Фудбалска репрезентација Србије

  1. Mene je stvarno sramota sto smo mi jednom prijateljskom narodu, jednom odlicnom klubu, tj. reprenzetaciji onako zvizdali na himnu...
    Sramota... Zaista sramota...
    Nismo zasluzili da pobedimo.

  2. И НАЈБИТНИЈЕ, ако планирамо да нам се напад заснива на овоме: Ђуричић до Видића, Видић до Рукавине, Рукавина до задњег везног, задњи везни до Видића и онда он бунари до оног дрвета Жигића, можемо одма' да се опростимо од ЕП, и фудбала уопште у наредних 10 година. То је филозофија која је изашла из употребе још у седамнаестом веку, а ми то не можемо да схватимо.

    Слажем се. Иначе, Станковић се опрашта на крају квалиф. за ЕП.

    Међутим овај тим је већ матор и треба га подмладити. Пошто смо сви селектори, да кажем и ја коју:

    Голман: Треба форсирати ове младе, има ту момака са којима се доста ради и њих треба гурнути у први план (не мислим на Бркића - ко га је глед'о уживо зна каква је рупа ал' боље и он него голман од преко 30 љета).

    Одбрана: Најбољи део тима. Међутим, Суботић је још зелен и стварно лоше игра за реп., Видић и Ивановић су класе, по мени уз Коларова и неког десног бека то представља јаку линију. На тој позицији сам се још пре пар година надао Басти који је био таленат каквог нема (опет, ко га је глед'о уживо, зна о чему причам) али је пропао. Као и сви играчи на тој позицији од којих се нешто очекивало. Марковић, Стевановић (проп'о кад се вратио из Фра.)... по мени, Нинков је једини који поред свега, доскаче од свих њих, уз то да је Ивановић десни бек али он не пробија толико, а ни Луковић није штопер светске класе...

    Средина: Красић ван форме, Лане солира, Тошић и даље нема снаге... али то су квалитетна крила, има ту и Јанковић, не знам какав ће бити кад се врати али добри смо на тим позицијама. Кузма даје све од себе, Станке матор ал' има квалитет, међутим, није креатор игре и такав играч нам фали.

    А у курац, не могу да наставим детаљну анализу, сек'о сам дрва цео дан, убише ме прсти... углавном гурати те младе типа Ђуричић, Алексић, Љајић... па и Сулејамани, Матић...

  3. A šta je više sa tim Sulejmanijem?

  4. Сулејмани греје клупу, Матић је плеј мејкер, али видећемо њега тек.

  5. Slovenci su odlična ekipa.Izbacili su Ruse iz baraža za sp (u grupi bili ispred Čeha i Poljaka),tamo imali više bodova od nas,tvrdo izgubili od Engleza.

    Skroz ok rezultat.Još smo mogli i da dobijemo.
    Posebno mi se svidja igra Žigića.Spuštao lopte na bumove,odvlačio igrače,zakucao izjednačenje.

    Pomenuo bih i pobedu Crne Gore,koja je drknula Bugare u gostima.

  6. Ocekivao sam pobedu, al' jbg. nije lose. Ipak su Slovenci ekipa koja je izgubila od S. Irske kod kuce. Zigica je ocigledno krenulo...sad samo da nastavi tako.

    Samhaine....golmani uglavnom najbolje brane od 30 pa do neke 36 god. :D

    Slazem se za Sulejmanija i Ljajica....njima treba pruziti sansu. Zao mi Babovica, on je bio perspektivan igrac, a sad ni u Partizanu ne moze da igra prvu. Ne znam kako nasi igraci tako lako propadaju u inostranstvu. I to ne bilo koji. Babovic je bio proglasen za najboljeg mladog veziztu Evrope jedne god. a vid gde je sad. :D

    I na poziciji stopera si zaboravio Savica, mozda Francuzi od njega naprave igraca. A zadnji vezni...pa ono drvo javorovo od Petrovica zacudjujuce dobro igra u poslednje vreme. :D

  7. Пеки, било је неких 20 мајмуна који су викали "пичко усташка", а звиждање је било упућено пандурима који су потерали ове са југа, који су баш у том тренутку морали да крену на Словенце. Било ме срамота, беднији минут ћутања нисам видео.

