Фудбалска репрезентација Србије

1. Sta mislite o Gudelju ?

Odličan za U-21.

2. Nisam gledao tekmu, video sam par njegovih prodora, pa pitam. Slazem se za Tadica, mora da krene od prvog minuta.

3. Slazem se za Tadica, mora da krene od prvog minuta.

I Tadić bi meni bio druga opcija, jer je suviše mlad i igra holandsku ligu, ali nije pozvao boljeg, starijeg, iskusnijeg, pa neka makar ide on jer ima više iskustva od Lazovića svakako.

4. Dzoni da si ti selektor, koga bi pozvao od napadaca ? Izbor je mali, moras priznati.

5. Dzoni da si ti selektor, koga bi pozvao od napadaca ? Izbor je mali, moras priznati.

Žigić, Sulejmani, Pantelić i Danko Lazović (objasniti mu situaciju da jednostavno mora da zaigra za Srbiju ponovo usled nedostatka boljeg napadača).

6. Ma sutra gurnuti Sulejmanija u napad, jebeš ga najbolji je a i red je da dobije šansu više.

Može i Lane pored ovih koje je Džoni nabrojao u špic to što ga je Antara gurao na krilo ne znači da je on krilo čovek je ceo život napadač.
    Mada bi najbolje bilo da se Danko vrati.

7. Ja bi igrao bez klasičnog napadača ko Roma pre dinu dve. Sa jakim krilima (a imamo ih) i Sulejmanijem kao lažnim špicem (nešto kao Fabregas u reprezentaciji Španije) jer to je jedino izvodljivo pošto nemamo već dugo klasičnog špica...

8. Бољег од Жигаре немамо, јер на њему можемо да заснујемо игру тима, може да спушта лопте овима са стране, а поред игре без датог гола коју тренутно имамо, све би добродошло.

9. Nikako Žigara! Smatram da je on prilično dobar špic ali ne za nas! Mi smo takvog mentaliteta da sami sebi nabijamo pritisak, ako ne damo gol do pedesetog-šezdesetog mi prsnemo i sve lopte idu na Žigu a on gotovo nikad nema pomoć(igrača koji će te lopte da pokupi) tako da to ne valja....

10. Тренутно би он доста помогао, мислим.
    Ми немамо таквог играча који је, као Кежман у своје добре дане, могао да направи пометњу у одбрани својим кретањем, што би дало другим играчима прилику и отворен простор. Главни проблем нашег фудбала је мањак кретања играча који немају лопту.

11. jebo mamu ako ja ne bi otišo da sam selektor da pušim kurac rambu petkoviću i da ga molim da dođe da igra. Jes da ima 55 godina al znanje je znanje. Džabe rađi petroviću mladost kad nema ništa drugo osim nje

12. Kleo bi dosta toga rešio. Podigao bi čitavu reprezentaciju na viši nivo. Kada bi zaigrao za Srbiju sigurno bi dobio dosta ponuda za povratak u Evropu gde mislim da bi u nekom jačem timu kidao. To je jedina šansa naše repezentacije. Pošto špica nema ni na vidiku...

13. Кад смо код тога, подржавам ту идеју за странца у репрезентацији. Види само Немачку или како за Хрвате игра Едуардо. Нема ту ништа лоше. Контам да би нама добродошао и Кркић, јер ће у Шпанији курко добити шансу у наредних 7-8 година.
    А оне приче о томе како би то било лоше по креирање наших играча ни речи, јер једно-два места би појачало конкуренцију, па би прави таленти кидали да испливају. А талената имамо.

14. zar krkić nije debitovo već za A tim španije?

15. Nema drugih stranaca kalibra za reprezentaciju. Samo Kleo! To nam je jedina šansa. Ili da uparimo braću Šćepović. :puca sebi u glavu: pa-pa

16. Крић је дебитовао, али по новом закону, да л' ФИФЕ, може да игра за нас, јер су га ставили на десет минута у једном пријатељском. Тако је и Волков сада црногорски репрезентативац, иако је одиграо пријатељску за анс. Тако је ФИФА спречила забарикадиравање младих талената.
    Клео и Кркић могли би добрано да помогну. Само Клео није играо 5 година у Србија, а мени се чини да је то један од услова.

17. Jeste Krkić debitovao i to je sve a po novim pravilima ako je odigrao samo jednu tekmu za jednu reprezentaciju može da ode da igra za drugu al sad ga ja ne bi zvao u inat jer malo govance nije htelo da dođe onda, ko ga jebe.

Kleo je solidno rešenje jer mi boljeg nemamo ali nećemo taj film da gledamo u skorije vreme.

18. Krkić mi se lično ne sviđa, i mislim da ne bi doneo ništa novo reprezentaciji. Kapiram da bi bio veliki pritisak na njemu, a činimi se da on nije kadar da se nosi sa tim...

19. Реално, многи играчи су говна, али опет могу да подају репрезентацији нешто. Не заборави да је он клинац, ћале га цео живот усмерава на Шпанију, па се дечко и надао да ће моћи да игра за њих. Када схвати да поред Тореса, Виље, Солдада, Љорентеа и екипе неће ускоро заиграти, можда се и одлучи да игра за нас, а доведу Антића да га убеди.
    Клео би играо, али сећам се да је био тај услов који он не испуњава, нажалост.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.