Специјални гости су из КУД "Рудна Глава" који су иначе, пре две године имали запажен наступ на Међународном фестивалу фолклора у Буковчу, у оквиру традиционалне манифестације "Ђурђевдански уранак".
Надамо се да ће нас својим присуством развеселити и аматери из Кобишнице, Кладова, Шипикова а можда чак стигну и наши пријатељи из Брегова (Бугарска).
Крајем вечери одржаће се и овогодишњи избор за најлепшег пастира Вукајлије.
ne znam ja za vas, ali malo malo pa se vidim sa nekim novim članom ovog divnog sajta. Ako svi čekaju da se okupi "puno" ljudi da bi i oni sami došli, naravno da će ispušiti.
Danas je bilo masovno :D i 5 ljudi je masa ako se tako postave.
Napravimo Vukajlija bal pod maskama!
Svi dođemo onako kako zaista izgledamo i ne stavljamo naše avatare na sebe, pa da vidimo da li se prepoznajemo! :D
Ја сам за. Мада, неки се и лично знају, а и препознаће се они који су френдови на ФБ, нпр, ја знам како изгледају Нео, Севаст, Лаб, ЈТУ, Злајо, Че, мада не верујем да је Че заинтересован за окуп. :)
Hmmmmm, prasetina. Hmmmmmmmmmmmmmmmm, jagnjetina. Njam njam njam.
Ima li kakav organizovan prevoz za nas iz Crne Gore? Ja bi' najradije avionom, ekonomskom klasom.
moze teretnim. fora krijumcarenja slepih putnika :D
A 'oće li bit' kakav kulturno-zabavni program?
Фолклорни културно-уметнични ансамбл "ФЕП - Електропорцелан" из срца Шумадије и народни оркестри "Рогаљ" и "Царевац".
"Pod dirigentskom palicom Darinke Matić-Marović!" :-)))))))))))))
Специјални гости су из КУД "Рудна Глава" који су иначе, пре две године имали запажен наступ на Међународном фестивалу фолклора у Буковчу, у оквиру традиционалне манифестације "Ђурђевдански уранак".
Надамо се да ће нас својим присуством развеселити и аматери из Кобишнице, Кладова, Шипикова а можда чак стигну и наши пријатељи из Брегова (Бугарска).
Крајем вечери одржаће се и овогодишњи избор за најлепшег пастира Вукајлије.
...Išao sam u Kobišnicu,jednom! :-)
И ја у Кладово, ономад, да договорим детаље око њиховог наступа :)
jednog dana ce biti i to okupljanje.
a tebe bih PsiXoo zamolila da ne pises na ovoj temi ako ces biti iskljucivo negativan.
dok vi prdite, mi se upoznajemo... eto, ja sam upoznao 10 vukajlijaša...
mlaka vam je inicijativa...
mislite o tome!
'Оће да падне неки окуп? Тамо неки трећи, четврти мај, за викенд? А? А?
A sta ja znam... Moglo bi. Ja kontao doci u BG tamo posle 1.maja. Eto, ima nas dvojica. :))
danas je bilo jedno mini okupljanje. nas 5 bilo.
Kao i trizilijon puta do sada, i ovaj put ništa masovno neće biti!
ne znam ja za vas, ali malo malo pa se vidim sa nekim novim članom ovog divnog sajta. Ako svi čekaju da se okupi "puno" ljudi da bi i oni sami došli, naravno da će ispušiti.
Danas je bilo masovno :D i 5 ljudi je masa ako se tako postave.
Sve je ovo namestaljka kako bi neki clanovi navukli druge u zamku a onda ih besomucno silovali.Znam pricao mi covek :))))))))))).
Ja se redovno okupljam s 2pavim, šta mi više od toga treba? :D
A, da, JTU. :D
Napravimo Vukajlija bal pod maskama!
Svi dođemo onako kako zaista izgledamo i ne stavljamo naše avatare na sebe, pa da vidimo da li se prepoznajemo! :D
Ја сам за. Мада, неки се и лично знају, а и препознаће се они који су френдови на ФБ, нпр, ја знам како изгледају Нео, Севаст, Лаб, ЈТУ, Злајо, Че, мада не верујем да је Че заинтересован за окуп. :)