Meни је на сваком окупљању Вукајлијаша било изузетно пријатно.
Био сам позван само два пута, што доста говори о томе колико је другима било пријатно са мном :)
Предлажем Београд, Нови Сад и Ниш као места евентуалног окупљања уочи нове године. За децентрализацију Србије:)))
Или нека буде фора као у Жикиној Шареници:)))(рандом по Србији), само једном месечно уместо једном недељно, и нека сваки пут један од Вукајлијаша буде домаћин у свом месту.
Nije okupljanje samo za ljude iz Beograda, nego je najvise ljudi tamo. Meni se desilo da budem tamo kada su se organizovala neka okupljanja, i zato sam isla. Cinjenica je da je Beograd grad gde je najvise Vukajlijasa na jednom mestu, a mi ostali smo rasuti svuda po Srbiji i malo je neprakticno da se zbog toga organizuje, recimo, kod mene u Zajecaru. Mislim, koliko vas bi se iscimalo da dodje ovde? To je to.. A ko moze da dodje u Bg, moze, ko ne - jbg. Bice prilike..
E upravo zato treba neko da nam ''naredi'' kad, gde isl.
Ne zamerite, samo, mislim na veliko...
Kad moogu pederi, što da ne, možemo i mi, bila bi to jedna odlična reklama.
Okupiramo Kalemegdan... Zamisli samo to...
Treba i zastavu neku da napravimo... :D
Uh, al sam se uživeo....
Jel to vazi za sve clanove?
Ako vazi onda cu morati psihicki da se pripremim za trenutak kad cu se susresti za dvojcom njih sa kojima sam u konfliktu!
Priprema ce se sastojati u samokontroli,i guranju svih inventara(bejzbolke,cigle,flase...)pod krevet!
''Da, zamisli naprimer da se pojave Harlekin i Ludi na jednom mestu?
Ili ti Medicuse i Iloj Rut Klivs? :D''
Aooooo :( Prozreo si moje zle planove...
Pa... nikom ništa, vraćam se planovima za osvajanje sveta...
P.S. Mišljenja sam da sajt, kao što je Vukajlija, zaslužuje jednu takvu manifestaciju i tradiciju, kao što je Vukajlijada!
Meни је на сваком окупљању Вукајлијаша било изузетно пријатно.
Био сам позван само два пута, што доста говори о томе колико је другима било пријатно са мном :)
Da a manifestacija važi samo za ljude iz BG-a.
Предлажем Београд, Нови Сад и Ниш као места евентуалног окупљања уочи нове године. За децентрализацију Србије:)))
Или нека буде фора као у Жикиној Шареници:)))(рандом по Србији), само једном месечно уместо једном недељно, и нека сваки пут један од Вукајлијаша буде домаћин у свом месту.
I nek plaća jedenje i pijenje za celu bulumentu :D
Nije okupljanje samo za ljude iz Beograda, nego je najvise ljudi tamo. Meni se desilo da budem tamo kada su se organizovala neka okupljanja, i zato sam isla. Cinjenica je da je Beograd grad gde je najvise Vukajlijasa na jednom mestu, a mi ostali smo rasuti svuda po Srbiji i malo je neprakticno da se zbog toga organizuje, recimo, kod mene u Zajecaru. Mislim, koliko vas bi se iscimalo da dodje ovde? To je to.. A ko moze da dodje u Bg, moze, ko ne - jbg. Bice prilike..
Možda i ja dođem da vas upoznam malo ljudi, ipak to je samo sat i po vremena hoda od Zemuna...
Ja dolazim u Zaječar :)
E upravo zato treba neko da nam ''naredi'' kad, gde isl.
Ne zamerite, samo, mislim na veliko...
Kad moogu pederi, što da ne, možemo i mi, bila bi to jedna odlična reklama.
Okupiramo Kalemegdan... Zamisli samo to...
Treba i zastavu neku da napravimo... :D
Uh, al sam se uživeo....
Jel to vazi za sve clanove?
Ako vazi onda cu morati psihicki da se pripremim za trenutak kad cu se susresti za dvojcom njih sa kojima sam u konfliktu!
Priprema ce se sastojati u samokontroli,i guranju svih inventara(bejzbolke,cigle,flase...)pod krevet!
Salim se naravno,samo cu iskulirati(pobogu pa nisu mi vise mili ni dragi)!
Samokontrola... sviđa mi se... idem da definišem!
@Sonoftomorrow
OOO, Munze? Drago nas je!:))
Helioska, ti sama večeras sama napadaš forum?
ko? Ja?":)
Mhm, ti. :D Fale ti Insolent Defender and her sidekick Euglena.
Fale, fale, kume moje drage. A nema ni Predrazinja:((( da razmenimo po koji stih...A ni Lije:(((((ali zato si ti tu:)
Ih, tu sam, ali ne mnogo. A i ko može da zameni Insolentnu? :)
Zar Liju nisu odbanovali?
@elenna
Da munze brate, sestro moja. Ima da dovedem svoju ekipu da sredimo malo taj nastrani vukajlijaški skup :)
Zaboravio si da dodas na kraju:
"Sa munze konza ljubavlju
Sonoftomorow"