Фудбалска репрезентација Србије

  1. Ne volim mnogo da ovde kačim Njuz.net ali ovo sam morao da podelim: http://www.njuz.net/ministar-policije-nebojsa-stefanovic-zgrozen-kako-je-huligan-uspeo-da-ude-na-tribine-side-na-teren-izvreda-premijera-i-mirno-napusti-stadion/
    Edit: Razlika između "stvarne" vesti i vesti sa Njuza je neznatna, sadržana u detaljima.

  2. Верујем да кад би баја са експлозивом ушао на терен, побио све наше играче, стручни штаб и 40000 својих сународника, да би га остатак Албаније славио као хероја.

    Ја колико год сматрао Шиптаре нижим обликом живота, не верујем да су толико ретардирани да дају сами себи такав аутогол јер би бомба на стадиону довела до тога више нико и никад не би хтео да игра са Шиптарима, не само у Тирани него било где на свету.

  3. kaznice i nas i njih,ali nas vise,jer smo jebeni retardi...dosli su ovde i napravili sranje,a onda mi za njima jos vise...kako retardiran moras biti za to
    to je ko da dodje neko opljacka ti kucu,murija je tu,uhapsice pljackasa i vratice ti sve stvari,ostaces nepovredjen,u ovom slucaju i jos vise ce ti vratiti nego sto ti je oduzeti...
    a ti onda dodjes i slomis loibanju pljackasu i dobijes vecu zatvorsku kaznu nego on

  4. Kako ta dileja uopšte ima pristup bilo kakvoj sportskoj priredbi, nije mi jasno.

  5. http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/31/%D0%A4%D1%83%D0%B4%D0%B1%D0%B0%D0%BB/1723230/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA%3A+%D0%90%D0%BB%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8+%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%B1%D0%BE+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%80%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%B8+%D0%A7%D0%BB%D0%B0%D0%BD+14+%D0%BE+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8.html

    Али реченица

    Повољна околност за Србију – истекла нам је двогодишња условна казна због инцидената у Ђенови на мечу са Италијом.

    Као да смо робијаш, па нас пустили мало на ваздух, ми сачекали да нам истекне условна казна и опет правимо срања.

  6. https://www.youtube.com/watch?v=bnJCYLTwcgc

    Хахаха, читајте овај први коментар и преписку, између шиптара, срба и тог лика што је написао. Он у фазону, "не желим никог да увредим бла бла", а онда ова говна почињу да се пљују међусобно, а странац "а немојте, молим вас" хахах

  7. Ja samo ne mislim da su oni to uopšte neplanski radili, kad vidiš daj dron i sve, planirali su dobro. Taj brat kao bi nešto uradio bez konsultacije brata, premijera, svoje familije? Da , to je baš albanski način. Znali su apriori kakve konjine su ti naši navijači i šta je potrebno da izazove reakciju koju su želeli. Moguće i da je bio i dogovor da igračima da puste igrača Srbina prvo da uzme zastavu pa da oni otmu. Ne bi me iznenadilo da su se prvo konsultovali sa nekim advokatima i sportskim ekspertima o mogućim posledicama i izvagali koliko oni mogu može dobiti po pički, koliko Srbija, izvagali to dvoje i nekako sabrali da im se to isplati. Baš me zanima kakav će epilog biti.

  8. Богданова за вођу навијача, какви курац онај Обилић.

    Човек је навијач, може се рећи у неку руку и хулиган, али то само они који не сагледају објективно стање ствари, а овај Обилић би сад као вођа навијача, пошто су га прогласили, треб'о да буде смењен, јер није успео да обузда навијаче. То јест, није их водио све као једног, а да је Богданов био вођа, лепо би сви ушли на терен, и лепо би се та застава спалила, истукли би играче, и мирна бачка. Овако имам осећај као да им дугујемо.

  9. Moguće i da je bio i dogovor da igračima da puste Srbina prvo da uzme zastavu pa da oni tomu.

    Ja sam u ovo čak i ubeđen, napisah pre par strana da mi totalno izgleda da su igrači, makar deo njih, znali unapred za dron.

  10. Ja samo ne mislim da su oni to uopšte neplanski radili, kad vidiš daj dron, i sve planirali su dobro. Znali su apriori kakve konjine su ti naši navijači i da će im zastava izazvati takvu reakciju. Moguće i da je bio i dogovor da igračima da puste Srbina prvo da uzme zastavu pa da oni tomu. Ne bi me iznenadilo da su se prvo konsultovali sa nekim advokatima i sportskim ekspertima o mogućim posledicama i izvagali koliko oni mogu može dobiti po pički, koliko Srbija, izvagali to dvoje i nekako sabrali da im se to isplati. Baš me zanima kakav će epilog biti.

    kakvi neplanski, previse je ovo dobro poslo za siptare, za nekog ko bi neplanski vozio dron iznad publike i igraca. koristite izraz siptari, stvarno, u albaniji postoje dobri ljudi, ali su u manjini pored jebenih siptara.

  11. chule,postavicu ti pitanje isto kao bohor pre nekoliko dana
    jel ti samo trolujes ili pokusavas da se ogrebes za shamar?

  12. http://www.youtube.com/watch?v=FjUXGmGwk8Y

    Ипак није било толико милиције и толико набоја колико сам мислио. Улетело пар будала и за то ћемо да попијемо казну, али није било толико опасно да се не би наставила текма. Они су одбили да изађу тако да контам да ми добијамо три бода.

    То је то. Извео сам закључке и проглашавам апсолутну победу на свим нивоима. Одох сад да радим нешто паметно.

    позз

  13. Prosto zvuci neverovatno da su nasi nesto lepo smislili... ako je sve tacno, sto se tice delegata i sudija, onda je ovo 3-0 za nas laganih. Ali jebi ga, posto ce politika da se umesa, videcemo jos..

    http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=15&nav_id=911890

  14. Sumirajući stavove, FS Srbije izražava zgražavanje nad viđenom provokacijom i strah da je u pitanju unapred smišljeni scenario terorističke akcije usmerene pre svega protiv interesa naše države Republike Srbije.

    Jeaaaa

  15. Ogresili ste se o Busida jbg. Carimiru je ovo peti put da brise postove i namesta ljude na ban jbg. Mada nije losa glava ni on jebo ga stric njegov.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.