Što pitaš...udavao bi se,a? :-)))
Ma nije samo moja,recimo da je "akcionarsko društvo":-) Ali možemo da ostanemo mesecima tamo,nije nikakav problem.:-)
Realno,mi(akcionari:-))) smo tamo 15-20 dana godišnje,ukupno...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
kurde, ti to ozbiljno? ja bih da se preselim kod tebe :)
aj sad ozbiljno, odakle si ti?
Znači upadamo svi kod Kurda nenajavljeni, ja ću da savladam kuče da nas ne pocepa :D
Kada vidim da kurd i zla tu mešaju prste, mirišem orgije...
Kada i gde se na kraju vidimo...
Hajde, stvarno. Ako se okupljamo za vikend, kažite kad, da ne planiram nešto drugo tad. Do subote valjda ozdravim...
Ne može, još nisam primila platu!
Imam osećaj da od ovog treba dići ruke.
ma jok, budi optimista. Ja jesam, ja se nadam da ću primiti platu.
daj bre, ne moramo ovaj vikend, a ni sledeci, a ni onaj tamo. ovo je delikatna situacija i ne treba brzati sa zakljuccima.
okupicemo se kad - tad.
Kod Kurda na gajbi :D
kod Kurda na gajbi.
Vranje. Imam i vikendicu na Vlasinskom jezeru. Ne zezam se i nisam klinac koji se folira. Meni ionako dosadno samom ovde.
Svi sem mene imaju vikendicu na Vlasini. :/
Nemam ni ja, uteši se.
E, a zato imaš Fairy. ;D Ja koristim neki kloš deterdžent.
E vidiš tu je tvoja greška i to je izbor svih tvojih problema, jer Fairy čini čuda protiv masnoće (u krvi)!
A ja koristim neki drugi deterdzent? Oh ne!!!
Kurd ima videndicu na vlasini? Kurde, jesi li ozenjen? :))))
Što pitaš...udavao bi se,a? :-)))
Ma nije samo moja,recimo da je "akcionarsko društvo":-) Ali možemo da ostanemo mesecima tamo,nije nikakav problem.:-)
Realno,mi(akcionari:-))) smo tamo 15-20 dana godišnje,ukupno...
A koje akcije pravite tih 15-20 dana na vikendici? :D
Ima dve vrste akcija...praseće i jagnjeće. Zavisi od trenutnih inspiracija učesnika.:-)))