Prijava

Jesam, dok sam kucao post prikazase i njegov crveni

sve nam se karte otvaraju da odemo na to svetsko.
a tamo nam ni bog otac nece moci pomoci.

E ne znam više da l je bolje da nas jebu Moldavije, Estonije i Andore recimo (da ne odemo na svetsko) ili barem da nas jebu Kameruni, Kolumbije i Portugali recimo (da odemo na svetsko)

Očajno, ali srećom smo dobili.

Kolarova više jebeno ne kontam, durni loptu u 3 pičke materine, ovo mu je ne znam koji više put da poklanja loptu na 30m od gola. Bolje da zove ne znam više, Spajića ili Veljkovića za štopere, Krstajića nek vrati iz penzije, samo da Kolarov više ne bude štoper. Kolarovu je trebalo posle maksimira odseći noge i nabiti ga na kolac ispred skupštine.

Bočni igrači očaj, ne mogu da verujem da nemamo nijednog solidnog (ofanzivnog) beka. Trebali bi bar po 10-15 centaršuteva sa svake strane da imamo po utakmici da gađaju mrcinu Mitra.

Bukvalno sve i jedan gol u ovim kvalifikacijama smo primili zbog debiloidnih individualnih grešaka koje se ne praštaju ni u pionirima.

Jebem li ga, kakve smo kurate sreće, na SP ima opet da ubodemo Argentinu ili tako nekoga i da se blamiramo sa ovima opet.

Muslin ima da prodje grupu ako se plasiramo sa jednom pobedom od 1:0 i dve neresene

bekovi su nam penzija.skoro.sada su stoperi.al to je to.sam bog je uz nas.ne znam sta drugo.igrom sigurno nismo zasluzili ni pola od ovoga.

A kad je neka muslinova ekipa igrala lepo? Al rezultati uvek tu, ili ga sere ili ume da igra na rezultat

prestace da nas sere,pa ce biti otkud 6 : 0 za npr spaniju.
danas umesto 2 : 0 za njih, poklon penal za nas.i eto.posle mitrovnjak objasnio neke stvari. ispucali smo svu srecu.zakljucno ovo sa velsom sto im ne igra bejl.

Zasto je kolarov bio glup danas citavu utakmicu...zasto

Muslin da im zabrani prcanje mjeaec dana prije utakmice,samo karantin dok ne odu na sp a onda neka bude sta bude

Zavisi koga dobijemo u grupi. Ako budu ekipe koje umeju da drže jak presing sve vreme onda smo najebali. Ovi kiksaju čim im je protivnik u radijusu od 3 metra.

Nije problem što ne igraju lepo na oko, nego što će da bude frka kad dođu jači. Ja ne znam više, recimo ove bočne bih bukvalno zamenio likovima tipa Živkovića i tako nekih, opet on je slab u defanzivi (mada aj sa 3 štopera i 2 zadnja vezna moglo bi da se skrpi), ali mislim da bi izuzetno bilo važno da imamo centaršuteve na Mitra (bilo da puca na gol, bilo da bude samo sidraš da spušta loptu drugima, tu bih čak i Milinković Savića stavio kao lažnu devetku).

Ovde smo imali sreće, nekako nam sve ekipe leže po stilu igre (mada jbg svih 6 komada do sada su usrali pojednici). Prva ekipa koja igra presing, koja igra brzo i koja ima dobre kontre ima da nas razjebe.

Lepo danas naleteh na komentar jedan:

Da li postoji neki zakon koji bi zabranio Kolarovu da igra za reprezentaciju . Ako ne postoji molim vas izmislite ga .

https://www.youtube.com/watch?v=EfW1AcWktkM

Za ovo bi mu trebalo jebati mrtvu majku idiotsku. Nad klinčurijom šilje kurce po ovim kao jačim klubovima kod nas za svaku greškicu, čak i da ne dovede do gola, a ovo govno igra sve vreme u reprezenaciji. Ne mogu sad da se setim, jel usrao još neki gol u ovim kvalifikacijama?

Nikad nista pametno nije uradio. Mislim da ga je jednom dao iz slobodnjaka

I on i ivanovic bi trebalo da se povuku sami mada mislim da cemo kapitenski par morati da trpimo dok ivanovic ne stigne stankovica po broju utakmica.

Valjda Velsu iz slobodnjaka kad je bilo 6-1 i šiptarima je valjda dao gol. Zapravo, Kolarov nije ni toliko baš loš (mada baldiše posle 10 minuta) kao levi bočni, u fazonu, može da ide napred, štoperi i zadnji vezni ga pokrivaju. Bane i u Zenitu kiksa gledao sam utakmicu sa Anderlehtom u LE, usro je valjda oba gola Anderlehta.

Sjetite se Vidica i famozne najbolje odbrane svijeta na sp u africi.
E iste te gluposti koje je radio Vidic rade i Kolarov i Ivanovic...
Ja ne znam kako u klubu mogu svaku utakmicu da budu na najvisem defanzivnom nivou a u reprezentaciji prave amaterske greske koje nas u vecini slucajeva kostaju.
Sreca pa imamo kakvu takvu ofanzivnu liniju na celu sa Tadicem inace...

Ne lozite se, imamo dva ipo igraca. Tadica, matica i mitrovic je pola

Kako možete da upoređujete ono što je Vidić radio u odbrani i ovo što Kolarov radi. Ta odbrana sa Vidićem nam je donela prvo mesto u kvalifikacionoj grupi sa Francuskom, a i posle na prvenstvu smo primili 3 gola ukupno, koliko se sećam jedan preglupim igranjem rukom baš Vidića, ok, jedan nekim Kejhilovim golom glavom sa otprilike 20 metara haha i jebem li ga kako treći. Nama sad Austrija i Irska promaše po 3 stopostotne prilike po meču, uz ono što realizuju.

I Vidić je kiksirao, naravno, i to ne samo za reprezentaciju, njemu je Tores večito decu pravio u Premijer ligi, ali je opet bio među najboljim štoperima u to vreme. Jesmo beše u kvalifikacijama za svetsko 2006. primili ukupno jedan gol? To je valjda ona odbrana u kojoj su bekovi bili Gavrančić i Dragutinović haha ne zna se ko je prodorniji. I ok, posle je bio raspad sistema na prvenstvu, ali to je više do našeg mentaliteta.