Фудбалска репрезентација Србије

  1. Cara pobrisao sve svoje postove. Uvideo transferčinu koju seje. Pozdravljam.

  2. http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/ovo-je-heroj-srbije-stefan-mitrovic-spustio-albansku-zastavu-na-zemlju-clanak-1589586

    Ali nasov jebote... Koji dripci. Sad će još da se ustali ovo drvo u repki jerbo su nekako skapirali hvatanje lebdećeg objekta herojskim činom.

  3. који циркус. неколико интересантних тренутака да истакнем: на 15 редар набада цану, на 19 митар улеће и чини ми се набада шиптара у главу и остаје да се бије. 1:09 богданов и делије се враћају нажалост јебига, уместо да су они улетели пре оног дебелог ретоса који је помазио оног пластичном столичицом и ког је цана изнабадао, да су улетели и изгрували их поштено пошто ћемо и овако, чини се, најебати. и епик сцена која креће на 1:40 и приметите лика са десне стране који улеће међу шиптаре и набада их а они не виде гледају доле и сви одједном падају док их тај и онај са леве са дуксом преко главе набадају, она онај од десно седа на терен лоло које сцене...

    https://www.youtube.com/watch?v=uDs5mwNRY7U

    све у свему није добро, ем смо пустили брата са дроном, ем су нам се попишали са дроном, ем можда најебемо, ем испаде шиптари суперхјумани набадају се са целим стадионом, надам се да су се исповређивали мало у тучи, ем не можемо да дамо гол, а онда ничега овога ни не би било, тако да једино нас вади да их посеремо 17 0 у тирани где ће се надам се играти без публике и/или да ову текму региструју нама бодове.

  4. епик сцена која креће на 1:40 и приметите лика са десне стране који улеће међу шиптаре и набада их а они не виде гледају доле и сви одједном падају док их тај и онај са леве са дуксом преко главе набадају

    najaca glava tu je ovaj ogromni pandur sto lika bukvalno mazi pendrekom, ne znam koji moj su se vracali bogdanov i ekipa kad su vec uleteli, trebali su da ih useru bas, da ih iznabadaju sve po kolenima fazon

  5. jebeni navijaci sta oni kao upadaju na teren nesto kao oni ce da rese,sad jos fali njima da daju 3:0 zbog toga...kad bi znali ti volovi da razmisljaju pustili bi da sve se resava regularno s nase strane,3:0 za nas,prelagano

  6. Jednom riječju - Bogdanov.

  7. Svaka odluka UEFA-e, osim 3:0 za nas, je dodatni poraz i pišanje usta. Znamo kakva je to organizacija, ne bi me začudilo da odrede novo igranje utakmice na neutralnom terenu. Tipa Švicarska, gdje je šiptara pun kurac. Šta god da odluče, biće tvrdo našima u Tirani.

  8. луди сте ако мислите да ће уефа стати на нашу страну, или сте доживели жесток ударац врљиком у потиљак па заборавили у колико су ситуација у новијој историји шиптари или било који несрби били повлашћени

    јако ми је криво што нисам гледао јебему матер

  9. Upravo. A u Tirani će isto biti haos, samo što će njihovi navijači kad ulete, reckati naše fudbalere skakavcima i leptirima, a ne maziti plastičnom stolicom od 250g.

  10. неће се друга утакмица играти пред публиком

  11. sa siptarima (ne svim albancima, ima tamo i ljudi sa obrazom) imamo mi dosta ovakvog iskustva. mnogo su oni podmukli protivnik.
    moja procena je da ce utakmica da se ponovi na neutralnom terenu, tako nesto.

    ne verujem da ce u tirani da bude sranja ako se kosovarski siptari ne organizuju i ne odu na utakmicu.

  12. a po svemu cutom kako su nasi igrali, mozda i nije lose po nas. i onako su navek nase reprezentacije i timovi bez publike najbolje igrali.

  13. nijesam pratio, šta se to desilo?

  14. Podmukao...

    Da, na neutralnom, u Švicarskoj. Ne, Kosovari se uopšte neće organizovati, ne tiče ih se ovo.

  15. Realno, svaki snimak koji pogledam, nismo manje krivi, čak smo i više od njih. Svaki tekst strani koji pogledam, nismo manje krivi, nego smo sirovine. Albanski igrači već daju intervjue kako nisu hteli nazad na teren, jer su fizički napadnuti. Ponašanje navijača pre incidenta (da izuzmemo ovo posle), takođe smo krivi.

    Jedina, ali JEDINA stvar koja nama može da ide u prilog su one dileje od albanskih igrača koji su napali Mitrovića što je hteo da sasvim normalno ukloni dron koji je prekinuo utakmicu. Čuj, igrači brane neku tamo zastavu?!? Ne bi me čudilo da su unapred znali da će uleteti dron u jednom trenutku. Ponašanje i prenemaganje Albanaca na terenu pre incidenta može to isto da sugeriše, kao da su znali da nema potrebe igrati. Kada bi se radilo na tome da se tako neka stvar iskopa, onda smo na konju, a u suprotnom treba da budemo srećni ako se utakmica ponovi na neutralnom terenu.

  16. Ja ne znam šta kažu ti pravilnici i ostali propisi... Ali nekom logikom stvari, vidim to ovako:

    1) Srbija će biti kažnjena za baklje na tribini, baklje u terenu, upad navijača i skandiranje "ubi, zakolji...". Za takve stvari se do sad kažnjavalo novčano i zabranom prisustva publike u narednim utakmicama na domaćem terenu.

    2) Što se tiče samog prekida... Prva stvar je da su prije utakmice bila zabranjena albanska obilježja na terenu. Tu je prvi njihov prekršaj jer se ispostavilo da je onaj dušman iz lože upravljao dronom i učestvovao u organizaciji. Druga stvar, do prekida ne bi došlo da su njihovi fudbaleri iskulirali, zastava i dron bi bili otklonjeni sa terena i ajmo dalje. Treća stvar, posle se zaista sve smirilo, ušla armija žandara, UEFA rekla nastavite-ali za najmanji incident prekid. Na to sve, njihovi neće na teren. Znači-do njih je i prekid, a i nenastavljanje.

    Treba razdvojiti te 2 stvari. Će vidimo.

  17. http://www.20min.ch/sport/fussball/story/Krawalle-nach-Flug-mit-Flaggendrohne-15762186

    iznenadjujuce realna vest svajcaraca:

    1. Lepo kazu zastava velike albanije. Englezi samo pominju albanska zastava majke im ga pickarske.
    2. kazu da je brat albanskog premijera vozio dron i da je uhapsen (mislio sam da ce ovo svi da izostave). I ovo gle cuda, izostavljuju USA orjentisani mediji.
    3. Mitrovic hvata zastavu, nakon cega ga napadaju albanski igraci
    4. Ulazi publika i bije albance
    5. Prekinuta utakmica zbog toga sto albanski igraci nisu hteli da se vrate na teren.
    6. Jebi ga, na kraju podsecaju na prethodna sranja sto smo pravili.

    OK je ako se procuje prava vest, ovo albanski premijer vozio zastavu je jako, jako dobar argument za nas.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.