Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. Ma sad će Če da dotrči iz NZ-a. :)
    Pa što nisi bio na basketu? :D
    PS: Da znaju se mnogi... Ja znam Nea, Sosa, Kolačića, Surovog, Šmii, Kriss, Prsta, Nožić.... bla!
    PPS: Ajd' u NS u subotu?
    :D:D:D

2. Кад је био баскет?

3. U subotu? Ovu sada....
    Bilo nas je .... gomila... 5.
    :D

4. hmmm... Nisu mogli da se organizuju. A zasto? Zato sto je potreban Kaizen da kaze- ovog vikenda tu-i-tu se okupljamo i to preko pvt-a da bi videli svi. E sad gde? Nesto mi se javlja da bi najbolje bilo u Kragujevcu. Zasto?
    1. Zato sto je nasred drzave i svima je relativno blizu(a narocito meni:D)
    2. Zato sto iz Beograda ima autobus na svakih pola sata pa svi sto zive u Bg-u ili severnije mogu da dodju.
    3. Sto se tice Nisa, slicna je situacija.
    4. Zato sto su najnize cene pa mozemo da se pokocimo od alkohola.
    5. Zato sto je sad leto, pa je dosta ljudi slobodno(dobro, ovo nema bas veze samo sa Kg-om, al ajde...)
    Pa vi vidite...

5. Јок, мори. У Србији влада централизација.

6. Taman mozemo da damo nasim politicarima primer kako decentralizovati zemlju.

7. da smo mi živi i zdravi okupljanja su česta pojava bila od aprila. ja nisam bio na većini prisuan, ali bilo ih je ko pleve :D

8. И на свим тим окупљањима смо се ја и Сурови углавном мимоилазили, па не упознах човека. :Д

9. :Д индеед ниггар. биће дана за мејдана дог!

10. Džimi, Džimi, svaki čovek (čitaj, muškarac) koji upozna Surovog ostavlja i devojku i ženu i ljubavnicu... Pitaj Pira, Nea, Obija... "Plaču i tuguju" jer im je ljubav, od strane gore navedenog, neuzvraćena. :P

11. зато се и зовем сурови. то је проклетство са којим се родих. хомме фатале. џ џ џ џ џ

12. nisi nista propustio dzimi :P

13. Sviđa mi se ideja, da Kaizen, uputi svima, zvaničan poziv, za Godišnje Okupljanje Vukajlijaša....
    To treba da postane tradicija!
    Sad ću to da turim u predloge!

14. Па, вечерас око 18 х, испод сата на Тргу је окупљање, ко жели нека дојде.
    Edit: Okupljanje je otkazano, kako bih mogao da učim fiziku. Ko želi neka se dogovori.

(EDIT: Ne, okupljanje je otkazano jer su te svi ispalili :D )

15. sa žaljenjem ispaljujem ovoga puta, ali dobro, dovoljno ste me i gledali ranije :D

16. Treba odrediti dan Vukjalije,neki datum koji je važan za Vukajliju,naprimer 1 maj.I tog dana organizovati paradu Vukajlijaša.Možda bi bilo dobro napraviti tematsko okupljanje.Tako bi ja i lestat došli sa zubićima.Surovi sa ovim svojim šeširom,mesja kao taksista,muerrrte kao smrt,Arte samo u naočalama po mogućnosti.Domina naravno u lateksu,zla zla sa bičem u ruci u ss odelu i da ne nabrajam dalje.

17. A,ja s cime da dodjem!?

18. Сурови се наравно појавио на претходном окупљању пре неки дан, али тек кад је чуо да је Џими отишао кући. х)

19. a leela da iskopa sebi jedno oko? :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.