Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. Lilka ti ćeš da budeš ladovina i u slučaju kiše sklonište.

2. Sa momkom?!
    Sta ako bude dosao znas vec ko(ne volim ga vise)?!
    A,taj znas vec ko mi je rekao(pre nego sto sam ga zajebala)da ne podnosi mog decka(dok mi je jos bio bivsi),a moj bivsi-sadasnji decko ga isto ne gotivi i ne bih da ispadne neki dzumbus!
    Bolje ja da dodjem sama ili u pratnji nekog sa vukajlije(otaku,barracuda,muerrrte ili ti)

3. Ne boj se Shano, ako bude bilo dzumbusa ja cu ih obojicu uhvatiti za po uvo i tako drzati u vazduhu dok se skup ne zavrsi.

4. sana, mislim da bi bilo sasvim na mestu da organizujes neko licno obezbedjenje za tu priliku...ne bismo da dodje do nekog sranja!

5. Ja ću je paziti,mislim da moja bokserska karijera nije za bacanje.

6. e clan sam pazovacafe-a bio sam na par okupljanja i bilo je extra malo se iscimati uraditi par majica za clanove i uzeti neku cirku i ima da bude extra

7. A,kad je to okupljanje i gde?

8. Poslao sam redlog Kaizenu da razmisli o ''godišnjem okpljanju vukajlijaša'' - Vukajlijafestu!
    Željno očekujem odgovor, ipak bi to trebalo da bude inicirano sa vrha... ovako, mi sitna buranija, se nikada nebismo dogovorili oko vremena, mesta, para i sličnih gluposti...

9. Nema ništa od toga, ako Che-Vu ne dolazi ne dolazim ni ja.

10. Ala ces ti da se provedes ako budes cekao da ti Kajzen organizuje okupljanje :D

11. Ne očekujem da bilo ko organizuje, dovoljno je samo da se SVIMA kaže kad i gde, i eventualno da neki predlog (šta obući, šta poneti). Pa ko oće, oće...
    A ko nebi?

12. Мени ова тема делује сасвим адекватна локација за сваки договор окупљања, само треба неко да почне. Или пак отвори нову тему , типа: Пријаве за окупљање, где неће бити опширних постова већ само ЗА.
    Нова година ти је савршено време и место, 2-3 јануар.

13. Ma ovde može da se napravi interni dogovor, za nas, koji smo ovde...
    Treba svi da znaju za to... A jedino Kaizen (ili neko bliži njemu) ima moć da pošalje pvt svima, sa obaveštenjem da se sprema okupljanje...
    Sviđa mi se ideja oko N.G.

14. Ali ta okupljanja su bas cesta, pocetkom leta smo se nalazili skoro jednom sedmicno

Da ti objasnim kako to ovde izgleda - kome je do druzenja on sazove neke sebi drage Vukajlijase i okupi ih na nekom prijatnom mestu. Tako izbegavamo moguce sukobe i fizicke likvidacije zbog nekih tamo komentara na definicije.

15. Hm, nekako mislim da neki ljudi odavde ne zele da upoznaju neke ljude, tj. ne bi svako svakoga da sretne ili kako vec, pa su ta 'da se razglasi svima' okupljanja mozda neadekvatna. Licno nemam problem ni sa kim, ali ne znam kako bi izgledalo okuplanje nas 50 O_o gore-dole.. da li me razumete? :)

16. Da, zamisli naprimer da se pojave Harlekin i Ludi na jednom mestu?
    Ili ti Medicuse i Iloj Rut Klivs? :D

17. E, htela da navedem jos nekog, ali ne bih ipak. :) zip /\/\/\/\0 i bez uvrede, mada mozda i nisam u pravu, postoje neki ljudi za koje mislim da ne bi bili dobro prihvaceni na okupljanjima, tj. ne znam koliko bi ljudi zelelo ih vidi i provede neko vreme sa istima..

18. Na sajtu svi imaju muda,ali veruj mi na okupljanju je drugačije.Mislim da bi neko okupljanje pomoglo da se reše neki problemi među autorima.

19. :-)

p.s. džimi odakle ti to da sam se pojavio juče bilo gde? ja kad ispaljujem, ja ispaljujem :D

20. Okej, sto se mene tice, moze da dodje ko zeli, ja sam uvek za malo smeha :))