Фудбалска репрезентација Србије

1. Srbija-Austrija 3:2 09.10.2016.
    Austrija-Srbija 3:2 06.10.2017.

pa lol

2. Vreme je da fejsbukom ponovom zavladaju tekstovi "evo kakvu bismo reprezentaciju imali da se nije raspalo dusanovo carstvo"

3. ajde bre đoto teraj se u pičku materinu

4. hahaha oće li sad Muslin zvati Sergeja da zaigra u odlučujućoj utakmici?

5. Ma jok, ima Milivojevica i Matica, koji ce mu kurac

6. Ako poispadaju hrvati, argentinci i holandezi, pa mi cemo na tom sveckom jos postati favorit iz senke fazon haha. jos u majcici rusiji, i ako muslin nikako ne uspe da pronadje gubitnu kombinaciju onli skaj iz d limit

7. Ok izjava muslina

8. gonzo
    Koliko ovom Rukavini treba jebati mater pa to je strašno, pa Milivoje Ćirković bolje ume da centrira jebem li mu majku u pičku i njemu i Mislinu. Kada sam video kako je pokušao da dribla i onda se sapleo o loptu, hladan znoj me oblio od transfera.

Panjina idiotska. Zadnje 2 sezone kad god je igrao u Viljarealu, oni puknu. Od početka sezone pukli par tekmi, svaki put Rukavina tu, prošlo kolo pobedi Viljareal - gle čuda Rukavina nije igrao.

Inače nam džaba 6 odbrambenih igrača kad su idioti. Bolje bi prošli Kanavara da naturalizujemo i da se vrati sa 40 i kusur da igra. Sam da drži odbranu.

Zapravo mislim da bi i Muslin lično bolje odigrao od ovih.

9. Straja Kg:

Naši fudbaleri su večeras još jednom dokazali da je Srbija zemlja košarke.

Uhhhhhhhhhhh pritisak mi je 300 sa 200. Srbija zemlja vaterpola mamu ti jebem

10. Favorit iz senke odmah posle brazila, cilea, kolumbije, urigvaja, engleske, nemacke, framcuske, spanije, italije, portugala, poljske, belgije, obale slonovace, gane, japana i australije

11. Ma i Muslin i Rukavina su polu Hrvati, sta se cudite

12. hrvati ne idu u rusiju xD

13. da ne mozete iks mrtvi da izvucete pocrkali svi dabogda

14. island kosowo zadnja...bar necemu da posluzi lazna drzava

15. мишо, ево сутра играј на своје и узми лепе паре повади се џд

http://www.flashscore.com/match/OWbosTTQ/#match-summary

16. bugari nemaju mitrovice

17. hahahahhaa Italija-Makedonija 1:1

ahahhahahahahahhahahahahha

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.