Prijava

ne smenjuju novinari.to rade institucije u nasoj kuci fudbala, ljudi koji mogu da smene selektora.nisam ja ni sa kim pricao,to su spekulacije.ako bude smene bice u interesu reprezentacije.

Ovo ko ajnstajn iz roda kad prica

Ako sad smene Muslina, on će za 10-20 godina da nasledi Živu po ovim emisijama i da priča kako su ga smenili kao zadnju barabu i da bi bio prvak sveta da nije smenjen.

muslin ima kinte. nece mu biti potrebno da za 30 evra pijan sere po levim televizijama.

Ako smene Muslina mi ćemo za 48 godina kad se dvanaesti put za redom ne plasiramo na SP da pričamo kako se još nismo rešili prokletstva Slavoljuba Muslina.

jel tu gonzo da potvrdi da stvarno smenjuju muslina il je novinarska patka u pitanju

izgleda da su stvarno ocerali muslina.
ako su ga odjebali,onda su bili u fazonu da nemamo sanse da odemo na prvenstvo,pa sada kada smo otisli frka jebi ga.kao kada igras super marija ko klinac i ne mozes da preskocis neko sranje.das iznerviran drugu da on proba,a on veze nema.usere ga to sto ti nisi mogo,pa mu otmes dzjostik nazad.

1. Smene Muslina - dovedu Antaru - možda prođemo u drugi krug ako nas usere - Antara traži više para - oteraju ga - preuzme Atletiko - osvoji titulu - iduće sezone ispadne u drugu ligu.

2. Smene Muslina - postave Piksija - nestane 15 milki od plasmana - novi selektor Takajuki Suzuki.

3. Smene Muslina - Piksi ih ispali - postave Lalata - potuče se sa igračima i novinarima - izbace nas sa svetskog kao iz kafane.

4. Smene Muslina - u cilju preporoda igre postave Radovana III Ćurčića.

5. Smene Muslina - dovedu Milojevića - prođemo grupnu fazu - oteraju ga - ode da trenira Paneotolikos.

postave tumbu.odemo na svetsko kao scg

ja nisam odgledao ni jednu utakmicu lacija zadnje 2 god, jel ovaj SMS stvarno toliko kida, ti sanitarni pratis to sig

Stvarno kida brt bas prezahvalan igrac

nikad slabije nisam pratio fudbal, zato pitam, vidim Muslin ga ne zove i gg, reko vrv pre mali precenjen, kad neki dan procitam nude 100mil za njega reko oook

Jebe, i to ne jebe jednu utakmicu nego jebe non stop. Sve radi jebeno

rodjen u Spaniji Oo

Super igra. Usudio bi se reci da je bolji ili ce biti bolji od matica.doduse,igra u slabijoj ligi,al opet.skida lopte glavom na sredini, dobar u napadu. jak. jaja ture bela varijanta, ukratko
cale mu tamo igrao lopte

Još malo gluposti mojih.

Povedu SMS-a na SP - puca penal za prolaz dalje - omaši - sjebe karijeru - ode da igra za Levante.

Dovedu malog Svilara da brani za reprezentaciju - postave njegovog ćaleta Ratka za selektora - Ratko organizuje šverc bundi, cigara i granita iz Rusije u Belgiju.

http://www.hbvl.be/cnt/aid612595/oud-doelman-ratko-svilar-betrapt-op-smokkelen-graniet-2

S razlikom da SMS igra U OBA PRAVCA sto bi rekli prekaljeni znalci iz studija1 rtsa

Ne moze da se poredi sa maticem jer je ofanzivniji. U laciju je iza spiceva, evo sad oko podneva nesto igra lacio pa gledaj ako te zanima. Ovo poredjenje sa jajom tureom pije vodu rekao bih

igra u vecini slucajeva kao centralni vezni.sada je igrao protiv nice napred i jebo kevu.kao vezni isto ubija jer skuplja sve moguce visinske lopte.prosle sezone je poneakd igrao ofanizvno.sada malo cesce,al opet igra vise kao centralni.i tu je dobar u defanzivi.zato je i bolji od matic.tj.bice bolji jer moze u ofanzivi da igra.

Što se Sergeja tiče, i desnog bočnog bi bolje odigrao od Rukavine. Ili štopera od Stefana Mitrovića.