Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. ''Da, zamisli naprimer da se pojave Harlekin i Ludi na jednom mestu?
    Ili ti Medicuse i Iloj Rut Klivs? :D''

Aooooo :( Prozreo si moje zle planove...
    Pa... nikom ništa, vraćam se planovima za osvajanje sveta...

P.S. Mišljenja sam da sajt, kao što je Vukajlija, zaslužuje jednu takvu manifestaciju i tradiciju, kao što je Vukajlijada!

2. Meни је на сваком окупљању Вукајлијаша било изузетно пријатно.
    Био сам позван само два пута, што доста говори о томе колико је другима било пријатно са мном :)

3. Da a manifestacija važi samo za ljude iz BG-a.

4. Предлажем Београд, Нови Сад и Ниш као места евентуалног окупљања уочи нове године. За децентрализацију Србије:)))
    Или нека буде фора као у Жикиној Шареници:)))(рандом по Србији), само једном месечно уместо једном недељно, и нека сваки пут један од Вукајлијаша буде домаћин у свом месту.

5. I nek plaća jedenje i pijenje za celu bulumentu :D

6. Nije okupljanje samo za ljude iz Beograda, nego je najvise ljudi tamo. Meni se desilo da budem tamo kada su se organizovala neka okupljanja, i zato sam isla. Cinjenica je da je Beograd grad gde je najvise Vukajlijasa na jednom mestu, a mi ostali smo rasuti svuda po Srbiji i malo je neprakticno da se zbog toga organizuje, recimo, kod mene u Zajecaru. Mislim, koliko vas bi se iscimalo da dodje ovde? To je to.. A ko moze da dodje u Bg, moze, ko ne - jbg. Bice prilike..

7. Možda i ja dođem da vas upoznam malo ljudi, ipak to je samo sat i po vremena hoda od Zemuna...

8. Ja dolazim u Zaječar :)

9. E upravo zato treba neko da nam ''naredi'' kad, gde isl.
    Ne zamerite, samo, mislim na veliko...
    Kad moogu pederi, što da ne, možemo i mi, bila bi to jedna odlična reklama.
    Okupiramo Kalemegdan... Zamisli samo to...
    Treba i zastavu neku da napravimo... :D
    Uh, al sam se uživeo....

10. Jel to vazi za sve clanove?
    Ako vazi onda cu morati psihicki da se pripremim za trenutak kad cu se susresti za dvojcom njih sa kojima sam u konfliktu!
    Priprema ce se sastojati u samokontroli,i guranju svih inventara(bejzbolke,cigle,flase...)pod krevet!

11. Salim se naravno,samo cu iskulirati(pobogu pa nisu mi vise mili ni dragi)!

12. Samokontrola... sviđa mi se... idem da definišem!

13. @Sonoftomorrow
    OOO, Munze? Drago nas je!:))

14. Helioska, ti sama večeras sama napadaš forum?

15. Mhm, ti. :D Fale ti Insolent Defender and her sidekick Euglena.

16. Fale, fale, kume moje drage. A nema ni Predrazinja:((( da razmenimo po koji stih...A ni Lije:(((((ali zato si ti tu:)

17. Ih, tu sam, ali ne mnogo. A i ko može da zameni Insolentnu? :)
    Zar Liju nisu odbanovali?

18. @elenna

Da munze brate, sestro moja. Ima da dovedem svoju ekipu da sredimo malo taj nastrani vukajlijaški skup :)

19. Zaboravio si da dodas na kraju:
    "Sa munze konza ljubavlju
    Sonoftomorow"