Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Aca Informacija : Ovo je prvi put da je nasa reprezentacija dala 6 golova levom nogom.
:lebtejebo:
Acin foot fetish: svih 6 golova je dato levom nogom
Михин осмех злата вредан, не знам како да вам другачије дочарам па ћу овако:
^_^
hahahahhahahah :D
Jebenih 6 golova jebenom levom nogom. Jebem ti Acu Morona!!!
Uuuuuuuuuuuu kako smo ih ubili k'o mačke, al' najdraže mi je što su konačno gol dali naši napadači. Samo šteta što nije Marković zavuko jedan, zaslužio je više nego Sulejman,
Hahaahahahahahahahhahha
Екшли нот, јер овај игра годинама није дао гол, муслиман је а воли да игра за србију труди се љуби грб пева химну залаже се.
лаки је можда заслужио више од њега али гледајући само ову утакмицу.
И шта фали податку лева нога? баш јак куриозитет.
Ustvari da, ovaj nije igrao za Srbiju dvije godine, a ovu je igrao deset minuta i sem ovog gola nije napravio nijedan potez, dok je Marković bukvalno skakao među noge Velšanima za loptu. Kao da su ispred našeg, a ne njihovog gola.
Суља кобјаснио! Чекали смо ову победу дуго и дошла је баш кад треба. Лично, сад ми је поверење у фудбалере повећано за 250% не толико због резултата колико због лепе и ефикасне игре, трчали су сви и срцем играли, делимично и због публике, клинци су то ипак им треба подршка.
I izgleda da ćemo posle dva kola da budemo prvi u grupi.
pa doći će i hrvati... da pričamo o ljubavi
http://www.youtube.com/watch?v=P4E2X5ooedQ
Горанац је Суља, није из Санџака, рођени Београђанин. Веровали или не ја знам лика Горанца, колега са факса мом буразеру у Косовској Митровици, човек је СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТА, зове се Орхан а носи мајице са четири С и то, не воли Пазарце и Шиптаре, лик је србенда.
HRT2 komentari na izgled tabele, uz jecaje... lepo, lepo, toplo oko srca
Pa mi nismo igrali ovako od .. ma nismo nikad igrali ovako. Samo poredjenja radi Belgija je sa igračem više od 15 minuta pobedila Vels sa 2 0 i to golovima iz kornera i slobodnjaka.
#fekt
TOLE NAMEŠTAAAAAAAAAAAAAAAA
ЈЕБАЛИ СМО ВЕЛСА!!!!1
ЈЕБАЋЕМО БЕЛГИЈУ!!
Елем, много много много кул је све изгледало, од пуног стадиона, химни без звиждања и значајно умањеног звиждања голману, па до игре која је била стварно сјајна.
Чак је и СЛиниша говорио истину после пређашњег меча, можда он чак и зна шта ради. лооллоло
Дакле, саградите Новом Саду један лепи велики стадион за једно 35 хиљада људи, аукурац, да сам знао да ће бити овако добро исцимао бих се до НС-а на кеца.
http://img685.imageshack.us/img685/1290/f769be77054448fe93ab58e.png
Уф уф уф, ко се овоме надао? ололо
Ајде сада лепо неко да ми објасни шта се ово који курац десило, може?
Молим бога само да се октобра лепо попуни Маракана, да буде навијање. Са оваквом игром и оваквим навијањем ипак може ова генерација дуради нешто.
Јебига, срећни су и они, имају с' ким да се радују, имају коме да покажу три прста. Џабе голови, џабе све кад ти звижде. Дајте људи опаметите се, можемо да јебемо и Белгију са оваквом игром само да овој деци дамо прави подстрек!