Фудбалска репрезентација Србије

1. Hahaha bila bi fora da sad pozove SMSa i da ga stavi u startnu on na 0:0 i napinjanju da pobedimo da autogol pokaze kurcinu muslinu i ode da smrce koks sa butina random monike bel

2. Muslin za utakmicu sa Gruzijom u nedostatku kvalitetnih stopera vraca Vidica iz penzije, koji masi penal pri rezultatu 0:0

EDIT: pri rezultatu od 0-1

3. Pa ne odgovara nam iks majmuncino rekao sam ti da batalis ovo osim ako ne vidis fendera i tilma

4. Serite vi za Sergeja, al da znate kako je dobar na menadžeru :)

5. Alo idi gledaj Bjelicu i Raduljicu i srebro sto se srebri srebrnim sjajem

6. Mister no jesi ti iz Nisa bese?

7. @Thilmo, jesam. Ili buduće prestonice zapadnog dela Velike Bugarske kako ja volim da ga zovem.

8. Nisi li visio u IGS-u svojevremeno? Sa rim nikom?

9. L@ki
    Пази ти овог Арнаутовића, ходајућу контрадикцију. Пре једно 10 минута промаши ону шансу и говори '' Боже, Боже, Боже, помогни ми'' на српском, како би срушио свој народ. .... ?
    Коњушар јебени.

Možda se molio da ga ovi naši prestanu ostavljati samog, jer ne može doveka da maši.

10. Nisi li visio u IGS-u svojevremeno? Sa rim nikom?

LOL jesam visio u IGS-u ali mislim da nije bio taj nik, možda i jeste, jebem li ga.

11. Znaš li Dejana, Plagija i ostalu ekipu? Iz IGS-a?

12. Bio sam na utakmici sa Moldavijom, pokisao triput, to mi je znak da idemo na SP, sve je okej.

13. tilmovom blamiranju je samo nebo granica

14. Somi brate, zamisli da ti, marko, pseto i acakg izadjete u grad. Zamisli tu sliku jbt.

15. Odakle ljudima da se Arg neće plasirati, imaju veće šanse nego mi vrv, Peru ga duva tamo. I poserem se na svetsko na koje ova naša ekipa (eventualno) ode.

16. šta kao petak je pa mora da se izadje u klabing, zašto si takav mediokritet

17. Znaš li Dejana, Plagija i ostalu ekipu? Iz IGS-a?

Jok, ja sam se držao po strani sa svojim nekim drugarima, igrali smo Battlefield i kasnije Total War, nisam se nešto mešao sa tim kanteraškim i workraft klanovima.

18. c o r 7 e z
    o
    r
    7
    e
    z

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.