Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Al je dobro vukovic izbacio ovu
ne znam sto muslin ne izvede mitrovica i ubaci nekog svezeg da im pritiska zadnju liniju.logicno da ce im biti teze onda da organizuju napad.mitar kljuse je lipsao.on moze da igra sat vremena u vr glave u najboljoj formi
Munuo ga Vels pu
Evo pročitao te de kaži mu još nešto korisno
Kazi mu da zove sergeja za sledece haha
A sta si ocekivao lecki da ne pobedi vels?
Hahahaha a gledaj ovog prijovica vracaj mitrovica jbg
E SAD NAM TREBA POVREDA KAD JE MUSLIN ISPUCO SVE IZMENE HAHA
Ne očekivao, nadao se. Ja ne očekujem da mi Milica Pavlović puši dok gledam naše kako pobeđuju Amere u finalu svetskog prvenstva ili olimpijskih igara, ali se nadam. Može i zamena za Brazil u finalu svetskog u fudbalu i ona Arminova Sofija, čisto njemu u inat
5 MINUTA MOGO JE I 10 ŠTO DA NE
Bolje da ih pustimo da bambusaju sa 25+ metara jer ovo nisu sutevi nego bambusanje nego da idu na centarsut xd
Ovo što kaže Ps, ovi šutevi Iraca bi bili do jaja pretvaranja u ragbiju.
Ali što se ljudi lože da mogu da daju gol ovako haha
I šta mu je Kolarov sad ovde branio, da ne ode do korner zastavice, šta
Pa što u korner, druže, vidi kolika ti aut linija
bravo oraovi
Kakvu invalid grupu smo mi prošli ovo je smešno
Kako će da nas nakanta opet neka argentina
DAJ TE BRAZIL DA SE IGRAMO LOL
Lagano prvo mesto
Митровић најгори, није ми јасно како је догурао до Енглеске.
hahhaha jebote idemo na svezko u fuzbalu