Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ali zato se prodaju anonimusi iz reprezentacije za neke pare, tako da malo i liči reprezentacija na Arsenal. :D
Имали смо три дрвета у екипи: Бишевца, Шћеповића и лекића. Да су још на терену били још и Милијаш, Раћа Петровић и Фејса имали бисмо комплетну шуму на терену.
Лазару Марковићу је потребан нападач као што је Жигић. Лекић није бољи од Жигића. Игњовски је по мени прецењен, Кузмановић је класа за њега, а мени јако мрски Бошко Јанковић је класа за пола репрезентације. Тошићев себичлук, то што су нам бекови организовали игру, а такође и играње Бишевца уместо Суботића су главни узроци нашег пораза.
Ali zato se prodaju anonimusi iz reprezentacije za neke pare, tako da malo i liči reprezentacija na Arsenal. :D
Ћути. Замисли да нам је Венгер селектор комплетна кадетска репрезентација би била прекомандована у А-тим. :)))))))))))))
šta tipujete ljudi za večeras??? Pomalo sam skeptik, al' ajd nadam se da ćemo ih tući!
Суботић уместо Бишевца, Лекић и Шћеповић у нападу. Са једним задњим везним и 3-0 за нас :)
Šta vi mislite o Milanu Jovanoviću???? Baš sam nešto gledao na yt i razmišljam što njega ne vrati u repku.
Ako Srbija pobijedi, to će samo biti produženje agonije našeg fudbala.
Zašto? Jer će to samo da produži staž Mihajloviću kao selektoru.
Što? Šta fali Mihajloviću? Njegovoj ideji podmlađivanja ne fali ništa, ali način na koji on to izvodi je problem. Što se tiče postavljanja taktike, on tu nema mnogo znanja. A ne može fudbal da se igra bez taktike.
Kako god, Srbija mora da izdrži ove kvalifikacije sa Mihom jer i eventualni otkaz bi opet sve vratio na početak, jer nije lako promijeniti selektora u sred kvalifikacija. Znači, kako god se okrene, Srbija je osuđena na Mihajlovića i on na Srbiju, do kraja kvalifikacija. Nadajmo se samo da će selektor da uvidi svoje greške u prethodnim mečevima, kao i greške reprezentativaca, i da će to da se popravi.
Čekam dan kad će da se vrate Kačar i Kuzmanović.
Isto tako mi nije jasno zašto nema Jankovića u reprezentaciji? Momak koji je u karijeri imao mnogo problema sa povredama(kao i Basta) i uprkos tome još uvijek igra sjajno. Sviđa mi se njegov stil igre i mislim da bi se dobro uklopio u reprezentaciju.
Što se tiče Nikole Žigića, ja bih volio da ga vidim u dresu Srbije još koji put, ali to je samo moje subjektivno mišljenje :)
jebiga, i ja smatram da je Žigara tu neophodan, ovi momci što su nam sad napadači su drva (osim Đuričića on je mladica koja se povije kad dune vetar), a Žigara je takođe drvo, ali od kog se lopta odbija u gol!!!! Takođe smatram da su neophodni Danko Lazović, Boško Janković i Zdravko Kuzmanović (da se ne zajebavamo Đuričić,Mijailović,pa i Biševac npr. nisu klasa za prvi tim reprezentacije). Zašto Siniša bojkotuje Subotića ni to mi uopšte nije jasno, kad je naš najbolji štoper posle Vidića.
Molio bih Kruševljane da odu danas na stadion i podrže mladu reprezentaciju. Uvališe nam ga iz penala u Engleskoj, valjalo bi mi njima bar 2 komada kod kuće.
JEBI ENGLEZE
EDIT: A samo se setite, 3 igrača koja su napravila akciju protiv Nemaca na SP. Krasić probija po boku, ubacuje, Žigara spušta glavom na pet metara i Jovanović završava posao.
Ови се већ побили у Скопљу.
I treba, udri Šipce.
EDIT: Izgleda da Šipci biju nas. hhhhahahaha
Брате изгледа да су наше неке изнабадали.
http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/31/%D0%A4%D1%83%D0%B4%D0%B1%D0%B0%D0%BB/1192766/%22%D0%9E%D1%80%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%22+%D1%83%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%3A+%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B5%D0%BD%D0%B5+%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B5+%D1%83+%D0%A1%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D1%99%D1%83.html
елем, јел истина да су неки навијачи отишли доле око 300 њих?
Kakva ciganska igra engleza. PU MAJKU VAM JEBEM CRNAČKU PIZDE JEDNE DA BOG DA VAS SILOVALI SVI REDOM JEBEM VAM FAMILIJU. KRADETE SVAKI SEKUND UTAKMICE DA BOG DA VAM POSLEDNJI BIO, DECU VAM JEBEM. Amin.
Novine vele da se Makedonci pošopali međusobno u hotelu danas, neki napustili reprezentaciju.
Kakvi su cigani ovi makedonci, gle kolki stadion i naprave mu atletsku stazu, a pravili ga pre pet godina, a i svojataju Grke, PU!
Ovo sto kaze capoon. Amin
Што нам Македонци звижде химни то ништа? Маму да вам јебем свима на стадиону изроди болесни!
Zvižde šiptari ...
2:1 za Srbiju
Igra nam je mučna za gledanje...
http://www.mozzartsport.com/vesti/sok-ivanovic-nece-igrati-dok-je-miha-selektor-kolarov-nateran-da-promeni-broj
Ko su ovi ljudi?