Фудбалска репрезентација Србије

  1. Treća stvar, posle se zaista sve smirilo, ušla armija žandara, UEFA rekla nastavite-ali za najmanji incident prekid. Na to sve, njihovi neće na teren. Znači-do njih je i prekid, a i nenastavljanje.

    +111
    Још се на све дода да смо ми јача репрезентација и да њима савршено одговара прекид, као аргумент да су прекид и хтели и то је то. Иначе би свако могао да дође испрвоцира и кад добије пар шамара каже, еееее па ћуне играм.

  2. e, al razumite da se odluke ne donose po nekoj kosmickoj pravdi, i da uefa kao i svaki medjunarodni sud nije pravedna.

    donose se odluke po nekom javnom misljenju, a tu smo jako losi, a albanci su jadni sirocici sto samo oce da zive a mi ih ubijamo. i u CNN-BBC grupi vesti tako i izgleda. prvo kazu prekinuta utakmica, navijaci bili albance, onda podsete na etnicki progon albanaca, onda pomenu da se navijaci bili, pa tek na kraju onako uzgred, to bila zastava velike albanije i srbi tvrde da je to vozio brat premijera...

    nemci su bolji, obrnutim redosledom prikazuju vest.

    videcemo ko ima veci uticaj.

  3. ponekad se ista vest moze predstaviti na vise nacina, da drugaciji utisdak ostavi, i cini mi se da su nemci na nasoj strani ovaj put. sve vesti im pocinju sa "brat albanskog premijera uhapsen zbog upravljanja letelicom itd..."

  4. Zajebavajte se vi, ali sve ovo miriše na sl. rezultat 0:3. Pa čuli ste i zviždanje na njihovu himnu, još se i s celog JNA čulo "Ubij, Šiptara!"

  5. AV šarmirao Merkelovu.

  6. ja mislim da cemo izvuci novu utakmicu

  7. Tuga je što je fudbal paravan za kreiranje ovakvih sranja.
    Albanci, koliko su se ogavno poneli juče, sjajno su prošli.

    Čista sreća da nisu fasovali mnogo jače. A zaslužili su.
    Kokičari

  8. Ovo će se završiti po želji onoga ko da veću kintu.

    Znači, Šiptari će diktirati uslove i nema šta da se srdimo.

  9. поштено би било да се региструје 3:0 за нас. и још да шипци плате казну због провокација, туче и одбијања да се врате на терен. ми би требали да добијемо новчану казну због упада навијача и бацања бакљи.

    ал' наравно, није битно шта је поштено

  10. и да се ово десило у тирани, већ би нас тужили и хрвати потурице и сви због заставе велике србије. то би био међународни скандал. а овако је као кул трол.

  11. поштено би било да се региструје 3:0 за нас. и још да шипци плате казну због провокација, туче и одбијања да се врате на терен. ми би требали да добијемо новчану казну због упада навијача и бацања бакљи.

    :)
    postenje i pravda sa jedne strane, a sa druge fudbal i medjunarodna politika. nespojivo.
    nadam se samo da ce onaj lobi koji ima interes da kosovo igra kvalifikacije nekako opet da proradi.

  12. da se ovo desilo u tirani, sa bratom naseg premijera, sad bi UN imao vanrednu sednicu o militantnim desavanjima na podrucju balkana, ne bi bio samo skandal.

  13. i brat naseg premijera bi jos sedeo u zatvoru. a njihovi imaju americke pasose. toliko o tome, ko je najveca podrska velikoj albaniji...

    jedino sto me raduje je to, sto ko god da se sa velikom silom lizao na kraju je gadno najebao. ono sto me plasi je sto smo blizu.

  14. па то.

    на страну све ово, је л' сте свесни колико смо лоше играли? јбт, контам да би једва добили и да се наставио меч. тотални мртваци

    иначе, било би до јаја да сад адвокат изјави као "нисам знао да сте толики дивљаци овде, одо ја даље"

  15. Izvucicemo utakmicu kurac. Ivan Bogdanov, lik koji je glavni vinovnik sranja u Đenovi se juče šeta po terenu. To naravno neće nikome da promakne u celoj priči. I na kraju će nas to i sahraniti u celoj priči.

    Pozdrav Kelte. Kada je grdoba obrisala postove namerno isto nisam uradio sa svojim. U jednu ruku jer nisam pizda U drugu jer treba da stoje ti postovi i ukazuju na ono što ukazuju. A u treću, da još jednom potvrdimo da se pristrasno drži strana spembotovima i kojekakvim prikazama.
    Poznajući tvoje kapacitete, kapiram da si očekivao da ću sada da te napušavam što si me banovao, ali jok, samo ću te sa puno razumevanja pomaziti po glavi.

  16. Stvarno bre Bušido sada već sereš.

  17. Ovo samo pokazuje da je Balkan golem kurac koji odiše jakom aromom jadnosti. Brat premijera jedne države vože helikopterčić sa pijačarskom zastavom iznad terena na kojem igraju dvije invalidne selekcije.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.