Фудбалска репрезентација Србије

1. Резултат је импресиван. А како играмо?

2. Ja samo u Stojketovu odbranu da kažem da mi se čini da se lopta odbila u golmanovu stranu od živog zida. Jer golman je krenuo u lijevu stranu kao i lopta, ali bio je samo jedan usporeni snimak, pa nisam siguran da li sam dobro vidio.

3. играмо јако лепо, комбиновано по странама и по средини, не толико дугих лопти, доста кратких пасева, дуплих пасева, без пуно нелогичних потеза, и играмо много брже него пре 3 дана, то је јако важно.

4. А како играмо?

Kako smo igrali prethodne ova je na nivou Barse. Pritiskamo, napadamo preko bokova, odbrana staložena mirna. Nastasiće je definitivno novi Vidić. Tadić lomi kičme. Sviđa mi se za sad.

5. Још од Антића нисам видео овако лепу игру, ако не и лепша него са Антаром. Гол примисмо јефтино, Стојке ко Стојке, никад слободњаке није ни знао да брани али сад се обрука светски. Јесте Бејл Бејл и јесте јак шут али оно мора да се брани, ишло је у голманову страну.

Igramo zapanjujuće dobro, mada Vels i nije neki reper. Videćemo šta će ovi klinci da urade protiv Hrvata i Belgijanaca. Što se gola tiče, mislim da je malo igrača postavio u živi zid jer je daljina bila prilično velika i u tome može biti njegova krivica.

6. Ма кренуо Стојке у леву али лопта у десну :). Није нигде закачила колико сам ја видео, много лоша реакција његова.

Јебеш га, имамо 3:1! Још један или два да им метнемо и ја сам презадовољан, ако не то онда бар да наставимо са овом лепом игром. Маркец ме одушевљава како игра.

7. dobro, ko je hrvatima dao gol, ako treba dva ili tri )) jeli 'azard?

8. RendaiM

dobro, ko je hrvatima dao gol, ako treba dva ili tri )) jeli 'azard?

Gillet mach3 je strelac.

9. опа, ала пичимо. Реално Велс јесте слаб али од таквих смо губили у скорије време. Хондурас, мисим, реално.

10. реално. а реално и велс није баш толико слаб, ипак пола тима игра премијер лигу, друго, ни ми не важимо у свету за бог зна какаву екипу, ми смо ти тај ранг. а ходнурас је малте не полуаматерски тим.

11. Aaaaaaaaaaaaa petardaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

12. Imam osecaj da je Novi Sad amajlija

13. Imam osecaj da je Novi Sad amajlija

To to to, doviđenja marakano i jna.

14. Haha 6-1 jel moguće ovo
    Kolka je bila kvota na 7+

15. TADIĆU RODIĆU TI DETEEEEEEEEE

16. Напокон и ми на неког да се иживимо.

17. dusan1001
    Haha 6-1 jel moguće ovo
    Kolka je bila kvota na 7+

35 u Mozzartu. lololo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.