:
Ako ste se išta dogovorili, o tačnom terminu i mjestu, ostavite obavještenje na forumu ili mi pusti PVT!
Takodje pozdravljam sve one koji me ne znaju: Sergiosa, njegov razred IV2, čiteljicu Nadu, i ostalu rodbinu i prijatelje!
Učiteljicu*
Nedelja, 8 navece kod Ruze (Krajisnik) u Novoj Varosi. Za sad smo sigurni Serg, Slavko i ja. Yoma ce malo kasniti zbog posla. Ne znam jos za kuvajliju, da li je Serg zvao. Buri, ti kad dodjes u BL, javi se pa cemo se dogovoriti kako da se nadjemo. Ostavicu ti moj broj na PVT. Za ovog Ognjena sto si se ranije dogovarao vidi sam.
Pozdravljam sve u studiju i reziji, a posebno moju babu koja sjedi pored mene i ceka red za net.
Е извините што вам тролујем окупљање, поздравите кувајлију! :)
Trololololo Peki :)
Čuo sam se sa kuvajlijom maloprije, on je naravno raspoložen za druženje, iako nije više aktivno na sajtu, jedino što ga može omesti da nam se pridruži jeste zdravlje. Ja ću se opet sa njim čuti sutra, i ako sve bude ok tamo smo u 8.
Za raspoznavanje, ja ću nositi karirane bermude i ružičastu majicu + ruža u zubima... ;)
Brate Serz, pa ti si ziv? Sto se ne javis braci musketarima, da ne brinemo?!?