Фудбалска репрезентација Србије

  1. Mislim da su ovo najskupljih sedam minuta fudbala ikad plaćenih.

    Treba nas izbaciti iz takmičenja i da se o'ladimo do kvalifikacija za sledeće SP. Ionako bi se blamirali na terenu i van njega sa ovom gamađu, a i nemamo neke šanse u grupi.

  2. I ja da potpišem da sam prezadovoljna Acom Stojanovićem.

  3. Kakva sramota. 10 godina zabrane Srbiji treba, i naravno neka vlast sa mudima koja bi poslala policiju da ubija puru u ovim huliganima.

  4. Ja bi to sačekala na granici, uzela pasoš provukla kroz
    http://www.dodatnaoprema.com/images/587/Satzuma_USB%20Sekac%20papira.jpg

    i ćao dečaci, pronganstvo.

  5. posle svakog svetskog mi padamo na dno, ocajno odradimo kvalifikacije za EP pa se dignemo za nove za SP....mozda nam i treba jos jedno dno, diskvalifikacija, 2 godine hladjenja...mada ne gajim nadu da ce u nas fudbal doci neko ko nikoga nije nikad gepekovao.

  6. i malo provući ispod pendreka

  7. Molim vas nek mi neko kaze sta je sa tekmom?
    Nisam gledao.

  8. Nije ništa, šta bi bilo, prekinuta...
    Nije mi samo jasno zašto ih karabinjeri nisu izbacili kada je bio prvi prekid, šta su očekivali, da svi skinu one čarape sa glava i da počnu da "navijaju"?

  9. Шта рећи, још једна добра режија БИА. Мислио сам да ће мамограф бити довољан. Сада је изговор ту и зли хулигани иду у прдекану.

  10. Nije ni meni jasno što ih odmah nisu ispraznili i nastavili utakmicu. I dalje mislim da je ovo rat na relaciji navijači-FSS, koji mi gledamo i stidimo se. A pravo i rečeno-neće čovek da ide, pa to ti je. Što ti je vlast, draga pa kako god. Možeš ti dovesti kakve god fudbalere hoćeš ako sjebeš atmosferu i zagadiš odnose. Nije samo u fudbalu, svuda je to tako. Napravi belaj, udri kaznu da bi sjebali Savez. Nisu Srbi prvi i jedini koji su ovo uradili.

  11. Како ме разочараше ови жабарски пандури.
    Требали су бре да упадну горе, да пребију ону гамад, испразне тај део трибине и пусте да се лепо одигра утакмица.

  12. Nevezano za ova divljanja večeras... Mislim da smo u sportskom smislu sjebani jer rad bilo kog iole stručnog selektora koči savez i ostala gamad iza scena. A o umešanosti državnog vrha da ne pričam.

    Ljudi kao što su rošava bubašvaba Tole, Đora i Ivan Ćurković dovoljno govore o situaciji u srpskom fudbalu. Ista imena se vrte u savezu i na čelu domaćih klubova već godinama i osporavaju bilo kakav razvoj našeg fudbala. Vrhunac dosadašnjih malverzacija je bilo teranje Antića i dovođenje Pižona kafanskim dogovorom za 4 puta manju platu. Svima lepo, savez plaća manje, Pižon uživa, a nas ko jebe. Rezultati su u drugom planu. Put je otvoren da se nataloži gurbetija (d'izvinu navijači Zvezde, ali tako je) i pozovu Kadu, Koroman, Guma Bogdanović, Duško Karleuša ili možda čak i Kleo. Još i da se potegne koja veza, kum nije dugme.

    Ovde ispaštaju neki mlađi igrači kojima bi EP bila idealna prilika za dokazivanje. Nažalost moraće da sačekaju još dugo jer koliko vidim ovi nemaju nameru da se povuku u neko dogledno vreme.

    Kazna od Platinija bi nam došla k'o budali šamar, iako neće promeniti stvari, bar će nas spasiti blama.

  13. Ponosan sam sto sam Srbin i uvek cu biti.
    Oni sto su pravili sranje sinoc nisu Srbi, ono je srpski olos, sljam, dno dna.

    Ne zasluzuju da nose srpska obelezja, ne zasluzuju srpski pasos, ne zasluzuju da pridju stadionima i sportskim desavanjima na 5km, ali zasluzuju da zaglave u zatvor, zasluzuju da dobiju dozivotnu zabranu odlaska na sportska desavanja i da predaju pasose u policiju kad god je neka velika utakmica van zemlje.

    Sto se tice FSS, ne bih da trosim reci, sve je vec receno, mora doci do promena.

    Napad na Stojkovica me je stvarno iznenadio, ali opet, ni to nisu ucinili istinski navijaci i simpatizeri, vec stoka huliganska.

  14. 1.To нису били Срби, него цигани.

    2.Зато што су се они правили важни, Србија ће бити дисквалификована, а можда смо могли и да прођемо.

    3.Ово неће смети на ЈНА да ураде, то гарантујем.

    4.Напад на Стојковића је чист комплекс, љубомора што је подиг'о форму на виши ниво у Партизану.

    5.Са Пижоном не бисмо могли ни Фарска Острва да победимо, значи под хитно да се мења тренер-Стевановић или Јанковић.

    Тол'ко од мене.

  15. ma da, nije uopste bilo partizanovih navijaca...

    nit srbi, nit cigani, nit grobari, ono je stoka!

  16. Стока циганска !

  17. stoka, samo stoka

  18. i ciganska i grobarska...al stoka

  19. Dzankee definiši stoku cigansku.

  20. nije vazno ciji su, vazno je da su stoka, i treba nesto da se uradi povodom toga.
    slazem se sa vilenim.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.