Фудбалска репрезентација Србије

  1. Знамо Самхаине, ниси пронашао топлу воду. :) Који ли је кретен њега научио да игра десног бека, а левак је???

  2. Он је левак??? Зајебаваш ил' озбиљно...?

  3. Или је левак или има две леве ноге.

    Не озбиљно, мислим да сам видео на ПЕС-у да је левак. ПЕС не греши. :))

  4. Голман, десни бек, 10-ка и два нападача. Било би нешто од тима. И да имамо организованије навијаче јер су нас ови Јанези надјачали. Мислим, погледајте шта Хрватска има већ годинама. Наравно, ту су и лопови у ФСС-у тако да се ту сва прича завршава... тј. почиње. Од гована са врха треба кренути и очистити цео српски фудбал. Онда нам можда и репрезентација буде нешто. Немамо чак ни презимена на дресовима, јбт. Јбг, за навијање нећу да причам, пошто нисам тамо, али уопштено немамо за националу селекцију никакву организациу. Мислим, они бели орлови и једење гована, пустите то...

  5. Ма он је пропаст највећа, ваљда Нинков заигра друго полувреме... није ни он у форми ал' брате, све је боље од Рукавине. Ал' оно баш СВЕ.

  6. Ма треба да се игра у Нишу, бар неки мечеви. Ко гледа мечеве рукоментне репрезентацију у Нишу, зна о чему причам. Наравно, немамо стадион, па ту сва прича пада у воду.

  7. Најгоре је што ћемо ми кренути да нападамо тек сад, кад смо примили гол. Као и увек...

    Срамота...

  8. То је тај Суботић, чувени таленат.

  9. Хаха ладно смо извели Декија из игре! Па фалим те курцу, ја ово чекам још од деведесосме.

  10. Ау како нас ороби судија.

  11. Судија је идиот...

  12. Али заслужили смо. Одиграли смо цео меч очајно и нама треба гол да би кренули у напад. Једино онај Кузмановић се бори целу утакмицу. Пола тима је смешно, а Лазовићу треба 20 минута да шутне на гол. Ваљање, враћање лопте скроз назад, убијање игре... то је наш фудбал. Имао сам неку наду на СП, а сад ће нам требати опет 10 година да направимо тим.

  13. РУКАВИНА АСИСТЕНТУ !!! АЛЕЕЕ АЛЕЕЕ

  14. Au, kol'ko sam se iznervirao! Stvarno smo loše odrigali. Jedina dobra stvar što imamo i dalje tri boda više od Slovenaca.

  15. Изнервирао сам се довољно за време СП-а. Сад нек' пуше курац. Онај Лазовић ће опет да прича о атмосфери у тиму, а 'вамо има три слободна играча и шутира небу под облаке. Јеб'о то. Бар да се боре, па да и не жалим...

  16. Фудбалска репрезентација Србије = скупина некултурних, неписмених и набјеђених мајмуна!
    Част изузетцима; Немања Видић и Милош Нинковић!

  17. Lazović se lik rasp'o.

  18. Закључци после меча са Словенијом:
    1. Лазовић не сме да приђе репрезентативном дресу. Његов безобразлук и незнање су оно што не треба репрезентацији. Дечко моли судију да му да црвени 90 минута.
    2. Јовановић је једно уображено створење које мисли да је ухватио бога за муда преласком у Ливерпул. Мислим, волео сам га ја, али његово понашање и себична игра говоре довољно. Или да крене да игра тимски, или на клупу да се премести.
    3. Дејан Станковић мора да се опрости од репрезентације, 90% његових пасова је уназад. Игра на позицији одакле би требао да креира игру, а није започео један напад како треба, чим добије лопту, одма шаље до штопера.
    4. Нинковић мора у стартних 10.
    5. Треба нам нападач који може активно да учествује у игри. То није Жигић, то није Пантелић, то није Лазовић, то би требао да буде Клео. Али ајде, нећу о томе.

    И НАЈБИТНИЈЕ, ако планирамо да нам се напад заснива на овоме: Ђуричић до Видића, Видић до Рукавине, Рукавина до задњег везног, задњи везни до Видића и онда он бунари до оног дрвета Жигића, можемо одма' да се опростимо од ЕП, и фудбала уопште у наредних 10 година. То је филозофија која је изашла из употребе још у седамнаестом веку, а ми то не можемо да схватимо.

  19. Nedosuđeni penali za reprezentaciju Srbije: Društveni paraziti ili samo stereotip?

    Kako su igrali, i ovaj bod je puna kapa. Nadam se da ćemo ih ubiti u Ljubljani.

  20. Peki, to da nemamo napadača nije ništa novo. Treba nam napadač, makar to bio i Kleo, ja lično nisam za to, ali posle ovog će se ozbiljno povesti polemika...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.