Prijava

Ali bod je bod jbg, ne vracamo se s nulom i sto je bitnije vels nije dobio 3. Irska ce sigurno upisati jos koji bod ali ono nadamo se da ce igrati jos koji iks protiv "slabijih", njima odgovara kad ih neko napadne ko austrija juce ne znam kako misle da probijaju bunkere protiv gruzije i moldavije

Tony Sleevina i Glorykiss Muslin <3

dobro je ovo, imamo sistem, igramo fino, sjebe nas kiks pojedinca šta da se radi
ništa bolje nismo gledali u skorije vreme

Nikako prežaliti protiv Irske Bane što omaši 1 na 1... i ona prečka. Samo da to ne platimo preskupo.

Krivo mi je sto igramo tek u martu, dosta igraca nam je u dobroj formi trenutno.

Bilo bi dobro da kostic do marta konacno ubode neki klub koji nece biti zadnji na tabeli da pocne da igra ofanzivnije, da tadic, mitar, milivojevic ostanu u formi, matic moze malo bolje, da mladenovic proigra i da se vrati milunovic koji nam je trenutno najbolji stoper i odlicno nam je igrao centralnog stopera do povrede-on je jedini i na prijateljskim odigrao svaki minut. Visok, jak, pokretljiv, na svakoj lopti, korektovao je sve brljotine ovih parangala.

Baš to za Kostića, to nam je ključ, verujem da će ostali dobri držati nivo. Jebemu dan dolazi mrtav na psihološkom planu iz onog odrona.

Ili makar katai, cini mi se da igra po 15min. Opet se nagojio jebem ga u glavu boli ga kurac za fudbal ocigledno

Mislim da bi se Ljajić dobro uklopio na mesto Kostića.

Što ga Muslin ne zove, jbg, nemam pojma, ali mislim da nije pravi razlog naveo, deluje mi da mu ide na kurac abnormalna oholost i nakurčenost kod Ljajića. Mada opet, i Bane je takav, pa ga i dalje zove xd.

Kostić ima da propadne jer nenormalno juri za parama, ja i dalje ne verujem da neko odbije Sautempton, Menhengraldbah, Valensiju (mada su i oni u kurcu) pa čak i Lajpcig, da bi otišao u HSV koji jeste nudio najviše para, ali brate... očajni su već 5-6 godina i nema teorije da će se to promeniti, samo mogu da ispadnu iz lige (konačno).

ljajic u formi.treba ga zvati.radoja igra u spaniji,kod nas sedi na klupi.bekovi ce nam imati dosta godina do 2018.zove se katai,ubacuje se u igru,a nije ni za kurac.imamo barem 5 stopera koji su bolji od nastasica i mitrovica.i mentalno zdravijih bekova od kolarova.

http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/novi-muslinovi-orlovi-osvezen-spisak-reprezentacije-srbije-za-nastavak-mundijalskog/zhxes1b
muslin je najretardiranije selektor kog smo imali.a imali smo mihu,advokata i klementea.
jebali mu majku:stojkovic,tosic,djurdjevic,ivanovic,kolarov i jebeni pavlovic koji je ubedljivo najveci imbecil na spisku.u jebenoj danskoj ne daje golove,a igra u napadu.

NEBOOOOO SE OTVORILO!!1

Ene okrenuli jebemti. Bravo Srbija, Srbija ale ale

Bravo majmuni dozvolili ste mrtvoj gruziji da povede ale ale ale

Ала се осакати онај Колеман

oni veze nemaju,a mi nismo daleko.lazni igrac kostic simulira i mi izjednacimo.pre toga glupi alavi gruzin ili gruziajac(kako god se kaze)ne doda za 2 nula.na kraju ce muslin ispasti trener.ukoliko prodjemo na svetsko.jebace nam majku svi redom.

Ne igraju bejl i tejlor protiv nas

ni tejlor, onaj što slomio baburu tadiću, dobio crveni danas

editovao je post majmune, ne pravi se pametan