Фудбалска репрезентација Србије

  1. Кад смо код тог алкохолисања и дуванисања. Беше нека олимпијада (скорије време). Кошаркашки репрезентативци највећа узданица. Причао један од њих да се буде раном зором и иду на трчање, а у просторијама где су одсели ватерполисти, покидани сви до једног и Џеј пичи на максимум.

    Епилог: Ватерполисти узели медаљу, кошаркаши испушили мрсан курац!

  2. Kaspere Kazanjski objašnjavaš :)

  3. "Finansijski fijasko koji smo doživeli primorava nas na redukciju svih troškova. Ugovor sa selektorom je baziran na procenjenom uspehu na Mundijalu i planiranih prihoda. Nadali smo se da ćemo stići do četvrtfinala, a tada bi nam kasa bila punija za pet miliona dolara. Međutim, to se nije desilo...Razgovaraćemo. Nije Radomir Antić čovek sa kojim se ne može razgovarati, a nismo ni mi. Samo ćemo ići na neke sigurnije opcije", naveo je Karadžić.

    Па не дао Бог да се зезну па да отерају Антића...

  4. Да будем искрен, ово сам очекивао. Мислим, да се помене као опција да га се отарасе. Нисам за, али биће зајебано.

    А пази па њих, очекивали четврт финале.

  5. А реално, била је добра шанса да се прогурају, можда чак и до полуфинала. Није толико лоша екипа, одличан селектор, а жреб никад бољи.

    Али ако им је толика фрка око кеша, како им се онда ово исплати?

    Karadžić je rekao i da će igračima pripasti 40 odsto od zarađene sume na Mundijalu koja bruto iznosi oko osam miliona dolara. Da su prošli u osminu finala pripalo bi im 50 odsto. Plasman u četvrtfinale i polufinale bi se dodatno nagrađivao sa po 400.000 dolara.

    Ништа мени није јасно....

  6. Па ништа, мало им што имају милионске уговоре у клубовива, па још и нек узму паре овде. Значи играчима иде 3200000 долара, односно 140000 по играчу. Хаха па они већу кинту узимају у репрезентацији него у клубовима...

    Ја би оне задругаре Пантелића, Милијаша и Лазовића казнио због вопија и цигара тако што им не би дао паре. Па за те паре никне 10 терена за мали фудбал са вештачком травицом у Србији.

  7. Ја бих њима дао највише јер је очигледно да имају неке пороке... а то кошта, бато...

  8. Ја бих те паре дао за одгој једног малог расног напдача. Ко Совјети у Рокију, када буквално праве оног плавог боксера.

  9. Или да увеземо неког Бразилце. :)

  10. Možda Ailtona? :))

  11. Ма какви Бразилци. Откриће људи ћевапе, шљивовицу, Бг сплавове и кафане, мале промискуитетне спонзорушице, па неће остати ни Ф од фудбалера из Бразила. Ови наши су бар навикли на то цео живот.

  12. Харрргхх, ПУ!
    :-)

  13. A da je lepo prestao da se drogira na vreme ko svi normalni ljudi, sad ne bi davao ovako debilne izjave.

  14. Bože mili čuda velikoga,
    šta se trese u zemlji Africi,
    dal su tigrovi ili slonovi,
    nit su tigrovi niti slonovi
    već to junak Panteliću Marko,
    junak kakvog jos vid'o nisi,
    celu tekmu u ofsajdu visi.
    Noge su mu od teškog olova
    frizurica vešto zalizana,
    kad zategne golman se uplaši,
    na svu sreću pa loptu promaši...

    :)

  15. Тема је преименована са ''Србија на СП'' на ''Фудбалска репрезентација Србије'' због предстојећих квалификација за Европско првенство.

  16. Захваљујем још једном.

  17. Ако се сложимо са тезом да Жигић, Пантелић и Лазовић могу да дају гол само ако се ушетају у мрежу држећи џабулани под мишком, уз два услова – да се не саплету и да судија све време буде загледан негде у вечност, и ако се сложимо да Мрђу захвата исти, панични страх, јер против Грка из два покушаја није успео да се ушета у гол, а имао је времена да уради то, пошаље пољубац менаџерима Олимпијакоса и слика се за успомену са клинцима који сакупљају лопте, шта је онда лек за депресивне шпицеве српске репрезентације и новорођеног селектора Антића?

    Можда је то бразилски гастарбајтер на привременом раду у Србији, центарфор Партизана Клео који је експлодирао на почетку сезоне и како год да опали, главом или ногом, лопта улази у гол. Осим што је у бриљантној форми, он је испунио бар још један услов: да Ивица Дачић зажмури – па да му се, уместо голгетера, укаже Андријана Лима – и по хитном поступку му изда српски пасош: Клео је најпре играо за Звезду, онда је постао њен Јуда и прешао међу гробаре, што га већ и по карактеру чини правоверном Србендом.

  18. Минут ћутања за Стјепана Бобека, 100ак кретена звижди, а онда још неки почињу да вичу: "пичко гробарска".

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.