Фудбалска репрезентација Србије

1. bas gledam.samo smo mi dobili gruziju sa vise od jednog gola razlike.sve neke tvrde utakmice.

2. то је та совјетска школа фудбала

3. nismo ni mi daleko od iste ;)

4. Sovjetska škola fudbala nam nikako ne leži.

5. Ako remiziramo, a Irci dobiju Velšane ko je onda prvi u grupi, i zašto Irci?

6. koliko sam ja skapirao,mi smo onda prvi.dobili smo ih tamo,a ovde nereseno.ako se gledaju ukupno golovi,onda bi morali sa 5 golova razlike da dobiju velsane.a to ne verujem.

7. Ah da da sad videh mi smo prvi: Ako dobijemo Gruzijce, ako remiziramo s Gruzijcima, a Irci pobede Velšane ili ako izgubimo od Gruzijaca, a Irci i Velšani odigraju nerešeno.

Valjda sve drugo padamo na 2. mesto

8. Najjači mi je onaj scenario po kome se Velsu i Hrvatskoj broje kartoni da se vidi ko je najgori drugi, nije toliko nerealno da dođe do toga.

9. meni to smesno,al mi malo nerealno.nisu oni juce sisli sa neke planincuge,pa da se tako zajebu.previse su ozbiljni da bi im tako nesto promaklo.znaju treneri da odu da pogledaju svoje igrace kada igraju za reprezentaciju.

Murinjo zapravo to i radi. Svaki put kad igraju repstacije, on izabere jednu repstaciju gde ima njegovih igraca i dodje da ih podrzi. Naravno da postoji mogucnost da se na istoj utakmici nalazi i igrac za kojeg se interesuje, ali to nije glavni razlog njegovog prisustva, bar ne "zvanicni".

10. ok je to.nego mi nerealno da su toliko pogresili.ili on sam.cak i da jeste,ne bi rekao ja sam debil,ne znam koga idem da gledam.

11. po onome sto sam izbauljao,muslin igra sa istom postavom kao i protiv austrije.
    valjda kapira da nam je odbrana bila banja.

12. Gudelj je u sastavu umesto Milivojevića, a i Ljajić je u startnoj. Gudelj??? E jebem te živote.

13. onda kenjaju ovi na xscores.
    umesto koga je ljaljic?umesto gacinovica?
    edit:nasao.
    ovi samo prepisali prosle sastave.sada su promenili.
    ima tu jos promena.
    umesto mitrovica i nastasica su maksimovic i jebeni tosic.krv ti jebem

14. Ljajić umesto gaćinovića (jbg ja mislim da je dobro što igra od početka), u odbrani su novi maksimović i duško tošić, uz matića igra gudelj. 4 izmene.

15. Pa bolji je tosic karleusa od sve trojice sa prosle utakmice

16. I ja mislim da je dobro da igra ljajic ali ne umesto gacinovica nego umesto kostica. Jel igra kostic prevara?

17. I maksimovic je bolji od mitrovica sig(sig). A gudelj je...gudelj jbg.

18. E jos jedno, kazite mi ako je zoran tosic tu negde da ne pocinjem da gledam uopste? Imao sam karte al dao caletu nije mi se nikako islo

19. on je povredjen.fizicki
    antonio od pocetka sezone igrao 360 minuta.sto mu dodje 4 tekme.za reprezentaciju treca od pocetka sezone.
    muslin vidi da je spanija u pitanju i odma zovi.nema veze sto ne igra tamo.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.