Фудбалска репрезентација Србије

1. bez ivanovica smo golo govno.odlican u odbrani,a u napadu pritska.retko se srece bek koji ima takve karakteristike.ako su dobri u odbrani,onda su tromi u napadu.ako su dobri u napadu,promaja u odbrani.

2. djuricic je jos mlad

Ne govorim za njega da je loš igrač, ali eto isti dan bila je i tekma mladih gde je on kapiten te selekcije i tu treba i da ostane još uvek. Nije odigrao nešto posebno, ali to je jedna ekma naravno, a baš se videlo da mu je tu i mesto, a on je nama igrao prvu postavu A tima. Sledeće godine će biti istih grešaka. Jednostavno, bolje i Tošić da mi igra, nego Andrija Živković. Andrija Živković da, ali za jedno 5 godina.

3. jebo te on.
    Gde nas je odveo kapitenčina i igračina?
    Pogledaj bosance,ginu turci ko da probijaju obruč oko srebrenice svaku tekmu.
    Navijaću punog srca za Džeku, Misketa i Vedada.
    Zar je toliko teško shvatiti da je repka iznad igrača pa makar on bio i Ivanović?

4. ne kažem Džoniju nego djordiju sa prethodne strane oko Ivanovića.
    Ako će to da nas odvede na sp i da bude dobro za repku ima da dudla kurčić nekom Živkoviću npr.
    Ne možemo imati Ivanovića na svakoj poziciji. Svi moraju biti isti

5. i tu treba i da ostane još uvek

mora nekad doci u a tim.21 godina.vreme je bilo.u tom slucaju ni mitrovic i markovic ne treba da igraju.a boljih nemamo,pa nek igraju.neka se celice.

jebo te on.
    Gde nas je odveo kapitenčina i igračina?
    Pogledaj bosance,ginu turci ko da probijaju obruč oko srebrenice svaku tekmu.
    Navijaću punog srca za Džeku, Misketa i Vedada.
    Zar je toliko teško shvatiti da je repka iznad igrača pa makar on bio i Ivanović?

ne lupetaj gluposti.sta je to ivanovic uradio,a da sebe nije podredio reprezentaciji?
    navijaj za koga hoces.slican se slicnom raduje.

6. Какве везе имају Ивановић и Живковић?
    Елем, малтене 80% овог тима може да игра бар још 10 година, с тим што Толе и Миха неће остати толико сигурно, тако да имам вере! :Д

7. Какве везе имају Ивановић и Живковић?

Kako nemaju?
    Kako misliš da Andrija ode sa 18 godina u Chelsea FC bez radne dozvole stečene putem igranja min. 75% utakmica reprezentacije u 2014 god.?

8. Али њих двојица се не потиру...
    Иначе Шћепа јуче дао гол... Прво она серија у Шпанији сад ово, да л' је могуће да он заправо зна да игра нешто мало фудбала, заблуда или само стереотип? лололо

9. znate šta ja mislim da vi pojma nemate o fudbalu zato ne čitam vaše postove samo tako lupetam :)

10. Ili društveni parazit?

11. Брате ја играм одбрану ко гатузо, ти немаш појма о фудбалу!!11111113

12. mora nekad doci u a tim.21 godina.vreme je bilo.u tom slucaju ni mitrovic i markovic ne treba da igraju.a boljih nemamo,pa nek igraju.neka se celice.

Lazar Marković ove kvalifikacije nije trebao ni da vidi. Dobro, zna se šta ja mislim o ekipama sa mladim igračima. Da su sranje. Lepo se moglo videti kako Stivi Dži rešava Poljake, onako ljucki.

13. Ili društveni parazit?

Е то то, заборавио сам мајку му јебем...

14. Fudbal je zabava za radničku klasu. Ja sam doktor fudbala. Moje mišljenje je jedino relevantno a vi ostali što palamudite daće God of iron pa će te svi pocrkati na svojim tastaturama!!123

15. Dobro, zna se šta ja mislim o ekipama sa mladim igračima. Da su sranje

16. ne shvatate moju poentu jebem vas, a ja sam u pravu.
    11 igrača, najboljih na svojim pozicijama trenutno sa državljanstvom Srbije, još deset neka konkuriše za startnih 11.
    Najboljih 11 koji hoće i čast im je da igraju za Srbiju (boli me kurac kako se zovu) izadju na teren sad u decembru na prijateljsku.
    Izadju sa istim timom na prijateljsku u februaru, martu, maju, avgustu, septembru. Uvek tih 11.
    Ko je najslabija karika zamenimo ga boljim.
    Tih 11 ode u kvalifikacije i osvoji prvo mesto i odemo na EP.

17. Lazar Marković ove kvalifikacije nije trebao ni da vidi. Dobro, zna se šta ja mislim o ekipama sa mladim igračima. Da su sranje. Lepo se moglo videti kako Stivi Dži rešava Poljake, onako ljucki.

realno,nemamo mi bolje od njih,pa ih stavljamo.da imamo nekog drugog,stavili bi iskusnog igraca,a ne njih.eventualno da malo udju,da osete igru,atmosferu...nije ni ovo lose.imaju iskustvo.bice bolji makar za to iskustvo.

18. Jooooj neznalice Mihu za selektora! Dekija za predsednika! Savu za direktora! Ljubinka za potpalu!

19. Imamo boljih. Ove kvalifikacije, a gledaj sam početak bolje da je igrao sa krilima Zoran Tošić i Boško Janković, nego što je na primer protiv Škota izveo Darka Lazovića....Raća i Kuzmanović su trenutno Maradone za Ignjovskog, a Đuričić je bio najužasnije rešenje. Stelt igrač. Nevidljiv. Jedino Nastasić može, ali Nastasić je starter u jednoj od najjačih ekipa na svetu, a ne zvezda nekog Vitezea ili tako nekog kluba.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.