Pa sta ce te svi, i tako vas je pun kurac iz Beograda :)
Najbolje je kad se skupi 5-7 ljudi, kad svako prica sa svakim. A ovako, kad je slava, bezveze. Nas je u BL na zadnjem okupljanju bilo 5, i bilo je sasvim ok.
@Faca ima to sto kazes neke logike,ranije je to jos i moglo da se izvede(da se svi okupe),sada nema pojma,stvarno ima previse ljudi na vukajliji dvajes' dve hiljade ljudi(od toga pola pokojno,mada i deset je previse) tako da bolje samo desetak nas da se nadje negde :)
Ja, Slavk0 i Sergios se povremeno saberemo, a potom kako dolikuje, i oduzmemo. Бури je vjerujem uvijek raspolozen, Yomax radi, a zao mi da budes jedina cura medj' drtinama. Ali, bude li stogod uskoro, javicemo... :)
Yo je na odmoru, tj. letovanju. Ja kao njen PR duzan sam da vas o tome obavestim. Nadajmo se svi da bar Slavko nece doci, to bi skroz sjebalo atmosferu.
doći ću, naravno, samo sad imam neku frku oko ispita odma' na početku...
a ti Slavko, i ako dođeš 'oćeš odma' da ideš pa tako da ti se i ne isplati... :D
Ljudi, a pazite ovo /
http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_mob
Oce da bude neko okupljanje u beogradu? Ajde ljudovi organizujte se?
Ja sam uvek za,ali nisam siguran dal' bi svi dosli cak i da se dogovorimo :)
Pa sta ce te svi, i tako vas je pun kurac iz Beograda :)
Najbolje je kad se skupi 5-7 ljudi, kad svako prica sa svakim. A ovako, kad je slava, bezveze. Nas je u BL na zadnjem okupljanju bilo 5, i bilo je sasvim ok.
@Faca ima to sto kazes neke logike,ranije je to jos i moglo da se izvede(da se svi okupe),sada nema pojma,stvarno ima previse ljudi na vukajliji dvajes' dve hiljade ljudi(od toga pola pokojno,mada i deset je previse) tako da bolje samo desetak nas da se nadje negde :)
Ja sam za da se nadjemo bar neka manja grupica ali uslov da bude popularnost 1000+ :D
A jel istina da je yomaks trudna?
ja sam za to da uslov bude da si najmanje 2 god na sajtu :)
Kruševljani, gde se krijete sunce vi vaše! Ima vas sve više na sajtu, ajde neko okupljanje.
odustali ljudi od upozanvanja..to je bilo in proslog leta :)
А баш би било фино да се направи једно у Крагујевцу...их :)))
@leela, nisu to ljudi od akcije, sve vole na tacni. :)
To je zato što znam šta ste radili prošlog leta... :))
@ Sergios
"Vabam vabiska ip pit tah!"
Погледај, бели очњаци!
aj se svi okupimo u Banja Luci, to bi bilo to, bosni fali jos samo koja luda glava da prsne napokon ionako se napreze gnojava vec vjekovima.. a je....
Ja, Slavk0 i Sergios se povremeno saberemo, a potom kako dolikuje, i oduzmemo. Бури je vjerujem uvijek raspolozen, Yomax radi, a zao mi da budes jedina cura medj' drtinama. Ali, bude li stogod uskoro, javicemo... :)
Ja ako dodjem, dodjem. Mojne me zivkati i handriti oko okupljanja. Ako odlučim da vas udostojim moga prisustva, onda će tako i da bude.
Yo je na odmoru, tj. letovanju. Ja kao njen PR duzan sam da vas o tome obavestim. Nadajmo se svi da bar Slavko nece doci, to bi skroz sjebalo atmosferu.
doći ću, naravno, samo sad imam neku frku oko ispita odma' na početku...
a ti Slavko, i ako dođeš 'oćeš odma' da ideš pa tako da ti se i ne isplati... :D
Mozes samo da se udostojis da mi blajznes. ;)
A kako su te ljudi provalili:
Hahahahaha :)