Фудбалска репрезентација Србије

1. A ne volim Krasu, ali bolje i on nego ovakav Bambi... Moja želja je Tadić i Sulja po krilima. Ali videćemo. Krasić gurne loptu u desno i trči, strašan igrač :D

2. Ja sam došao do zaključka da stvarno ne zna većina kako se pravi smena generacija.
    Evo pazi sad ovo. Džerard je počeo kvalifikacije. Kroz njih će lagano da ispliva njegova zamena za 2014. Neće sada da igra, već će da se pojavi. Smeniti ovako generaciju je neodlazak na svecko. A to je smrt za jednu generaciju. I ovu generaciju će da upropaste kao neke prethodne.
    Hitno u reprezentaciju: Žigić, Danko Lazović, Zdravko Kuzmanović, Krasić (čim se oporavi), Sulejmani, Kačar, Boško Janković, Basta i Milan Jovanović,
    A hitno mladu da se prekomanduju: Darko Lazović, Mijailović, Nastasić, Filip Đuričić i Lazar Marković. Neka prvo nešto urade sa mladima ako su neki talenti, pa da se lagano uvodi onaj ko vredi protiv nekih slabijih ekipa, uz ove iskusne, jedan po jedan i da se pravi reprezentacija. Ovako će da izduvaju.

3. Ja mislim da ovi mladi treba da ostanu i ulaze sa klupe(kao i Modrić što je radio za SP 2006) ali da i ovi stariji treba da se pozovu. Ima problem jedan koji se zove ograničenje igrača na 23 lolo, ali snašao bih se nekako.

4. ulaze sa klupe(kao i Modrić što je radio za SP 2006)

Gde mu je neko prethodno izborio da se naše tamo uopšte, a sam odlazak mu je bio veliko iskustvo, ono koje naši "klinci" neće steći gledajući tekme na TV-u.

5. Dobro je ljudi Bambi odigrao jednu lošu tekmu rekao bi uklopio se u sivilo celog tima i vi ga odma šaljete u kurac a dečko je jedan od retkih koji igra standardno za svoj klub.

A ovo što je Džoni rekao potpisujem pa ne može odjednom 22 klinca da bacite u vatru a da nisu ni sa mladom repkom neki uspeh napravili. Smena generacija znači da se postepeno umesto najstarijih ubacuju klinci i da se klinci kroz par takmičenja naviknu na pritisak i generalno na reprezentaciju kao izmene i povremeno prvotimci a zatim sledi njihov ciklus samostalni. Ne ide bre to baci 22 klinca od kojih se veliki broj njih usrao bukvalno kad god se našao na terenu.
    Izgubićemo celu mladu generaciju ovakvom "smenom generacija".

6. Јесте људи, ал' тако се прави смена генерација кад су садашњи ''маторци'', да се тако изразим, бољи од наследника.... Код нас није такав случај.... И Тадић и Ђуричић, а поготово Бамби су бољи од Ланета нпр....

Johnny Kurajber
    Hitno u reprezentaciju: Žigić, Danko Lazović, Zdravko Kuzmanović, Krasić (čim se oporavi), Sulejmani, Kačar, Boško Janković, Basta i Milan Jovanović,

Једино на Жигића и Јовановића Миха не рачуна, осталих нема због повреда, а једино Бошка нема не знам због чега.... Био му је у тиму за пријатељске пред европско....

7. Samo ne Krasić!

Inače, ne moramo da idemo u Brazil, samo da tučemo kroasane i tamo i ovde, mnogo kenjaju, bre.

8. Како кроасани играју, неће бити тешко.... Закинуше БЈРМцима пенал....

9. Kakav Krasić i Jovanović i Pantelić, kakve pičke materine, al' bukvalno pičke materine. Bolje da gledam slepog Tošića nego Jovanovića, Lazović ima 22 godine, on bi trebao sad u prvu reprezentaciju momak nosilac igre u zvezdi, inače nikog od ovih mladih ne vraćati u mlađe kategorije sem Mijailovića, jer je dete i realno nije još za reprezentacije. Od ovih što je Đoni nabrojao jedino Kuzmana i Janković, i možda Žigić. Mada ima Lekića koji je Žigić par godina mlađi.

