Prijava

kapiram kada bi igrao za reprezentaciju da bi igrao u paru sa maticem s tim sto bi sergej cesce isao da pripomogne napadu,a matic odbrani.u formaciji sa dva cm-a ispred, am, sa strane lw i rw i napd st.kada bi se branili, tesko da bi nas iko kroz sredinu prosao pored njih dvojice.po strani di se najcesce igra bi silovali jadnog antonia.

sad sam pogledao malo na tjubu sms poteze, matic 1.6 verzija, svaka cast kako momak igra juju

ode i muslin ko ce da nas vodi

realno bi trebao piksi ali ce vrv staviti nekog sa integritetom jednog vulina

stanojevic je cini mi se slobodan, mozda bi bio dobar za repku.

ne moze zbog onog pevanja, taj bi od zvezdinih igraca jedino u inat zvao milijasa da nam se ruga

Sad ce vam igrati sergej jebo vas on

Sad treba da izbaci iz postave jednu fudbalsku velicinu Luku Milivojevica

Je l sms igra na istoj poziciji kao Matić? Tj ona tačka kad igraš fudbal na soniju sto je ispred odbrane? Xd

Oprostite, ja sam više košarkaški.

Razočaro si me tilmo sad ja sam mislio da si ti analizator za sve sportove

Kezman mu agent jbt.

Brt...ne možemo mi da ne napravimo neko sranje pred svetsko, pozivanje sina, svađe, promena selektora. Jeste, sad će Piksi da dođe i kaže momcima zaigrajte lepo i ima da krenemo ko Španija sitan vez...
I uigraće ih u 3-4 tekme, naš kako...
Kokezi neko da objasni da nije predsednih FS Nemačke ili Španije nego jebene Srbije i da mu elitna prostiturka koja mu govori kako je pametan i sposoban dok mu draška jaja koja se polako ali neumitno spuštaju do kolena dok čeka početak dejstva vijagre radi to samo zato što je plaćena i da bude svestan svojih limitiranih mentalnih kapaciteta jednog kurca.
Brate Toni Rukavina jebeni, Mitrović i ostali panjevi nazad na čelu sa Stojketom Tarzanom, očemu mi pričamo? Kakve atraktivne igre kakvi kurci, kakve pičke materine krvave?

Brate, ti si beše iz Niša?

Ми и да доведемо Муриња или Живу исто нам се хвата, све играче боли уво за репрезентацију. Осим Митровића, он се дечко труди али је глуп ко курац. Где је Атландита и на коју фору је Митровић упао у премијер лигу, две светске мистерије које никада неће бити разрешене.

Sta, stvarno dobio otkaz muslin? Looool

Još nije zvanično.
Pomoćnik (Krstajić) će da objavi spisak za naredne dve utaklmice i da vodi ekipu.

Od ovih 10-ak miliona što je dobio savez za plasman, sve dajemo za selektorsku komisiju u sastavu Anćeloti, Lipi, Kapelo i Lalatović.

Pa dobro ajde, ako dovedemo bas dobrog trenera, mozemo biti jaci za 10-15% ali ako dovedemo nekog random bekvalca onda jebiga.