U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Баста је доктор, сваки пут одигра одлично и то од првог минута до последњег.
Da li je potpuno završen stadion i spreman za međunarodne utakmice?
E ovo bi možda moglo da bude u pitanju, može da primi dosta ljudi, ali nije skroz završen i moguće je da ne ispunjava uslove.
Bio bi pun, ljudi su željni bilo kakvog dešavanja.
Šta je Basta bio skršio do je igro u Zvezdi?
mihajlovic je invalid.pobeda nad poslednjim u grupi ne znaci nista.tim u kojem je najpoznatiji ibrahimi.ko je ibrahimi?em sto im fale igraci,em sto im je dusa u nosu.maltne smo im davali golove iz peterca.na kraju nismo prosli jer nas je dobila makedonija i secam se jos 90og minuta protiv skota kada je tadic promasio sansu na golmana.sve u svemu,nismo zasluzili da prodjemo,a imali smo sanse jer su i hrvati kurac od ovce.mnogo prilika smo imali da se popravimo,nismo,ko nas jebe.
Ок, да ли ће ови клинци моћи да се боре за две три године са типа Холандијом, Француском и тим јачим екипама? Хоћемо ли некад у животу видети бар полуфинале неког такмичења?
Nećemo vidjeti polufinale. Ja sam zadovoljan i kad se kvalifikujemo negdje. A prognoze ne želim da dajem, kad je naš fudbal u pitanju.
nećemo nikad al bar imamo totalno nesposobne fudbalere i funkcionere tu smo prvaci i to je nešto
Ја мсм да оћемо, па не можемо цео век да дркамо курац, мора једном да нас крене.
glavni nas igrac ima 29 godina.igrace jos sigurno u kvalifikacijama za evropsko,za posle se ne zna.da li ce hteti.nama kada bane ode,nama se rusi tim.bez njega smo golo govno.treba neko da drzi na okupu one pederase.
Ma nema ništa od toga, već vidim perjanice sledećih kvalifikacija Ignjovskog, Đuričića, Radovanovića i Milivojevića, potpomognutim sa fantastičnim Tomovićem.
sa sve scepovicima i tosicem.
mislim da će mihajlović za naredni kvalifikacioni ciklus da podmladi tim
Aksentijević će da zasluži poziv.
I treba da podmladi, nekima koji su sad u timu već niče brada.
Pa da, a i novi neki ulaze u pubertet, vreme je da zaigraju.
ti je jos i neponovljivi raca petrovic,jos ako budu zvali i onog sto igra sada kod prosineckog,najebali smo.a inace djuricic je jos mlad i nije los igrac.nije ni ignjvski krs,nije ni dobar,al ne gubi lopte,ne gresi.
moj sin je već u starijoj jasličkoj grupi i kupio sam mu loptu tako da i on mora da dobije poziv, a možda i žena zatrudni po drugi put, ko zna
neki golman
neki bek Subotić Nastasić neki bek
Matić
Marković Tadić Ljajić (Djuričić) Basta(Sulejmani, An. živković)
Mitrović
neven ili matić kapiteni.
da odigraju 10 utakmica prijateljskih do kvalifikacija UVEK sa ovim timom, makar po 70 minuta bez izmena sigurno u kvalifikacijama prvi pa nek nas trenira i Mihailović.
Nek budu bekovi kolarov i ivanović, ali nek budu bekovi bekovi i nek se podrede timu.
Ovo što Ajaks kaže i jeste recept. Ne mogu da shvatim da je toliko teško sprovesti tako prostu stvar
Ивановић капитен и најбољи играч, не можеш захтевати да се подреди Андрији Живковићу.