    Овом тиму требају промене, свежа крв. Мало и систем игре да се промени. Нешто ново је једноставно неопходно. Ја бих звао Љајића, Алексића и Матића и почео полако да их пуштам да играју.

    Слажем се. Иначе, Станковић се опрашта на крају квалиф. за ЕП.

    Самхаине, делује ми као да имаш проверену информацију. Или ти то нагађаш?

  8. Антара смењен, Пижон нови селектор.

  9. Pa ovo je uzas.... Kakav Pizon, kakvi bakaraci...!!! Strasno!

  10. Divan nam je novi selektor, znači, za par meseci da očekujemo Kratka Ostanića.
    Pazi, jednoglasnom odlukom izglasan Pižon, ej jednoglasnom, toliko je dobar trener da nijednom članu saveza nije na pamet palo neko drugo ime, već ih je sve zasenio, velemajstor Pižon. E, jebem se na Pižona, i na reprezentaciju i na savez i na državu Srbiju.
    Nije problem što su smenili Antića, da je on neko mudo prošli bismo grupu, pored mrtve Gane i Australije, ali da umesto Antića, kakvog takvog, oni postave Pižona nikakvog...E pa to samo kod nas može.

  11. Super.Karadzic,Djora i Kosanovic jos samo u lice da nam pljunu i sve ce biti super.Samo corav ne vidi sta rade,smradovi prokleti.Sad ce lepo Pizonu oni da kroje tim,Kleo ce u reprezentaciju,a Tole ce da sedi i uzima pare..ccc...Kakav crni Pizon,pa on ne zna tri proste recenice da slozi,ima da igra 5-5-0 taktiku! Necemo mi videti EP...Pretpostavljam da ce sastav reprezentacije izgledati ovako:Stojkovic-Ivanovic,Vidic,Obradovic,Rukavina-Petrovic,Kuzmanovic,Tosic,Jovanovic,Krasic-Kleo....Mada kako Lane igra,ne bi me cudilo da ga zameni Nemanja Tomic...crna Srbijo...

  12. Loše mi taj fudbal igramo oduvek.
    Taktika Antića da nam svi napadi idu preko Krasića i Jovanovića je pročitala i moja baba. Stankovića je odlično procenio Murinjo, može najviše da izdrži 30 minuta.
    Kuzmanović se kao nešto trudi, ali nikad nije uradio ništa da mu kažem BRAVO. Špicevi su nam drugorazredni.

    Mrđa mora u špic.Ninkovića u prvu postavu.

  13. Ajoj, cemu odma' to pljuvanje po Pizonu? Sve ce se vidjeti na terenu.
    Cekam dan da se vrati Bosko Jankovic!
    Gojko Kacar je ono sto nam treba. O Stankovicu necu nista reci, njegovo je proslo.
    I da stave vise Mrdju u napad 90 minuta, da pokaze covjek sta zna.
    Samo eto ode u taj Sion, ne znam sto mu je to trebalo, nisu valjda oni bili jedini, al aj, sta sad

  14. Имам неки осећај да ми овде губимо бодове. Ај да не будем у праву.

  15. Ако изгубимо од Естоније, можемо слободно да се покупимо и да останемо овде.

  16. "Ко не скаче тај је педер" Чекам да се појави прва дефиниција у вези овог.

  17. Udruženje paraplegičara

    Mesto gde nikada nećete čuti pesmu "Ko ne skače, taj je peder".

    :)

  18. Ma Pizon igra na 1-0,standardno.

  19. Какав је пајсер овај Аца Стојановић, ладно нам објашњава да навијачи скандирају против геј параде.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.