Фудбалска репрезентација Србије

  1. pa cak i kad nema NI JEDAN negativan komentar o rajkovicu pojavi se neko pametan od vas da pise komentare tipa "lololo grobari pisu bravo rajko a on je zvezdin igrac" i slicne bljuvotine, ni sam ne znas iz kog razloga

  2. ok brt dosta je pobedio si

  3. Realno, svi su zasrali Mali je morao da ima bar šesedam komada u mreži(ovde su se Živko i Šaponjić propisno ispromašivali, ali i Mandić), a Rajko nije trebao da primi onaj gol, ni pod tačkom razno.

    Eto obe strane mogu da upere prst na drugu stranu brda i da kažu da je zbog njihovih igrača utakmica imala ovakav tok. Daj ne napinjite se oko gluposti. Prošli smo dalje, kada obuku dres reprezentacije nije bitno iz kog kluba dolaze valjda.

  4. Ma ti si lud ili drogiran

    Ko ne valja bre carine su svi od prvog do poslednjeg i veljko je carina sa ofanzivnim fudbalom i boli me kurac ko za koji klub igra to klubastvo ostavljam tebi

  5. Cuti ne provociraj ga vidis da je lud

  6. ocekivano je da igrac od 17 18 godina promasi boga. isto tako ocekivano je da ce da uzme da sutira penal iako ne ume ili da ce da se seva sa protivnickim napadacima. pa opet o jednoj strani se pise a o drugoj ne. jedna strana je igrac utakmice druga je tard koji ne zna nista. i ja sam pristrasan.

  7. ti si bre budala

  8. i ja sam pristrasan.

    Nisi ti pristrasan, nego samo nisi u vinklu. Ok neko je iskritikovao nešto oko Šaponjića, ti reguješ kao da su ti kevu uzeli u usta. Svaka druga ti je Živković, a njega dečka niko i nije spomenuo, bar koliko sam ja primetio na ovoj temi.

  9. e sad je pala kisa pa mi je dosadno pa citam gluposti inace sam iskulirao vukajliju.

    Iskuliraj je malo više, jer preljeva od tvojih postova. Dosadan si, nabeđen i šta sve ne i oduvek si bio takav, samo što je izgleda stanje napredovalo, pa u postu svakoga ko nije grobar vidiš napad na Partizan. Jebeni napaljeni fanovi Titovih blizanaca!

  10. Ovi iz Blica su moroni ustvari.. evo sad gledam i za Rajkovica na sredini ima intervju, sa porodicom. Povlacim sto sam rekao za Saponjica sto se tice tog dela..

    Kako smaraju te price "jaaao znao sam da ce da postane fudbaler, kupio mu tata loptu i rukavice, odveo ga na stadion, odmah se videlo da je kepke kako hvata brabonjke kojim ga drugari gadjaju".

  11. Nisi ti pristrasan, nego samo nisi u vinkli.

    Vinklu. pozz

  12. 1:1 sa Nemcima, fin rezultat ali je mogla i pobeda da je ranije ušao još neki ofanzivac, pogotovo kad su dobili crveni.

  13. srbija je kad imaš igrača više i povučeš se.

  14. Nevera da smo ih razbijali dok je bilo 11 na 11 a posle su igrali kao seniori

  15. posle su igrali kao seniori

    to sam i ja teo da kazem. opet 1 1 nije lose. a bila bi fora da osvojimo i svetsko i evropsko....

  16. janpi, kolko kod nas igralo grobara, a kolko srba?

  17. tom logikom ni ti nisi srbin direktore

"Vukajlija je jedini i najveći rečnik slenga i idioma u srpskom jeziku."

ZabavniPark | 18. April, 2010.