10. Kad čovek ovako pogleda i nije tolika velika smena napravljena

Ostao je isti golman, bekovi Bane i Kolarov. Biševac je i pre igrao, Subotić takodje. Jedino Nastasić i Maksimović su novajlije

U vezi su ostali Kuzmanović, Janković, Ninković i Tadić je igrao povremeno. Ignjovski je novajlija ali dečko kida i ne treba ga menjati nekim Raćom.

Od novajlija znači samo Djuričić, Lazović, Mijailović i donekle Neca Tomić u vezi. Marković i Šćepović u napadu (iako su Lekić i Sulejmani prvi izbor) i Nastasić u odbrani. Suzio je izbor i verovatno će dosta igrača otpasti kad se vrate povredjeni ili ako bude uspe Mihajlović da ubde recimo Danka Lazovića da se vrati.

11. neću da branim Bambija Tošića, samo mi recite, pošto ga većina pljuje, je l' ste primetili da je u 90. minutu odigrao pas kojim se rešava utakmica, i kojim bi i bila rešena da smo ozbiljna reprezentacija sa bar jednim pristojnim napadačem? To što je gnjavio loptu je posledica toga što svi igrači gledaju samo da gurnu loptu njemu ili Kolarovu, da oni slučajno ne bi zasrali nešto. Da se ja pitam, probao bih sa Boškom ili Suljom na mestu centarfora pa šta nam bog da (iako u klubovima igraju po strani više).

12. E baš to, naši igrači se ne kreću i ne otvaraju kad su bez lopte pa nam onda kriv Bambi. Davio je jer je navikao čovek da igra moderan fudbal gde kad ti neko doda loptu odma trči i otvara se a ne stoji i blene ko tele kao igrači iz JSL. Ne može bez trčanja. Milion akcija je biilo tipa neko doda loptu nekom napred ovaj pogleda i vrati je nazad. Poserem se na takvu igru, dodaj loptu i trči odma napred šta koj kurac bleneš i čekaš. I onaj vo je morao da postigne gol iz one šanse jednostavno je morao.

13. http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/miha-pobeda-nije-moranje-95189.html
    Posle ove uzjave ne bi me čudilo ni da kaže "Pobeda protiv vatikana nije moranje"lolo

14. Њих реално морамо да победимо, али то неће бити ни мало лако. Већина њихових играча играју у Енглеској, дакле осим Бејла, Ремзија и Беламија, ту су још и Џо Ален, Морисон из Норича и још пар играча из Свонзија и неких осредњих екипа из Енглеске. Играју тврд фудбал, и не би ме чудило да нас Бејл поједе по страни.

Најгоре је то што нам је ово прва утакмица коју МОРАМО да победимо од кад је Миха селектор, јер реално са бодом против Велса немамо шта да тражимо против Хрвата и Белгијанаца. Нисмо још одиграли меч са императивом победе, па ће зато бити интересантно. Још нам проблем прави то што смо на 5 утакмица дали 1 гол из прекида, и то га дао штопер. Дакле, напад и везни ред ништа.

15. Ja imam utisak da je Vels bolja ekipa od Škotske, nadam se da grešim, ali videćemo...

16. Ne znam zašto već jednom ne ubaci Sulejmanija u napad!

17. Svaka cast klincima, dobro su odigrali :)

18. добар онај мали бабунски ал му се већ види да је барселонин играч и по стилу игре и по стилу изгледа. Цигани нану им јебем

19. Nadam se da ćemo sutra uzeti tri boda, ali i da će Mihajlović malo promeniti prvih 11. Ne bih voleo da se tvrdoglavi i izvodi istu postavu kao protiv škota.
    Makar da Tadić igra mesto Lazovića, Subotić mesto Nastasića, Fejsa mesto Mijailovića i Lekić mesto Đuričića. Makar to.

20. Sta mislite o Gudelju ?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.